Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

xdidi si roxypuy, mersi de info pe PM. Am incercat sa va raspund de acolo, dar nu reusesc.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

panseluta, cu mare drag :) si daca mai ai nevoie si de alte info stii unde ma gasesti (ti-am spus eu k sunt ceva probleme cu PM k nici mie nu-mi merg tot timpul)
legat de ultimele discutii despre tratamente - stati linistite fetelor k asa e cu toti medicii, unii recomanda tratam pe care le-au incercat si au avut succes, altii recomanda medicatie pe baza de interese la diversi producatori de la care obtin avantaje, unii folosesc pacientele pe post de cobai...asta-i sistemul si din pacate n-avem ce-i face :( singura datorie pe care o avem este sa cautam un dr bun, in care sa avem incredere si atunci cand este vorba despre tratamente sa ne documentam si noi inainte de a lua o decizie (mai ales cand este vorba despre probleme atat de delicate si care implica si viitorul nostru ca femei, respectiv mamici
eu sunt convinsa ca toate vom avea succes indiferent cu ce ne injectam si ne vom mandri curand cu puiutzii nostri sanatosi si frumosi ce, n-am dreptate?
aaa, si legat de luatul in greutate din cauza endo, din pacate este f adevarat eu de la 53 kg am ajunsesem la 68 kg (cam in 6 ani) plus celulita la greu acum, dupa operatie am reusit sa ma slabesc 4 kg, dar mi-a atras atentia dr meu sa nu ma sperii k e f posib sa iau din nou in greutate din cauza diphe...o sa incep sa merg din nou la sala si asta e! slabm noi la loc dupa sarcina nu? :)
va pupacesc pe toate

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
panseluta nu stiu dc nu se poate pe pm , dar cu placere sper sa fie ok pt surioara ta si sa fie nevoie de interventie...poate incearca un bebe inainte si ii si iese
in rest toata lumea e bine?
pupiceiiiiii

didi

Mergi la inceput

roxy asta cu slabitul dupa sarcina o cam gandeam si eu..dar cand am trecut de pragul pisicologic de 70 kg am zis gata pana aici....si n-am tinut cura, dar m-am operat 4 kg jos...deci laparo+stresssssss= slabire...ei eu cred ca am mai eliminat din hormoneii aia multi,
iar celulita a devenit parte din viata mea eu o accept asa cum este , ea ma respecta si apare in momentele cheie(adica vara in conceiu), ce sa zic eu si celulita avem o viata frumoasa
deci daca raman la kg astea (68kg) am toate sansele sa ating suta, promisa sotului de cand ne cunoastem, atunci ma stresa ca sunt prea slaba, aveam 47 kg....eh tineretileeee.....vorba aia sa ramanem ca dupa vedem noi ce si cum, asta sa fie ultima grija
va pupicesc , gravidutzele nostre ce fac? ele cum stau cu kg?

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Buna,

Cu kg stam bine deocamdata....am 17 sapt si 52.5 kg. Cred ca am luat 1 Kg pana acum, maxim 1.5 kg. Cert e ca de-abia acum incep sa mananc mai bine, ca pana acum ma saturam f repede si din putin. Burtica incepe sa se intrezareasca :).

Pupici!

Mergi la inceput

gata daca mai vin gravidutze in situatia disperata a maiei, inchidem subiectul, bai nu stiu ce se intampla cu gravidutele astea, ca noi astea negravi luam mai multe kg pe langa , cred ca asa din simpatie....
ps: am o prietena care a luat 6-7 kg toata sarcina, ma las de meserie

didi

Mergi la inceput

E, pai atunci vin eu ca gravidutza si va ridic moralul . Aveam la jumatatea sarcinii 5 kg in plus, acum la sfarsit (37+)am deja 17 kg luate. Asta in conditia in care din saptamana 30 tin regim, mananc extrem de cumpatat si strict, din cauza diabetului gestational.

Acum, ca ziceti de luat in greutate pe perioada tratamentelor, imi amintesc si eu ca ajunsesem la 67 kg (in loc de 53-55kg normal) inainte de a intra in sarcina. Si ce am remarcat,eu nu luam in greutate pe perioada stimularilor ci DUPA aceea. Am reusit sa dau jos numai intr-o perioada in care am tinut regimul acela strict pt endometrioza (de pe site-ul endo solved). Mi-a facut f.bine si slabisem destul de mult. M-am lasat insa de el cand a venit Craciunul si am dat de sarmale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

.....Vorbeati de Kg?..ma bag si eu..

La mine a fost asa:nu m-am ingrasat de la endo..chiar deloc.Am slabit insa mult dupa operatie si am ramas la greutatea de 51 Kg.
Dupa operatie am tinut regimul endo si faceam si injectii..deci nu am luat nici un kg...m-am mentinut asa.Acum am 53 KG..nu cred ca de la bebe..ci pt ca mananc si lucruri care in regimul endo erau interzise....

Cred ca nu este o regula asta cu ingrasatul in endo...

Sau poate am fost eu un caz atipic...de toate lumea mi-a zis ca arat mult mai bine dupa operatie..de ..nu mai aveam sunculite...

10+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

lalely, pai daca ai tinut regimul endo chiar nici nu aveai cum sa te ingrasi, cu hormoni sau fara. Kilogramele alea s-au pus "ajutate" si de ce mancam, ca doar nu ne-am ingrasat cu aer.
Hai ca ma exprim ca o cizma, nu se intelege nimic. Ce vreau sa spun e ca hormonii aia banuiesc eu ca "ajuta" sa ne ingrasam mai rapid, in combinatie cu mancatul. Mentionez ca pe perioada FIVurilor nu am tinut regimul endo.E bine de stiut ca are un astfel de efect pozitiv.

La sarcina acum nu-ti fa griji ca pui nu pt ca mananci normal ci chiar din cauza hormonilor...hi!hi!. Aici insa e alta explicatie, cu mult mai lunga. Poate o cunosti deja, din citite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Panseluta..asa este regimul endo a calmat hormonii si m-a ajutat sa am o silueta de invidiat..
Cat ma ingras in sarcina..nu ma intereseaza...numai bebe sa fie bine..Atat conteaza!La cat de mult mi-am dorit nu ma intereseaza daca usa nu va fi destul de larga pt mine...numai Dumnezeu sa-mi lase copilul in burtica,sa evolueze,sa fie sanatos si sa se nasca sanatos.

Kg..le rezolvam dupa!Aplicam din nou regimul endo...
Recomand tuturor acest regim pt ca eu m-am simtit foarte bine dupa el,nu mai am imunitatea asa scazuta...si am alt tonus.

Dar asta se simte cel putin dupa 1/2 an.Si eu care credeam ca in vecii vecilor nu voi renunta la dulciuri...si acum sa nu le mai vad...

10+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput