Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)
Raspunsuri - Pagina 17
xdidi spune:
salutare fetelor
adita , draga mea sunt bine , de luna asta sunt pe AC-uri...ce sa faci asta este, de la anu' incep iarasi cautarile...imi pare rau ca ai avut problemutze si sper sa treaca
misspiiiiiii sarbatorim, da stiu cum e cu ovarul "handicapat", mie dupa operatie mi-a zis doc ca ovarul care trebuia scos la prima interventie este functional si sa ma bazez pe el....si daca va spun ce marime are ...o,62mm pe 0.81mm deci handi ....daca scoate outze bune
....deci pe la asfarsitul lunii "scapam de tine?" dai bir cu fugitele de la odiseee, nu?
lalely lasa stresul, ca bebe e bine , acum calm , ca bebe trebuie sa iasa linistit , ca trebuie sa dormi noaptea![]()
va puuup pe toate

didi
xdidi spune:
salutare fetelor
adita , draga mea sunt bine , de luna asta sunt pe AC-uri...ce sa faci asta este, de la anu' incep iarasi cautarile...imi pare rau ca ai avut problemutze si sper sa treaca
misspiiiiiii sarbatorim, da stiu cum e cu ovarul "handicapat", mie dupa operatie mi-a zis doc ca ovarul care trebuia scos la prima interventie este functional si sa ma bazez pe el....si daca va spun ce marime are ...o,62mm pe 0.81mm deci handi ....daca scoate outze bune
....deci pe la asfarsitul lunii "scapam de tine?" dai bir cu fugitele de la odiseee, nu?
lalely lasa stresul, ca bebe e bine , acum calm , ca bebe trebuie sa iasa linistit , ca trebuie sa dormi noaptea![]()
va puuup pe toate

didi
xdidi spune:
salutare fetelor
va puuup pe toate

didi
xdidi spune:
salutare fetelor
va puuup pe toate

didi
xdidi spune:
scuze ca am trimis de atatea ori, dar mie mi-a aparut o eroare
si am mai trimis inaca odata
, dar aici vad ca defapt am mai trimis de 3 ori
....ei cred ca sunt indragostita![]()
va rog sa ma scuzati 
didi
aditzaC spune:
laly ...am inteles , hai linisteste-te ca va fi ok , si eu merg maine la eco
ma scuzati pt mesaj imi dadea eroare ...si am postat de mai multe ori , imi cer scuze
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
aditzaC spune:
didi...
logic ca veti da bir cu figutii la odisee in curand
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
26+
cristina_84 spune:
aditzaC, tu natural? ceva ponturi? regim,ceva?
Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/
xdidi spune:
salutare
misspii speram, ca tare as vrea sa-i fac sotului cadou de ziua lui la anu' un bebebic
...dar asta nu pot programa eu, si nu ma supar daca vin dupa tine, tragi si tu piciorul
mai fetelor, ce-i cu frigul asta 

eu dorm cu plapuma de lana mostenire de la strabunica si cu caloriferul uman dat la maxim(a se traduce sotul)
va pupicesc

didi