Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Lori, felicitari, ma bucur ca ai scapat de problema asta. Bravo, Robert ! Eu stau cu inima stransa pentru 15 septembrie, de fapt vreau sa-l duc de la 1 octombrie, asa am fost sfatuita.

CrinaAndreea, fetele au spus tot, eu te imbratisez si iti doresc sa fii puternica pentru Bogdan.

Fetele cu copii deja la gradi, dati-mi si mie niste sfaturi :
- sa stau cu el cateva zile la gradi pentru acomodare ?
- sa-l las la programul lung din prima, sau treptat ?
- sa-l duc din prima zi sau sa mai aman ? Am fost sfatuita sa las vreo 2 saptamani sa treaca pentru ca in primele zile aproape toti plang si chiar daca el nu are nimic, ii va imita pe ceilalti.
- cum arata saculetul acela pentru lucrusoare ? Adica stiu cum e, dar ce dimensiuni trebuie sa aiba ?

Mai aveam intrebari dar le-am uitat, imi aduc aminte si revin. Multumesc frumos, dragele.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

- sa-l duc din prima zi sau sa mai aman ? Am fost sfatuita sa las vreo 2 saptamani sa treaca pentru ca in primele zile aproape toti plang si chiar daca el nu are nimic, ii va imita pe ceilalti.
- cum arata saculetul acela pentru lucrusoare ? Adica stiu cum e, dar ce dimensiuni trebuie sa aiba ?

raps eu ce stiu la mom asta pana iti rasp mamile cu exp
-eu nu m-am gandit deloc sa stea cineva cu el acolo (chiar azi i-am respins ideea lui Buni), dar am vrut sa fie putine ore, care in final au fost mai multe 8.45-12.30 pt ca nu a plans.
-il duc in prima luan la program normal (scurt) apoi lung; sincer, eu cred ca ii va fi mai usor asa, sa nu fie lasat din prima 9 ore.
-asta cu plansul la ceilalti care -l poate irita si poate plange si el "din simpattie" am auzit-o, noi am hot 1 sept sa nu fie totusi toamna -toamna rece-rece, in floare cu virusaraia. (desi uite ce toamna avem , a doua zi dupa canicula!)
-rucsacelul e micut, e cel de parc al lui si i-am pus ce mi-au dat ei pe lista.

Pup. (ti-am scris gandurile si parerile mele nu adevarul absolut, da?)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

din experienta mea, de dus copilu un pic mai tarziu, cand ceilalti deja s-au despartit de mami. Nu 1 sept, ci 10 sept, sa zicem, nu la 8 dimineatza, ci la 9 fara 5.
Io am luat-o pe mara mai intai la 13. Trebuia sa o las si sa doarma acolo, si sa o iau imediat cum se trezeshte.... pt ca atunci cand am lasat-o si sa doarma, a fo cu scandal, ea stia ca copiii se duc la somn si ea la mami - si a fo mai greu.
Saculetzul marei e o geanta de a mea, i se spune "Tzoasca verde" care se strange la gura si o pune mara dupa gat. Tre sa fie incapatoare, are 4-5 pampersi pt fundu cacacios, are pijamalutza, schimburi ca mananca si cu coatele, papuceii, shervetzele de fund ca ii duc periodic. A avut rucsacel in spate, prea mic pt cate avea, ca mai merge si cu jucarii dupa ea, in fiecare dimineatza altele, si educatoarea i le mai strange si pune in tzoashca ei si le recuperam vinerea.
Hainele de gradinitza: treninguri ieftine. O sa mai iau dresuri - incap mai multe in tzoashca fetei si se spala mai repede (incap mai multe si in mahshina de spalat)

Mara mai ia cate o jucarie preferata/pijamaua preferata care le ia cu ea. Se simte bine cand doarme in pijmaua preferata, chiar de i-a ramas miiiicaaaaaaaa...

edit: singura problema la gradinitza e in mintea mamei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Mai aveam intrebari dar le-am uitat, imi aduc aminte si revin. Multumesc frumos, dragele.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

In primul rand buna seara!
Lorich felicitari ptr Robert, viteazul gradinar!

Si acum: Dani, eu nu am stat cu Eva, asa m-au sfatuit educatoarele. A fost ok, s-a acomodat foarte repede. Sincer cred ca ar vrea ca apoi sa stai mereu cu el.
Cam din acelasi motiv am optat din prima ptr programul lung, ca apoi sa nu ma astepte mereu sa o iau la pranz.
la a treia intrebare nu stiu sa iti raspund ca la noi nu sunt vacante.
In saculet punem (inca) pampersi, pachetelul de dimi (ca la noi nu e inclus micul dejun, pe motiv ca ajung copiii la ore diferite dimineata si le e greu sa stabileasca o ora ptr acesta) o pijama, un prosop si papuceii (astia au ramas acolo de la inceput)
Pupici si bafta multa!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna fetele!

Ieri n-am avut net . imi vine nu stiu ce sa le fac astora de la rds, in fiecare luna raman fara net cel putin o data.

Micaela, Lorich
Micaela, si la mine e prima oara cand stau fara Cris atata timp. Intr-un fel e bine sa nu mai ai nici o grija (vorba vine, ca oricum ma gandesc la ce face ea la tara), sa vii acasa sa mananci ce-o fi (daca n-ai chef sa gatesti), sa ai timp de calculator, de vizionat ce-ti place la tv s.a.m.d.
Dar in acelasi timp, mi-e dor de ea; de cate ori vad un copilas pe strada, raman benoclata la el; mi-e teama sa nu pateasca ceva la atra, sa nu se loveasca, sa nu o muste ceva sau sa nu se imbolnaveasca etc.
Azi s-a uitat tati la ea in gatulet si a vazut ca e rosu. Dar n-a facut febra deocamdata. Doamne ajuta sa scape! Nepotu-meu are si el rosu in gat dar a facut si febra mare. Oricum ii tin izolati unul de altul.

Crina, putere si curaj!

Dani, Lilly bine ati revenit din vacanta! sa va fie de bine!

Lorich felicitari pentru prima zi reusita la gradi! La mai multe si permanente!

Dani, eu pe Cris am lasat-o de la inceput la program extra-lung (asa m-a sfatuit si patroana, ca sa nu-i fie mai grea acomodarea dupa aceea daca o lasam la inceput la program scurt). Cris n-a plans decat trei zile, iar acum e innebunita dupa gradi. La inceput plangea sambata ca n-o duceam la gradi; pe parcurs a invatat ca sambata si duminica e inchisa gradi si n-a mai plans.
In privinta perioadei optime de incepere a gradi, mi s-a spus ca vara e cel mai bine. Sau oricum intr-o perioada cu vreme mai calda.
spre exemplu eu pe Cris am dus-o la sf lui Mai si ea pe perioada verii si-a cam facut imunitatea.
Cris are un rucsac dat cadou de la Rexona, nici prea mare nici prea mis, in care incap pampersii (cate 10/ saptamnana), hainele de schimb, pijamalele, servetelele, prosopul, pantofii (cand ii luam sa-i spalam). Iar la gat isi atarna o gentuta in forma de catelus pudel, de care e foarte incantata de cand a primit-o de la nepoata-mea si cu care doarme la gradi (asta ca sa nu mai caram pe Ursache in fiecare zi de acasa la gradi si inapoi).
hai ca m-am intins cat o zi de post...

Gabi, pup cucuiatul!

Ylariiii, Lauraaaaaaaa, Simoooooooo, pe unde umblati?

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dragele mele
Am fost azi la eco si...surpriza....
E tot baiat

Deci nu va bazati niciodata pe mine ca fac fete...Am mai zis eu...trebuie sa schimb barbatul...
Va spun sincer ca-s tare fericita, era atit de frumos, perfect si al meu la eco ca nu mai puteam. Voiam sa-l iau in brate sa-l dragalesc.
Vine el si momentul ala...

Simona, mami de baieti David si Matei si 13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Dragele mele
Am fost azi la eco si...surpriza....
E tot baiat

Deci nu va bazati niciodata pe mine ca fac fete...Am mai zis eu...trebuie sa schimb barbatul...
Va spun sincer ca-s tare fericita, era atit de frumos, perfect si al meu la eco ca nu mai puteam. Voiam sa-l iau in brate sa-l dragalesc.
Vine el si momentul ala...

Simona, mami de baieti David si Matei si 13+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

soacra cu trei nurori
Felicitari! sa va traiasca, sa fie sanatos!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Ylari, eu te strigam dar n-am observat ca scrisesei intre timp
M-am lamurit si ce e cu pachetul pentru Eva
Dar copiii nu vin pana la o anumita ora la gradi a voastra?Chiar le asa greu sa pregateasca un mic dejun macar pentru cei care vin mai dimineata?! zic si eu...ca sa nu mai ai grija pachetului...
macar platesti cat de cat rezonabil pe luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonacip feicitaaaaari! Bravo, de-acum asa iti ramane porecla, soacra cu trei nurori! Am stat si eu si tot m-am gandit si m-am uitat in jurul meu, parca e mai bine pentru ei sa fie toti de-acelasi sex. Cel putin incepand cu 10-12 ani incep sa fie total alte preocupari, si implicit, si relatiile devin mai reci ca sa zic asa. Probabil sunt si exceptii. Eu una eram baietoasa rau, m-as fi impacat bine cu un frate, insa nu m-as fi vazut impartasindu-i toate secretele mele. Asa, de la sora-mea am avut destule de invatat, cum sta treaba cu tampoanele si alte chestii de genul asta. Sa-ti traiasca si cel de-al treilea cuculet! Eu una daca aflu la morfofetala ca e fata am sa fiu putin dezamagita, sincer, m-am obisnuit tare cu gandul de baietel.

Lorich felicitari lui Robertel, ca s-a acomodat asa repede! Multa bafta in continuare! Ieri a inceput si finuta mea de un anisor gradinita, parca mai ieri primeam trelefon ca s-a nascut, ce mai trece vremea!

Danicris la noi a mers tati cu el cateva zile, dar era mai mic, un an jumate, acum mai marisor fiind nu mi se pare chiar OK .De exemplu daca vin intr-o zi acolo si stau putin, a doua zi urla vreo ora, ma vrea din nou acolo. Asa ca am taiat cat am putut prezenta noastra acolo, ca sa nu-l confuzam, casa e cu mami si tati, gradi e cu prietenii si cu Laura. Deci cred eu ca e mai bine sa-l lasi singur din prima.

Luminel sa speram ca nu face febra zulufina ta, la noi din pacate rosu in gat s-a lasat cu febra si antibiotic.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -16+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou.

Capitolul 172

Mergi la inceput