Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza
Smaranditza ma rog si eu sa treaca repede virusul asta si sa redevina Timi voios si activ.
Lavi tare fain ar fi sa plecati asa hai hui prin tara sa nu va mai pese de nimeni si nimic. Eu tot visez la o autorulota din aia cu toate dotarile[dar e mai scumpa ca un apartament] si sa cutreier lumea cu ea. De fapt inainte sa raman gravida nici nu ma gandeam sa imi cumpar vreodata o casa clasica, numa una din asta pe roti visam. Vise taica, vise...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

gata, sotul s-a externat! Il aduce un coleg de lucru acasa! Nu am mai mers eu la Mures. Sunt cam ingrijorata ca lui Rares parca i s-a umflat locul ala unde s-a lovit cand a cazut din patut. Am sunat medicul si mi-a promis ca vine diseara la noi sa vada ce e cu el. OffSper sa nu fie nimic si sa mi se para mie...deja stau cu frica in san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

saluti

de 2 nopti para e mai bine, sper sa fie doar de la locul strain.

vineri revenim la chiajna city si sper ca vremea sa tina cu noi sa tragem si o mare, ayi mergem la marea nordului

monis ziceam de pus pe prima pg retetele minune ale lui andre

va pup nemteste

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

CAre retete ca le pun eu
Numai sa imi zici care...ca Andre ne-a dat mai multe!

EDIT:RALUCI PE PRIMA PAGINA SUNT TRECUTE RETETELE HOME MADE PT DETERGENTI DATE DE MAMA DE ITALIANCA FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Neata! Vrea cineva o cafeluta buna-buna???

Lavi,tocmai i-a iesit dintele nr 7! Totusi,noi ne chinuim cu mancarea de mai mult de 5 luni... Cu biberonul am incercat de mult....am incercat din nou zilele astea,de atunci imi e foarte greu sa o fac sa ia biberonul....Pt a-l lua,trebuie sa-i dau un obiect interesant in mana,daca nu-i place,il arunca,baga degetul in gura si se intoarce pe o parte,nici nu se uita la lapte...
Vorbeai de papucei.Nici a mea nu suporta nimic,nici macar sosetele,cand mergem afara,trebuie sa fiu atenta,sa le culeg de pe jos. La fel si cu palaria,deci cand va fi mai frig,va fi un chin cu caciulita si....stiti careva de unde pot lua papucei cu bretele?
Imi pare rau ca sotul tau trebuie sa sufere atat de mult,va doresc tot binele din lume!

Cory,v-am savurat pozicile de pe Facebook,Andrei e o minunatie de baietel,ma topeste!
Off,de 5 luni astept sa treaca faza asta.....E pe LP,pe ala il mananca...accepta cu circ si tam-tam sticla,dar macar lapte mananca bine.

Lylyana,ma bucur mult ca v-ati relaat la mare,Alex e baiat de gasca

Dozz,ii dau si linguri,si polonice,castroane si tot felul de obiecte,ii dau bucatele,ii pun si ei mancare sa se poata juca....mancam in acelasi timp cu ea,am incercat si afara,si pe jos,numai in baie nu am dus-o!
Poate la un moment dat,am gresit...vazand-o refuzand in permaenta,am mai si fortat-o(dar asta dupa muuulte sapptamani,chiar luni de refuzuri)
Felicitari pt finuta-doctorita,Doamne ajuta! BTW,mi-ai facut pofta de turta

Mami.Ilinca,multumesc pt gandurile bune. Voi ce mai faceti? Da,prepar in fata ei,ii spun ce pun,blenduiesc in fata ei...ii si dau bucatele,sa guste din legumele preparate....

Simina,din pacate,nervii mei sunt de hartie,nu mai pot....Si cu firimituri am incercat...imi impinge mana la o parte,ca o deranjez de la cules firimituri!
A venit nepotica?

Shtrumfy,azi o sa incerc cu ciorba de pui,facuta cu bors proaspat,si acum fac un pilaf cu pui si morcovi...daca nu vrea,de maine bag iarasi o pauza....
Ce mai face Andruta?

Andre,multumesc si tie de gandurile bune. Daca faci paste pt Chiara,te rog mult sa-mi dai si mie reteta.

Laura_Andreea,imi pare rau de pisoiul tau....cati ani are,e batran?

Coque,se vede ca s-au distrat juniorii la intalneala,si Matei s-a simtit tare bine in regatul `lilosilor`. Rosu in gat...nu stiu ce sa zic,la noi tine de prea mult timp circul asta.
Cu seringa nu am incercat....in schimb,cand incercam sa-i dau Nurofenul,tot ce vroia era sa-mi ia siringa si s-o rontaie....
Multumesc pt intelegere,tare bine prinde o vorba buna...

Mihamora,am incercat si borcanele,bineinteles...si m-am saturat si de auncat borcanelele aproape intregi....
BTW,cum e vremea pe la voi in sept-oct? Richard vrea sa plecam din nou in vacanta si trebuie sa ne hotaram pt Spania sau insulele din sudul Greciei,unde e mai caldut.

Lauriciu,in afara de siringa,cred ca am incercat tot....La fiecare masa imi vine sa plang....acum sunt cu nervii la pamant,din nou...I-am copt para si nactaina si le-am amestecat cu doi biscuitei....un deliciu....ea nu a fost de aceeasi parere....Si,bineinteles,am bagat-o la dus dupa,spalat toate chestiile pe care i le-am dat ca sa stea in scaunul ala,adunat toate chestiile de pe jos,spalat scaun,spalat pe jos...pana si cand ii dau laptele e un stres,ca nu accepta sticla pana nu ii dau un obiect interesant in mana...si dureaza pana se decide asupra unui obiect....
Cum merge cu vopsitul? Abia astept sa vad pozici cu camera Amaliei,ca tare ma esti talentata

Broscutza,multumesc mult . Sper ca te-ai dus la intalneala,ca tare frumoase or sa iasa pozele cu 6 gagici!

Lili,pai a mea acusi are majoratul bebelusilor(1 an)....nu ar fi normal sa avem macar o amarata de masa de solide??? Tot incerc sa ma relaxez,dar parca e prea de tot situatia....
Si cu mancarurile preparate cu dragoste si refuzate fara drept de apel,tare te inteleg....

RamoC,ma gandesc in fiecare zi la tine...si asa dor imi e de postarile tale!!! Ma gandeam chiar sa te sun,da nu as vrea sa deranjez.... Eu inca mai sper sa te mai gandesti...barbatii sunt diferiti de noi,si ciudati rau... Prin ceea ce fac,ei incearca sa dovedeasca anumite lucruri,sa se simta "barbati"...Daca il mai iubesti si simti ca el inca te iubeste,dati-va o sansa... Te vezi alaturi de alt barbat,vezi alt barbat alaturi de Domi?
Sper ca nu te-ai suparat ca m-am bagat iara,ca musca....daca da,spune-mi te rog,sa nu mai fa aceeasi greseala
Ma bucur ca Domi e bine si ati scapat de acele perioade. Si Annabellei ii placea borcanelul cu curcan,dar cu toanele ei O zi manca aprox 100 grame,ca a doua zi sa-l refuze...
Despre busilat...si a mea se descurca de minune,daca o ridic sa mearga,face cativa pasi,ca apoi sa-si ridice picioarele in sus,deci vrea doar sa busileze. In schimb,merge singura pe langa canapea,cativa pasi,si acum a inceput sa-si ia mainile de pe canapea,incercand sa stea in picioare fara sa se tina(nu ii reuseste decat cateva secunde) Oricum,mie tare imi place sa o vad busiland

Smara,imi pare tare rau ca Timi a facut febra...sper sa fi trecut deja...

Monis,sunt superbe pozele! Multumesc si tie pt gandurile bune

Ralu,imi imaginez cat de stresant si obositor trebuie sa fie cu Mateiut agitat noaptea....sper sa treaca de faza asta,si sa doarma bine!
Si eu ii mai dau cateodata cate o coaja de paine,si ii place la nebunie. Am facut asta prima oara in Grecia,si era cea mai fericita bebelusa din lume. Si eu ii mai dau ardei gras,dovlecel,pastai(crude),sa-si calmeze gingiile.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

am revenit si noi de la mare...am mai citit pe telefon dar nu sunt la zi cu capitolul curent...
din ce am retinut...
- Lavi,mucosii primesc pepene galben de pe la inceputul diversificarii ,e cam preferatul lor,totul a fost ok dela inceput
- si Dragos,care e busilator sef si care toata ziua sta in picioare si vrea sa faca pasi sau cel putin sa stea biped, uraste pantofii; cand are se chirceste si trage de ei...sosetele mereu aterizeaza pe jos iar palaria/batic nici sa nu incerc
- am introdus si eu cartof normal...ok cu stomacul

La mare... greu neica greu cu doi copii si fara nimeni altcineva; greu ca Dragos nu a vrut cu niciun chip sa stea in piscinuta, sezlong...nuuuu,el vrea sa busileze plaja si in acelasi timp sa sed iversifice cu scoici; iar Eva,careeenergie pura,se plictiseste cumplit de repede de orice

urla
pa

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele.Printre mormanele de rufe de calcat mi-am facut niste poze sa vedeti (Broscuta) ca m-am tuns .....
Cand i-am explicat coafezei cum vreau sa ma tunda m-a intrebat: :"esti sigura ca nu o sa plangi dupa aia ca ti-am taiat atat de mult???"

- Nu a nascut sormea nici pana acum.are 41s2z

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare si de la noi,

Am auzit ca am fost strigata, (Lili, ), dar n-am reusit sa scriu ieri. Citesc mereu, dar cu scrisul e mai greu.

Noi plecam in weekenduri, iar vinerea sunt ocupata cu facut bagaje si luni cu desfacut bagaje si spalat haine.

Cu mancarea stam asa si asa: mananca putin, dar macar deschide gurita. Legumele inca sunt cah. Sunt foarte bune daca le dau cu mana. Ieri i-am facut gris. Nu a fost prea incantat, dar i-am pus si un pic de dulceata, si a papat ceva.

Pufuleti ar manca la orice ora. In we i-am dat niste cozonac: i-a placut foarte mult. Rupeam bucatele mici si i le bagam in gurita.

A papat si el inghetata. Andrei statea in curte in carucior, iar bunica mea cica statea cu el si manca inghetata. Noroc ca a vazut sotul si i-a spus sa nu-i mai dea. La care bunica: "dar e topita, nu-i rece". Daca era mami sau soacra probabil urlam la ele, dar bunicutei de 80 de ani ce sa-i zic. O pandeam pe geam sa vad ca nu-i mai da.

Inca nu busileaza, doar se pregateste. Dormim un pic mai bine. Sunt nopti in care se trezeste doar de 2 ori.

Nu ma mai lasa sa scriu. Ma vrea doar pentru el. Azi avem 3 ani de la casatorie si eu n-am nimic pregatit pentru sotul.

Pupici la toata lumea.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am revenit de la plimbareala. pozele si recuperarile mai tarziu

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

lumi m-am gandit eu ca de la dinti era asa agitata si refuza papica. Ei...e greu, dar nu avem ce face!
Lyly abia astept sa citesc impresiile de la plimbareala...si ale tale dar si ale celorlalte mamici!
gabitza, si la noi a fost yammy pepenele galben. cat despre faptul ca la mare a fost greu, nici nu ma mir, ca e greu cu un copil, daramite cu doi. cred ca Dragos a fost foarte interesant de privit incercand sa se autodiversifice cu nisip si scoici.
Cristina ma bucur de fiecare data sa te citesc!
Simina tunsoarea asta te prinde bine, esti super cool...imi place!

A ajuns sotul meu acasa...Arata foarte rau...nici nu ma mir, dupa doua operatii asa una dupa alta!

Rares e foarte marait. Mi-e teama sa nu aiba vreun chist pe creier...Ca umflatura aia nu prea e semn bun!

Am reusit sa gasesc combinatia perfecta pentru a-l convinge pe copil sa manance si orez. O sa va mire:orez +pasat(un fel de faina de porumb macinata mai putin)+o lingurita de ulei de masline, orezul si pasatul fierte foarte bine. A mancat foarte foarte foarte bine!

Mergi la inceput