Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
diana_jors spune:
Hello,
Roxanici, week-endul viitor voi fi la www.duatlon.ro" target="_blank">Brasov
mi-am luat bicicleta si ce mai trebuie pe langa ea, sper sa fie vreme buna si sa nu ma scufund prin noroaie ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
roxanici spune:
Diana, bafta la duatlon, si ne vedem daca o fi vreme buna si ai chef sa ne vezi![]()
Ma bucur tare ca ati dat peste niste oameni faini la oradea si s-au strofocat ei sa gaseasca bazin si sa faca hidroterapia cu Alex; in zilele noastre mai rar dai si peste oameni cu compasiune.
Recuperare usoara in continuare lui Alex
Adelyna, multumesc de urari.
Ioano, zici tu ca e mai bine la noul departament, da lucrezi sam
bata?!...sau e asa pt ca iti iei concediu.
Gabi, hai nu fi suparata...nu ma bag in diagnosticul cu talasemia dar poate ca o analiza cu putin mai jos de limita normala nu e asa bai mare. se intampla destul de des. si daca dr va tine sub observatie o sa fie bine.
Kitty....supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerb
Mady, sper ca ti-a priit iesirea la concert, sa nu mai aud smiorcaieli, da?! :P
Mult succes tuturor celor care incep gradinita de luni!!!!
mai sensibiloasa....daca ziceti voi.... ori acu ma cunoasteti voi mai bine....
noi binisor...
adica horia, bine, manca, creste, se grasunestte si tot cuminte este.
rares....rares a inceput sa faca nazuri. eu fac legatura nazurilor cu inceperea gradinitei ca si sezonul trecut la fel mi-a facut. Dupa amiaza cand il iau si pana seara cand se culca, tot un moft este: nu vreau aiaaaa, vreau cu maaaamaaa, vreau cu taaataaa, mai stau 5 minuteeee, nu mananc acuuu; toate astea pe un ton super matait si plangacios fara motiv. Aseara s-a culcat pedepsit si a adormit printre suspine zicandu-mi ca o sa ma asculte si sa il iert
dupa o sapt jumate de gradi (el a inceput pe 1 sept) are muci si tusesete 

io am decis sa ii dau bronhovaxomul ala...i-am dat prima tura....
nu mi-i asa tare de el, ca raceste, da stau cu morcovul ca ii da lu frate-su si ala e mic si o sa fie un calvar numai un nas infundat, d-apai o viroza intreaga....
sapt viitoare is singura cu amandoi...romantic, ce sa mai
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
ioanaradu spune:
roxana lucrez doar 3-4 ore, 1 sambata pe luna si pt asta imi iau o zi libera. mie mi se pare avantajos.
kmi78 spune:
sara buna!
intrebare intrebatoare: s-a mai cerut la vreo gradinita(camin) analize atat la copil cat si la parinti- TBC si VDRL?
madybulancea spune:
Eu nu am auzit de asa ceva!noua acum ni s-a cerut doar avizul medicului....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
gabi78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kmi78 sara buna! intrebare intrebatoare: s-a mai cerut la vreo gradinita(camin) analize atat la copil cat si la parinti- TBC si VDRL? Kmi & Timeea - 4 martie 2007 |
nu analize ci aviz medical ca nu este in evidenta cu tbc si sifilis atat copilul cat si parintii.
Noua ne-a scris asistenta pe avizul lui Tudor cat si pe al lui taica-su (ca au acelasi med de fam) ca nu sunt in evidenta cu boli cronice si atat si asa le-a primit la gradinita. pe avizul meu a scris asistenta explicit ca nu am frate nici cronice nici tbc nici sifilis.
Multumesc fetelor pentru incurajari. Imi este teama de agravarea bolii nu de acest stadiu. Sunt multe persoane care descopera tarziu ca au o forma usoara de talasemie si traiesc bine-merci fara probleme.
Dar daca ajungem la faze avansate atunci e foarte grav.
Sper sa nu fie cazul.
Azi a fost ziua tatalui meu si am sarbatorit in familie un picut. Maine mergem la piesa Capra cu trei iezi care nu stiu daca este teatru de papusi sau cu actori. Vom vedea.
Roxi sa stii ca eu din ce am vazut la Tudor si acum cand judec la rece lucrurile atunci dupa ce am adus-o pe Bianca acasa si Tudor facea in fel si chip si se vaita si se mataia si ce sa mai zic. Toate erau pe fondul unei gelozii pe care nu o putea exprima in alt fel. Asa credea/vedea ca i se acorda atentie si se tot vaita si se tot alinta de fapt.
asa ca ..... rabdare si tutun si asteapta-te la fel de fel de "figuri".
O noapte linistita!
madybulancea spune:
Buna dimi....poftiti la
calda va rog!
Noi azi de ducem la teatru de papusi...avem program serios azi!
Si eu am emotii pentru maine....sa stea toata ziua acolo,sa manance,sa doarma....
va pup si va doresc o zi frumoasa!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Siuta spune:
Buna ziua si de la noi! V-am tot citit dar nu am apucat sa scriu. Am o perioada tare turbata la serviciu, iar sapt trecuta am tot alergat cu analizele Anastasiei.
Gabi, o sa fie bine
.
Mady, felicitari pentru iesirea din rutina. Repet-o cat de des poti!
Kitty, vreau si eu! Unde e Lunca Bradului si Bilborul? Poate vara viitoare dam si noi o tura.
Tzuna,
Maria ! E o dulcica.
Cum va spuneam , i-am facut Anastasiei analizele: exudat, sumar urina, copro si hemoleucograma. I-au iesit ok, mai astept rezultatul la copro. Pentru gradi ne-au cerut doar avizul epidemiologic. Maine o luam de coada. Am asa niste stari, de nici nu stiu cum sa va descriu. Sunt tare curioasa cum o sa se descurce singura pentru ca acasa, daca mananca singura, ii ia cam 1.30 ore, de imbracat se enerveaza daca nu reuseste din prima sa isi puna hainele, si tot asa..Si cand s-o trezi ea singura acolo pana la ora 4...Maine ca maine, dar marti o sa mai vrea sa mearga de bunavoie? Si uite asa ma apuca o jale
...
Eu sper totusi ca o sa ii placa atat de mult incat nu o sa mai vrea sa vina acasa
.
Vorbeati de cina : Anastasia mananca pe la 6 un iaurt cu biscuiti sau cereale iar pe la 8 mananca un felul 2 sau o mamaliga cu branza, snitel cu piure, cremvusti...cand nu am nimic cald, ii mai dau si branza cu rosii si cu sunca cu ceapa(preferata ei
ca a invatat de la tac-su ).
Despre povesti: eu nu i-am citit Capra cu 3 iezi pentru ca mi s-a parut extrem de violenta . Si nici Tom si Jerry nu ii pun pentru ca se bat tot timpul.
Iar despre moarte : azi de dimineata bateau clopotele de la biserica si o aud zicand: " au, cine o fi murit ?" . Am intrebat-o de ce crede ca a murit cineva, si mi-a spus " ca bat clopotele la biserica atunci cand pleaca cineva in cer , ca asa i-a zis bunicu ", si gata.In schimb m-a intrebat ieri cum arata Dumnezeu si de ce ea nu il vede .
A, si a incepu faza cu DE CE ?. M-a innebunit de cap
.Asa cum v-am innebunit eu acum cu cat am scris
.
Va pupacesc pe toate
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
Kitty spune:
Buna dimineata!
O cafea emotionata pot sa va ofer?
Va doresc sa treceti usor peste prima zi de gradi iar cei mici sa se adapteze repede!
Giulia de azi merge la gradinita noua iar Raul in clasa a V-a. Am emotii mai mari pentru el decat pentru ea.
Gabi sunt sigura ca ai grija si Tudor nu o sa aiba probleme! Sanatate va doresc!
O zi frumoasa va doresc si pup toti gradinitarii!