Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simina, te prinde bine cu parul infoiat si in trepte! Sa scoatem ajitatele pt surioara??Poate se gandeste si nepotica sa vina

Lavinia, am ajuns la concluzia ca orice combinatie(..exceptand salamuri/margarine/si alte dracii pline de e-uri), daca le mananca cupilu, sunt cele mai bune! Mai ales la astia mofturosi rau.. Lumi, si eu ma gandeam intr-una din zilele pline de naduf si nervi din cauza de rechinasa in greva foamei sa ii dau ciorbita facuta ca pt noi astia mari, o varianta mai light, fara prajeli si condimente. Poate poate mananca si ea ceva..
Acum vad ca ieri si azi a mancat binisor legumele, ptiu ptiu sa nu o deochi, deci aman degustatu ciorbitei

Si gata si la noi intalneala de Mangalica, poftiti de vedeti fulgusoare la terasa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

vAZUT CELE TREI FRUMUSETI....DAR UNDE`S MAMILI LOR???????

Mergi la inceput

M-A SUNAT MEDICUL, NU MAI POATE VENI LA NOI, ASA CA TREBUIE SA MA DEPLASEZ EU LA EL LA CABINET, SA VEDEM CE E CU RARES. VA PUP. TINETI-MI PUMNII SA FIE BINE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

am revenit de la plimbareala. pozele si recuperarile mai tarziu

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

si noi am revenit, mi-a placut tare, personaje noi si vechi, faine toate , masa si dansul, la fel, mai tarziu

pana atunci un de ceva bun si rece ca-mi sunteti simpatice

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ziua buna

Noi am ajuns ieri dimineata in iasi. Suntem bine... incercam sa ne intram in ritm. Mihnea deja papa mai prost ca in deplasari ( cat am fost plecati a papat exemplar).
Eu vreau inapoi la munte ( desi am fost si la mare si a fost faaaain)

La bucuresti ne-am vazut cu Monis-gazeluta si Iulian-bronzatul. Ce sa va spun despre ei.... ca sunt suuuuper amandoi?! pai ce?! voi nu stiati asta deja?! Iuli e plin de personalitate... m-a topit cu "nu"-ul lui la cererea mea de a veni in brate. Un copil hotarat.... si zanbaret si vorbaret si energic. Amandoi erau obositi de drum... si LE MULTUMESC MULT ca au venit sa ne cunoastem

Iar am inceput mesajul dimineata si nu mai reusesc sa-l trimit, macar de scriam vreo filosofie

Hai ca va las.... ma bag la ceva trebusoara... si poate reusesc sa recuperez capitolele.... ca sotul e la parintii lui 2 zile

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lavi tinem pumnii stransi sa fie bine Raresul

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Salutare,

Revenit de la intalneala (f misto), papat, acum o tzitzi mica. Revin cu pozici.

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Gata nisipeala de Mangalia!
Uau, ce gazela e floricik a noastra... si ce zburlita zambareata si blonda are.... e o minunata. Si foarte tare sotul ei, un tip tare de gasca
Di pup Teo grevista si sanatate tuturor!!!
am vizionat poze de la monis, inclusiv cu familia de la Iashington, care sunt absolut adorabili, ionela
Haide mai lavi macar sa visam nu ne costa nimic... nu stiu in ce masura sunt realizabile sperantele voastre dar va doresc multa sanatate si fericire ( stii... la malul marii toamna este luuuuunga, asa ca poti veni oricand pana in Decembrie )
Revedere placuta cu sotul ( daca nu merge o tavaleala buna - spun asta din cauza mainii - atunci poate niste pozitii noi, adaptate la situatie )
Buna papica lui Rares....
smara pupam Timi voinicel care speram ca ramane fara febra si vesel
Pffff, acuma mi-a picat fisa ca nu am facut poze cu toatele - si avea si cine sa ne faca. Lumi cred ca ai sa vezi numai printesele - mamele de printese nu s-au tras in poze
Vroiam sa iti spun cu mancatul Anabellei sa incerci sa ii dai ceva ce nu a mai mancat pana acum. Dar daca zici ca a iesit dintisotul numarul 7, nu mai are sens....
gabitza bine ati revenit acasa. Sper ca sunt bine copilasii tai. Ma gandeam ca abia acum rasufli mai usurata, dupa ce ai ajuns acasa....
Ashea mai siminukooooooo bravo, sa-ti fie de bine. Chiar imi era dor sa te vad ( amu' esti sexy momy mariana ). Iti sta suuupeeer bine. Imi place de mor tunsoarea asta
Fug, printesa mea s-a trezit
PS licurix multumim de poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Simina, te prinde bine cu parul infoiat si in trepte! Sa scoatem ajitatele pt surioara??Poate se gandeste si nepotica sa vina

bre..poate isi schimba nepotelul sexul si se naste nepotica, ca atunci stiu cine a cobit

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

De ce imi era teama nu am scapat! Maine ma duc la mures la neurochirurgie pediatrica la Spitalul Clinic de Urgenta. Sa facem un nou tomograf pentru Rares!Va las...ca simt cum cedez!

Mergi la inceput