Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Citeam pe forum pe aici acu vreun an,doi despre o situatie asemanatoare, un tip care o hartuia pe fosta sotie desi el era cel care parasise etc. Parca o chema Ana, a fost pe prima pagina mult timp. Bine ca e Bogdan destul de mic ca acela isi chinuia si copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce faceti fetele? N-a mai scris nimeni de ieri dupamiaza? Nu mai gaseam subiectul nostru.
Ia trezirea, treceti la o mare si buna

Taducu meu iar e cucuiat. Face ce face si iar vine in freza, aseara a cazut cand sarea prin pat. De-acum stie si el cand se loveste, plinge si zice :"Pune tati gheatza".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Ce faceti fetele? N-a mai scris nimeni de ieri dupamiaza? Nu mai gaseam subiectul nostru.
Ia trezirea, treceti la o mare si buna

Taducu meu iar e cucuiat. Face ce face si iar vine in freza, aseara a cazut cand sarea prin pat. De-acum stie si el cand se loveste, plinge si zice :"Pune tati gheatza".

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Sar'mana de , chiar am nevoie, dongonica a plans juma' de noapte, cred ca-i ies dintii ca ar musca si din mine, mititica. Acum este vesela, molfaie jucariile.

Vladucu nostru se loveste numa' la botic, una-doua e cu buza de sus sparta si umflata.

Pupam cucuiatul mic.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi Multam. Pupam cucui! Am facut un ceai, ca am tras un frig crunt: 11 grade!

Toamna a venit cu drepturi depline. Azi puiul meu are prima zi de gradinita, am emotii uriase, incerc sa-mi distrag atentia, sa nu am gandesc, dar sunt...pe ace!
Sper sa-i bine bine azi, va sta doar 2 ore, fix la programul de jaoca, asa inca pot spera ca nu va fi cu plans si suparare. Inca.
Ma oftic totusi ca nu am putut sa fiu acolo, cu programul asta nou si decalat, initial ziceam ca e mai bine, ca as fi plecat plangand de acolo... dar acum ma gandesc ca as fi vrut sa fiu acolo pentru puiutz.

Ma duc la ceaiul meu trist, numar minutele pana voi primi feedback.

Bafta tuturor puiutilor dulci care incep azi gradinita! Sa fie drumul lin!

Edit: 1 update - cica il las atot programul (scurt, adica pana la 12.30, ca asa e mai bine ca stiu ele...bla bla). Deci tot micul eu echilibru interior s-a facut praf tandari
Acum asteptam langa telefoane sa vede cum se desfasoara personalitatea piticului.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am mai revenit si eu cu picioarele pe pamant...

Bun venit pe lume Mara, surioara de Ilinca! Felicitari Piggy ptr grasunica, sa va traiasca si abia astept botezul sa vad ce lumanare frumoasa o sa faci.

Crina, cadina ti-a scris cum nu se poate mai bine...linistea sufleteasca e foarte importanta...si cand nu se mai poate, nu se mai poate. Mult curaj si respecta-ti decizia! Fa-o ptr Bogdan. Eu mi-am vazut decat o singura data pe strada tatal natural, dar tatal adoptiv m-a crescut atat de bine de la 4-5 ani...nici nu am simtit ca nu e tatal meu niciodata.

Lorich o sa pun si poze...probabil in weekend. As vrea sa fac si ceva colaje.

Va multumesc mult ptr reprimire! Va pup pe toate! Mi-a fost dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Uff Gabita , bun gasit in clubul cucuiatilor/cucuiatelor. Si Elena a cazut aseara din nou din pat de data asta infasurata in pled. Era ca o apucata alerga si sarea prin toata casa in timp ce eu aveam o discutie la telefon si-i spuneam sotului ca o sa cada. Urasc paturile mai inalte desi patul ala e atractia ei. A cazut deja de 2 ori din el si nu se invata minte. Nu stiu cum a cazut ca n-am gasit cucui poate ca pledul a atenuat caderea desi am gresie pe jos.

Lorich: trebuie sa fie bine, tinem pumnii.
Aseara Elena a vazut o gradinita la stiri si voia sa se imbrace sa mergem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Lori incurajari pt mamica de gradinar. Eu am si uitat cum a fost la inceput, ai sa vezi, robert e un baietel cuminte si o sa ii placa acolo la copii. Eu ii explicam ca sta cu mami si de luni o sa mearga iar la gradi si ea imi zice 'hai' si se pregatea de plecare Asteptam sa ne spui cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Buna dimineata,

gabitzam multumim pentru cafea! E buna ca e tare frig afara. Cand am vazut dimineata cat de tare bate vantul si cat este de frig.. imi venea sa ma bag din nou in pat la caldurica si somnic

Lorich ideea ta este foarte buna, numai ca sunt constienta ca este razboiul meu. Vreau sa rezolv singura totul, indiferent de motivele pentru care el insista sa vina cat mai curand. Decizia mea este foarte ferma si nu exista nici macar un mic amanunt care ar putea sa ma faca sa ma razgandesc. Stiu cu cine am de-a face, si cum spunea si Cleo, si stiti si voi de altfel, nu este prima data cand ajungem in situatia asta.
Ref. la gradinita.. stiu ca ai foarte mari emotii, am trecut si eu prin asta. Dar ai sa vezi ca va fi bine, ca isi va face prieteni noi, si ca se va simti foarte bine acolo.
Bogdan ma asteapta aproape in fiecare zi cu cate un desen facut de el , plus ca imi insira toti prietenii pe care ii are acolo, si il vad ca este fericit, ca se simte bine, chiar daca de cand cu plecarea lui ta-su a inceput sa-mi planga din nou dimineata cand il las la grad.

BELLEANE nu cred ca se va pune problema de hartuiala. El va incerca doar sa pozeze in tatal perfect (din punctul lui de vedere). Adica atunci cand va fi Bogdan cu el, nu vor exista regului, limite, ora de somn sau de masa. Va face numai ce si cum va vrea copilul, indiferent daca va fi bine sau nu. Doar ca nu cumva sa supere copilul si sa nu mai vrea sa vina la el. Stiu asta pt ca la fel procedeaza si cu fi-sa. E bine sau nu, o lasa de capul ei, ca sa il considere un tata bun si sa-l iubeasca

Va pup tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

CrinAndreea, stiu ca iti e tare greu acum, dar stiu ca durerea trece, acum ai vrea sa treaca totul instantaneu si cand ceilalti iti spun ca ai nevoie de timp ti se pare ca vorbesc prostii.
Vad ca esti foarte suparata, dar tu acum trebuie sa te concentrezi asupra lui Bogdan, fi si tu parintele care il rasfata ,pp ca in perioada asta nu aveti nevoie de reguli cu dormititul si mancatul, tine-l in brate si revarsati-i iubirea numai asupra lui.
incearca sa nu te mai amarasti de fostul, de rautatile pe care le face sau sa te gandesti cum va proceda, importanti acum sunteti tu si Bogdan, el nu conteaza.

Poate facem o intalnire cu fetele intr-un parc, acum cat mai e vremea frumoasa (am auzit ca se indreapta). Ce zici Cleo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Booon...prima zi de gradinita s-a terminat. Pot sa zic ca a fost succes, nici nu-mi vine sa cred. Robert din secunda 2 nu s-a mai uitat la ta-su nici sa-i zica pa. A stat pana la 12.30 cand s-a dus Buni sa-l ia, nu a schitzat niciun semn de bucurie s-o vada , l-a incaltat si cand sa plece el voia s-o tuleasca inapoi.
Singura chestie a fost ca n-a vrut sa pape de acolo, nici nu ma mira, aceeasi rectie a avut-o si cand am inceput eu serviciul. In schimb a papat de-a rupt acasa, a cerut refill la brocoli, a trebuie sa-i incalzeasca o noua portie.

Sa vedem maine cum va fi. Sunt oricum mandra tare de el!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 20+

Mergi la inceput