Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

N-am chef sa scriu zilele astea, citesc asa in viteza si cam atat...

Smara, daca ar fi infectie (Bacteriana) putin probabil sa-i fi scazut febra de la sine fara antibiotic singura posibilitate ar fi o otita si sa-i fi perforat timpanul. Uita-te in urechiuse sa vezi ceva scurgere galbui-maro mult mai abundenta decat clasica ceara. Infectie urinara iar n-ar trece febra fara antibiotic, enterocolita putin probabil fara diaree etc. Pune-te putin in pielea lui de puiut micut si gandeste-te cum te simti tu la o raceala zdravana, te dor toate oasele si muschii de parca ai fi batuta, deci motiv suficient pentru un puiut ceva mai reactiv dupa ce i-a scazut temperatura sa fie indispus si sa-l faca sa planga.

Cuscri, pupam grasunelul de ginerica, auzi 11 kg!

Vazut poze, scuze de lipsa comentariilor...
Teo e in greva foamei de ceva vreme, nu vrea deloc fructe si legume, in schimb cereale mananca f bine, mulg si eu tot mai mult seara dupa ce-o culc si inca o tura dimineata sa am ce-i da...

No pupilici, merg sa ma pregatesc de patut ca din seara asta suntem iar in varianta light pana vineri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Bonsoir,

Lyl, Dozz pana acum am stablit cu Monis sa ne vedem la Kiseleff, la fantana din parcul mic. (sau alt loc pe care il cunoasteti). Eu ajung pe la 9.30.

Ciiine mai viiine?

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

ok, am sa sun monisu cand ajung, sau pe tine daca imi dai un PM cu nr tau, ca nu stiu unde e asta

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Kiseleff sa fie atunci!
Eu nu stiu care e considerat a fi parcul mic, cel care e pe partea cu MTR sau cel care e pe partea cu Muzeul de Geologie?
Anyway, vin si eu si ma plimb pe acolo pana dau de voi. Eu o sa ajung pe la 10-10.30.
Dau nr de mobil pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

am stat si am crosetat la poze noi pe picasa, asa ca nu mai am timp sa si scriu cate ceva

asaaaa, poze noi, intalnirea cu iesenii de aici (scuzati pozele f f indoielnice, is facute cu telefonul ...
Si pentru amatorii de aventura / senzatie / scarba / oroare, am pus poze de sambata, cand am dat o tura in fosta exploatare miniera Calimani, unde Cabinetul 2 a studiat timp de 25 de ani cum sa distrugi un munte si sa-l cari putin mai incolo sub forma de steril, cum sa poluezi toata zona (in apa care vine de acolo nu traieste nimic de foarte mult timp), ca sa afli ca nu prea ai cum sa extragi sulf de acolo....
Deci poze

maine pe la 10 in parc la Kiselef, Ralu ai unde parca, fix pe Kiselef inainte de Victoriei e o mare parcare care in timpul saptamanii e goluta.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Kiseleff sa fie atunci!
Eu nu stiu care e considerat a fi parcul mic, cel care e pe partea cu MTR sau cel care e pe partea cu Muzeul de Geologie?
Anyway, vin si eu si ma plimb pe acolo pana dau de voi. Eu o sa ajung pe la 10-10.30.
Dau nr de mobil pe PM.

cum mergi spre Victoriei, pe dreapta, pe partea cu MTRu'

Mergi la inceput

Smara multa sanatate puiului!

Diana ne lipsesti f tare

Ramo ce flacau mare si voinic ai ! (sa vezi tu cum o sa-ti rupa spinarea cand o sa vrea dus de manutze )

Lavi multa sanatate sotului si recuperare grabnica (adica pana la nunta sau si mai repede ). Putem sa te ajutam cu ceva? Ai nevoie de ceva urgent? spune, pls

Coque ce tare e Matei ( de fapt ar trebui sa spun mare ).
Multumim de info cu prepelitele, dar ia baga si cu cereala integrala pls

Na_bo, Dozz sper sa fie doar reacomodarea...

Broscutza cum sa mi sa para? usor mai bine ca la noi
Lasa tu, ca se fac ei mari

Mami.Ilinca - nu, de la VD am venit toti 3 cu masina, este un drum prea lung ca sa pot merge singura cu pitix (este de fapt un drum prea lung ca sa conduc singura, imi trebuie companie... vorbitoare ca sa nu ma ia oboseala si somnul) si pt tati la fel, nu prea e drum de o zi calare pe moto...
Oare tu m-ai intrebat de linte?
Oricum, oricine m-a intrebat, incerc sa raspund maine... ca am zis ca nu mai stau si iar am stat...

nb all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lauriciu - Da , ia sa vad si eu ce reusesc azi sa fac, ca ieri nu am reusit nimic, dar sper eu sa compensez cu piscina...,macar m-am mobilizat sa cobor la piscina,cu tot cu Mateo , ca de aici vine lipsa de chef. Azi a trecut deja, si nu am facut nimic.
Spor la vopsit, uite cum mai pleaca niste calorii

Monis- ii fac si in casa la steamer. Mie imi vine sa imi cumpar vitamine sau energizante, sa-mi treaca starea asta astenico-lenoasa
Lavi – imi pare rau ca trebuie din nou operat sotul tau.

Smara – insanatosire grabnica lui Timi! Sper sa aveti o noapte linistita!
Se poate sa il doara burtica. Limbuta maro a avut si Mateo si dr de aici a zis ca nu e nimic grav, sa il sterg cu un compres steril inmuiat in apa cu bicarbonat de sodiu .

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neata!

Monis, laura, broscutz, ralu, lyly, dozz multumim de gandurile bune!Va pup pe toate...hai ca iarasi s-a trezit monstrul meu mic...de la 2 o tine tot intr-o trezire din jumate in jumate de ora...am ochii in pioneze.

Azi merg sa imi aduc sotul acasa...pe la amiaza, ca nu vrea sa mai stea..si o sa trebuiasca de doua ori pe zi sa mergem aici la Urgente sa ii schimbe pansamentele!Si dupa ce se prinde operatia, sa ii puna gips iarasi!

Mergi la inceput

Monis ai PM!

Fetele va doresc intalnire frumoasa acolo la Bucuresti dar si la Mangalia.

Aseara vb cu sotul la telefon, si ne gandeam ca daca in sfarsit or sa se rezolve problemele, si din septembrie imi va intra indemnizatia chiar si asa esalonat, si o sa terminam si cu nunta, o sa mergem undeva numai noi trei, poate ca o sa facem un tur al tarii sa vizitam persoane dragi. M-as opri la Alba, la Iasi, de mai multe ori la Bucuresti...poate ca as merge si la Mangalia chiar daca atunci se va fi terminat timpul pentru plaja...dar deocamdata totul e la stadiul de "dacaaaa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

'Neatza si de la noi!

Diana, multumesc mult de raspuns.
Azi noapte nu a mai avut temperatura absolut deloc. In schimb, gaze si dureri de burta, de s-a trezit la fiecare jumate de ora.
Nu stiu daca de la Nurofen si toate siropurile astea luate peste zi, sau chiar are ceva saracutul la burtica si noi nu-i dam de capat.

In urechiusa s-a uitat doctorita cu ceva aparat inca de cand l-am dus. A zis ca e curat, nu are nimic.
Chiar ieri m-am uitat si eu la el in urechi cand il tineam in brate si ma minunam cat sunt de curatele.

Azi s-a trezit bine dispus, desi toata noaptea a tinut-o doar intr-o foiala. Sper sa nu mai revina febra.

revin mai tarziu ca ma striga.

Mergi la inceput

Smarandita, imi pare bine ca s-a mai linistit Timi si sper sa nu mai aveti batai de cap! Va pup!

Fetelor, se pare ca la intalnire va prieste!Sa dea DD sa aveti vreme buna si calduroasa, ca la noi la Reghin ploua si e frig! Cred ca a venit deja toamna!

Mergi la inceput