Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenefr spune:
Buna dimineata!
Am fost si noi la gradi, gata, am fata mare, nici nu-mi vine sa cred! Ma asteptam sa boceasca...neeeeahhh, a fost f cuminte, s-a dus in grupa , a inceput sa se joace(in grupa era doar un baietel), o fetita plangea pe hol...Am fata mare 
Educatoarea. Pai e o femeie cam la 45-50 ani, care , in mom in care am intrebat de programul e somn, a sarit ca arsa, ca sunt doar 20 paturi si copii sunt inscrisi 36 !!!!
Si ca daca aveam vreo alta varianta...bla bla...ea vb in continuare, sotul se uita la ea ca la felul 14...la care i-o retez eu: "adica ce vreti sa spuneti? ce varianta?daca o putem lua la 12?? pai am inscris-o la program prelungit..!! nu pana la 12. Si nu avem nici o varianta!" Cred ca se mai potolise un pic...Apoi ne-a zis de vreo 3 ori ca nu a inscris ea copii peste nr de 20(cate paturi sunt), ca ei i-s taiat 25% din salar (la faza asta chiar n-am nici o vina, imi pare rau pt cei in situatia asta, dar nu mi-o zice de parca eu ti-am dat mai putini bani)...Ehhh, in concluzie, o sa le dam la fiecare educatoare cate 100lei, poate s-or mai linisti un pic...Desi acreala nu dispare cu bani.
Vb cu sotul pe drum, o ducem e dimi, la 12 o luam, la 15 cand se trezeste o ducem inapoi ![]()
absoluta spune:
Prima zi si a Timeei de gradinita. Era foarte incantata de noua gradinita (ea venind de la cresa). I-a dat doamnei flori. Era fericita ce sa mai.
Am scos-o la dulapior sa o incalt in papucei, cand am intrat tipa o fetita de mama focului si se tavalea pe jos. Atat le-a trebuit la toti copii ca au inceput toti in cor sa planga si sa tipe dupa parinti. Timeea plangea si ea de tremura toata.
Urmatorii copii care au urmat sa vina toti plangeau si se tavaleau pe joc. S-a creat un haos de plansete si de tipete in clasa.
Am plecat lasand-o plangand.....
ddana spune:
Eu nu mai am nevoie de cafele emotionate, ca am baut deja doua, si banuiesc ca de aia fac drumuri dese la toaleta. Nu de emotii, nuuuu...![]()
Lui Dragos i-a tremurat barbia dar a fost un soldatel curajos si nu a plans. Mai vedem zilele urmatoare, cand o sa vada ca se ingroasa gluma.
Carmen, ce urat... Cred ca la toate gradinitele sunt mai multi copii decat patuturi, asta e, nu sunt suficiente locuri, e arhicunoscut, dar nu ar trebui ca tu, ca parinte, sa rezolvi problema asta si sa vii cu "alternative". La gradi la Dragos se pun patuturi pliante, in alta parte de care stiu se pun saltelute... Solutii se gasesc daca este bunavointa. Iar faza cu 25% este
. Si mie mi-a fost diminuat salariul, dar asta nu inseamna ca lucrez doar cu 75% din studenti sau ca imi fac treaba mai putin cu 25%. Si in nici un caz nu inseamna ca trebuie sa spun asta, la inceputul anului, ca sa obtin... ce?! Mila? Bani?! Oare nu-i e jena? Noi am dus frumos cate o floare educatoarelor, vom duce flori cu orice ocazie, pentru ca e un gest frumos pe care il merita pe deplin, si atat.
Uram tuturor boboceilor, si celor cu experienta, succes la gradi!
ralualexandrei spune:
Neatza ,cafea emotionanta am avut si eu la 6.30.Am luat o gura si m-am pus pe pregatit pachete ghiozdanele,am fugit si am cumparat flori,etc.
Edy si Maria au mers de manutza pana la gradi,am dus-o pe Maria prima la grupa si apoi pe Edy care i-a oferit doamnei florile si apoi s-a asezat unde i-a indicat doamna si a inceput sa se joace,mie mi s-au umezit ochii si am spalat putina sa nu ma vada copilu plangand,i-am spus la revedere si lui si doamnei si ca revin la 12 si asta a fost tot.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
diana_jors spune:
pentru toti gradinarii, si curaj parintilor ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
roxanici spune:
care va sa zica tot stupul merge la gradi?
succes atunci, si fiti tari mamicilor
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
madybulancea spune:
Buna...si noi la gradi,unde razvi s-a integrat din prima,cand am plecat isi luase niste cuburi si construia,a fost nerabdator sa intre,nu a plans,mi-a zis ca ne vedem mai tarziu....euuu am avut un ghem in stomac cand am plecat,simteam ca ma rup de ceva...offf ce trece timpul!am sunat-o pe doamna mai devreme si mi-a zis ca a mancatsi ca e f bine! SUNT ASA MANDRA DE EL!
MULT SUCCES TUTUROR GRADINARILOR!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
magdutah spune:
buna stup !
noi am avut musafiri. A venit pentru prima oara si frate-miu la mine. Suntem in germania de 9 ani de acum si in sfarsit si-a luat inima in dinti si ne-a vizitat. Am avut noroc de mama soacra ca a fost cu noi , ca nu m-as fi descurcat cu atatia barbati in casa (3 ai mei si frate-le cu fiul).
Apoi Matei a facut joi febra ... ne-a fost inima mica de tot, dar vineri nu mai avea nimic. Ne-am asteptat la tuse, nas plin de muci ... etc. dar nu a tusit deloc. Nasul e un pic infudat ... Problema cea mare e ca nu vrea sa bea nici un sirop. M-am urcat peste el sa ii masor temperatura si i-am dat cu forta niste sirop ... Nu a mai fost bolnav din martie si a cam uitat care sunt procedurile.
Astazi l-am trimis la gradinita! Speram sa fie bine si de acum inainte tot asa sa ii fie racelile ![]()
Pupice ca s.a trezit Horica si vrea mancare !
carmenefr spune:
Nu-mi vine sa cred ca avem asa copii mari !! Si cuminti !!!
Doamne, ce a trecut timpul...
Eu tot ma gandesc la Teodora...unde-o fi dormit??
O fi avut si ea patut?
Mi se pare discriminare...Cei care au inceput astazi vizavi de cei care au inceput pe 1sept.
pisikuta spune:
prima zi de gradi, debutata cu succes, peste o ora- un dezastru.ne am pupat de la revedere, a incuviintat vioasa ca ramane cu copiii si doamnele, ca pot pleca.
peste o ora, mama nebuna, m am dus peste ea sa vad daca e ok. si plangea la masa, cu o bucatica de paine in gurita, ca ei nu i place sa manance asta. si de atunci, plange si plange.
a tacut un pic in bratele uneia din supraveghetoare si in ale educatoarei(din povestile supraveghetoarei). mai departe nu mai stiu, mi e teama sa aflu. am un bolovan in stomac si capul greu, o mie de framantari si s nefericita.
habar n am de ce, cand stiu perfect ca e spre binele ei mersul la gradi si confruntarea cu asta.
si mi e tare teama ptr maine dimineata, acasa, sa nu faca iar vreo criza si sa n o pot scoate din casa.
va pupam pe toti, si pe cei mai fericiti in prima zi, si pe cei la fel ca noi, copii si parinti.
o zi care sa treaca usor si sa se n cheie cu bine!