Albinute & bondari de mar-apr '07 (147)
Raspunsuri - Pagina 18
gabi78 spune:
Am reusit sa ajung la medic pentru interpretarea rezultatului analizelor lui Tudor.
Concluziile sunt destul de neplacute: talasemie minora in mod sigur mostenita de la mine.
I-a dat tratament cu Isoprinosine 20 de zile si apoi timp de 3 luni cate 10 zile/luna ComplexB+Mg si Acid folic. Dupa care pauza 3 luni si repetam.
Sunt destul de suparata pe chestia asta si acum trebuie sa ii facem si Biancai aceasta electroforeza ca sa vedem care este si stadiul ei.
ralualexandrei spune:
Gaby78
,totul va fi bine.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
madybulancea spune:
Neatza....ieri mi-am dat fierea peste cap,mi-a fost rau toata ziua,nici acum nu ma simt prea bine,dar sunt la servici si trebuie sa ma fac bine pt ca diseara ma duc la concert la PROCONSUL....vine intr-un bar de la noi si a luat sotul bilete ca sa ma inveseleasca!uraaaaa
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
diana_jors spune:
gabi 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
radcarmen spune:
Gabi, totul va fi ok, sunt sigura!

Mady, ma bucur ca ai ocazia sa te mai relaxezi!
Eu am emotii pentru prima zi de gradddddddiiiiiiiiii!
Sanatate tuturor si un an scolar bun sa avem, fara probleme semnificative de sanatate la pitici.
Vad ca abordati subiecte grele aici.
Despre moarte eu i-am spus pentru ca iarna trecuta a murit un prieten de familie (si vecin) de-al matusii care il ingrijeste pe Vlad. Vecinul resp. venea zilnic sa il vada pe Vlad si tare bine se intelegeau. Asa ca dupa o vreme de absenta Vlad a intrebat unde e si i-am spus ca a murit si ne priveste din ceruri impreuna cu bunica (mama mea). Iar cand mergeam la cimitir la mama mereu ma intreba unde e buni Gabi si ii spuneam ca trupul l-au pus in pamant iar sufletul ei ne vegheaza de sus. Nu am stiut cum altfel sa ii explic. Nu cred ca stie el prea bine ce inseamna dar asta e pentru acum.
Va pup!
carmenefr spune:
Gabi ,pupam sa fie bine la teste!!!
Mady , ai grija cu bila ca e pacatoasa rau ! A mea e un pic intoarsa, si-mi da de furca cateodata(acum, mai rar).Darcand simt ca e pe vine criza, iau buline de Favibil(buline naturiste, din toate buruienile pamantului, alea recomandate pt bila) .S mi-e mai bine. Pupam sa treaca!
ioanaradu spune:
buna pe seara! un ceai? o ciocolata calda?
am avut niste saptamani, zile, ore foooarte incarcate.
deci m-am mutat la noul sediu care este in militari. este open space, dar este mult mai bine ca inainte. este civilizat, dom'le. una peste alta nici nu e asa departe de casa, e chiar mai aproape decat inainte, cam jumatate distanta.
am cam 3 luni de cand sunt in noul departament, noul colectiv si nu-mi vine sa cred cat este de bine. sper sa nu fie un demo!! colegii sunt ok, sefa ok. ne intelegem bine si suntem putin invidiati de alte departamente ca reusim sa facem asta. scaparile sunt foarte putine. drept urmare de luni voi avea 1 saptamana de concediu. a 2-a pe anul asta. pt mine este o performanta. mai ales ca nu mi-a mai batut nimeni obrazul ca am nesimtirea de a-mi lua concediu. acum, cand e criza!!!
noua gradinita a lui matei si-a inceput programul, dar el va merge de saptamana viitoare, cred ca de marti. am fost eu in recunoastere. are 2 educatoare si o ingrijitoare. nu am reusit sa vorbesc prea mult cu ele pentru ca se plangea in masa. sper sa se mai calmeze spiritele pana marti si sa nu inceapa si matei boceala.
trecem si noi prin ceva emotii cu dusul si luatul lui de la gradi pt ca d-na pe care am crezut ca ne vom baza si-a gasit un aranjament f avantajos cu care nu pot concura. suntem putin in pom dar cred ca vom cobori usurel pt ca am vb cu administratora blocului in speranta ca stie pe cineva si s-a oferit chiar dumneai sa ne ajute. acum sa vedem ce intelegere facem cu ea. la prima vedere mi se pare o persoana ok, curata, ingrijita si serioasa. ne-a zis ca o sa discute si cu sotul si marti primim un raspuns dc isi iau ei angajamentul in ceea ce-l priveste pe matei.
matei e bine. putin obraznicut. asteapta sa vina acasa de la bunici si sa mearga la gradi. mananca binisor de cand am venit de la mare, chiar si-a imbogatit meniul cu feluri noi de mancare.
despre moarte n-am discutat in mod special. cine e mort e mort si sufletul se duce in cer, la Doamne Doamne. trecem de mult ori pe langa cimitir dar nu intreaba niciodata detalii.
povestile le mai adaptam si noi. nu prea are rabdare sa ii citim din carti, le prefera pe cele spuse de noi. mamaie ii spune multe povesti inventate de ea cu vacuta florica de la care bem lapte si cu gaina gicuta care face ouale cele mai bune din lume si cu un baietel care nu stiu ce face si desface si tot asa.
mancare: uneori dimineata cere ciorba. si ii dam. in general mananca dimineata paine cu gem/dulceata/miere si lapte/iaurt sau lapte cu cereale. la pranz musai ciorba/supa. rar se sare peste. dupamiaza mananca un felul 2 cum ar fi orez/piure/cartofi prajiti sau la cuptor cu carnita/snitel/peste. seara mai mananca sandvis cald cu cascaval, paine cu gem/dulceata/miere sau lapte cu cereale.
intre mese sticksuri, biscuiti, fructe.
nu mananca in continuare multe feluri. eu sunt multumita momentan cu ce mananca. sper sa isi mai revina.
dependenta de cumparaturi o are si matei. la el este combinata si cu dependenta de plimbare. primul lucru cand se trezeste intreaba: unde mergem azi. adica musai trebuie sa mergem undeva. si dc tot iesim din casa trebuie sa si cumparam ceva. il mai apuca si mersul in vizite. la cine mai mergem si noi? teleleu maria-sa scrie pe el! ![]()
printre toate astea am reusit sa fac curatenia de toamna, cateva conserve, inca o tura de zacusca si o tura de gem.
diana_jors l-am vazut pe alex. ii dorim multa putere si ambitie. nu ca i-ar lipsi, dar are nevoie mititelul. si multa putere si tie.
mady
si relaxare placuta la concert.
gabi sigur nu e grav si poti tine din tratament. mai ales ca e mostenita de la tine.
ca ai zis tu de saculet brodat, am rugat-o si eu pe mama sa ii coasa lui matei pe saculeti. m-am trezit cam tarziu, sa vedem dc are timp.
cam atat de pe la noi. sper sa reusesc sa-mi intru in ritm.
sa auzim numai de bine!
madybulancea spune:
neatza...haideti la cafea!suuuuuperrrr PROCONSUL.......m-am distrat super,am cantat,am dansat,am aplaudat....super tare!m-am simtit bine dupa f mult timp.....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
ddana spune:
Gabi, imi pare rau de diagnosticul asta... am dat un search si am aflat ca e o afectiune care nu e neaparat simptomatica si care se tine usor sub control. Va doresc multa sanatate si sa nu fie nimic rau.
Mady, m-am tot gandit la voi. Regret ca treci printr-o asa perioada grea, cu atatea probleme. Stiu cum e. E bine ca ai reusit sa mergi la concert aseara, conteaza sa te deconectezi un pic.
madybulancea spune:
Ddana mersic mult...mi-a facut asa bine,mi-a readus zambetul pe buze...trebuie sa repet asta neaparat!nici nu mai stiam ca te poti simti asa bine...
Gabi 

Roxy si mie mi se par ca esti mai sensibiloasa de cand cu Horia!

Haideti fetele va astept la cafea!!!

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi