Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Simonix pai asa ne-a zis si noua doctorul, dar ce sa ma fac cu el care urla de scoala tot cartierul Encore, encore, encore! Bea 2 bibe la culcare, unul de 300, unul de 200 si apoi alte doua in timpul noptii. Daca se trezeste si nu are APO incepe scandalul si nu mai doarme nimeni pana dimineata.
Dar uite ca am gasit metoda, sper. Ca vad ca incet incet se obisnuieste si cu tetina de genul asta. Ziua nu ii dam deloc, decat in week-end la somnic. Ca la gradi adoarme fara apo, fara biberon, fara nimic, deci se poate. Acasa e criza de pe lume.
Si al meu e cu Cartea junglei, Peter Pan si Doamna si Vagabondul. Sa nu vada printese, imi inchide cartea cand apare vreo fustita sau vreo coronita. E si normal, daca el deja mananca seminte si se uita la fotbal.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -15+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Andres a facut asa azi noapte.a cerut 2 bibe.nu cere niciodata,dar ieri am stat mult in parc,pana la 22,si au venit super obositi ,le-am facut baie si miorlaiau ca vor sa doarma,nemancati.au ciugulit un pic si somn.vina mea ca i-am tinut prea mult,si erau prea obositi.neluand cina cum trebuie,i s-.a facut foame si s-a trezit peste noapte sa ceara lapte,l-a devorat pe primul si a cerut "otro" altul.spre mirarea mea,l-a baut si pe ala!
el cere doua raaar doar cand e nemancat din diverse motive(boala,mofturi,oboseala).
ma gandesc ca poate o fi si la voi asta motivul,poate nu se satura la cina,sau poate voi mancati prea devreme si se duce cina .incearca sa ii dai ceva mai consistent seara.
eu laptele i-l dau cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

of,DESIREE,mi se rupe sufletul de voi...Imi pare asa rau ca treceti prin asta,case chinuie Victoria,ca trebuie sa ii vezi perisorul pe perna,te inteleg si e normal sa plangi de fiecare data ,nici nu ai putea altfel...Ma gandesc zilnic la voi,si cand eram in spital imi era gandul la Victoria,si ma rog sa se insanatoseasca rapid !!! Micuta de eaMa afecteaza rau situatia voastra si nu pot intelege...Va imbratisez cu toata dragostea,sa aveti putere sa treceti mai usor !
pt o mamica puternica si o printesa luptatoare cu nume de invingatoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

of,DESIREE,mi se rupe sufletul de voi...Imi pare asa rau ca treceti prin asta,case chinuie Victoria,ca trebuie sa ii vezi perisorul pe perna,te inteleg si e normal sa plangi de fiecare data ,nici nu ai putea altfel...Ma gandesc zilnic la voi,si cand eram in spital imi era gandul la Victoria,si ma rog sa se insanatoseasca rapid !!! Micuta de eaMa afecteaza rau situatia voastra si nu pot intelege...Va imbratisez cu toata dragostea,sa aveti putere sa treceti mai usor !
pt o mamica puternica si o printesa luptatoare cu nume de invingatoare !

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, Desiree mi-au dat lacrimile... Lasa ca se face ea bine si o sa-i creasca parul inapoi, ai sa vezi! Pupici mamicii curajoase, imi inchipui cat e de greu pentru tine sa o vezi cat sufera, mititica. Si pupici Victoriei, mii si mii sa se faca bine repede!

Aelita pai el seara mananca cel mai mult, si pe la 7-8, deci exact inainte de culcare, atunci e masa lui de baza. Ca in timpul zilei ciuguleste pe ici pe colo. Dar probabil ca foamea din timpul zilei il ajunge noaptea. Lapte cu cereale a refuzat sistematic de la 6 luni de cand i-am dat prima data. Si acum, cu cereale mari, mananca separat, cerealele si laptele, niciodata amestecate. Gris sau orez cu lapte e bleah... Nu-l condamn, si eu sunt la fel, daca urasc ceva mai mult sunt cerealele cu lapte sau orice amestecat cu lapte, nu suport. Imi aduc aminte cum ma indopau cand era mica si-mi revine automat senzatia aia de greata. I-oi fi transmis-o si lui, cine stie, desi mereu am incercat sa-i dau.

Oricum explicatia sta in lapte. Aseara a fost a doua seara cu numai 300-400 de ml si azi mi-a mancat copilul! Dimineata manca paine goala, cereale, a mancat si ou cu paine prajita. Apoi la pranz brocoli cu peste, o farfurie intreaga. Nu-mi venea sa cred!!! Acum doarme, si normal ca a cerut lapte, sper sa mai manance si in restul zilei.

Inais weclome back pe la noi, lume noua, lume noua... Merci de sfat, asa mi-a zis si vecina mea. Sa-l pun la masa, nu vrea, la revedere, la urmatoarea masa mai primeste ceva. Bine, daca cere copilul, sa-i dau normal. A zis ca asa a facut cu fiica-sa si a rezolvat greva foamei imediat in vreo 3 zile. Dar intre timp nu primea decat apa. Problema la noi e ca el cere lapte. Si nu ma indur sa nu-i dau. In general e un copil intelegator, putem sa-i explicam de toate, pana la biberonul cu lapte, daca i-l iau si nu i-l dau cand vrea el e de groaza. Si bineinteles cu burta plina de lapte nu mai simte nici un fel de foame.
Vad ca incet incet se obisnuieste si cu tetinele astea, se chinuie si trage din ele si cate o ora, deci am nevoie urgent de alt plan.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -15+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, imi pare rau ca nu papa Patrick, dar stai tu linistita, ca nu o sa flamanzeasca, ei sunt super, copilasii astia mici, cand le e foame, papa ei.
Cat despre tetine... oare nu ai putea sa-l lasi sa se chinuie cu tetinele alea? Daca vede ca munceste atata ptr. un pic de lapte, poate renunta la sticla cu lapte, si bea din pahar sau poate o sa pape mai bine... nu stiu, zic si eu... sa nu te superi!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Raducu, mai inainte, vede niste fluturi de noapte pe geam pe afara. Tipa tare "mami, fu..teleee, fu..teleee". Il corectez, ii zic sa-i spuna fluture si s-a corectat baiatul: "mami, doua fu..tuleee"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Raducu, mai inainte, vede niste fluturi de noapte pe geam pe afara. Tipa tare "mami, fu..teleee, fu..teleee". Il corectez, ii zic sa-i spuna fluture si s-a corectat baiatul: "mami, doua fu..tuleee"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Eu, cu vesnicele mele probleme

Il urasc din tot sufletul pentru fiecare lacrima din ochii copilului meu, pentru fiecare privire umila pe care o va primi, pentru fiecare clipa in care se va simti altfel decat ceilalti copii.
Il urasc pentru ca m-a prins in jocul lui murdar, pentru ca mi-a distrus linistea si sufletul, desi eu i-am fost aproape atunci cand a avut nevoie!

Ma urasc pe mine pentru ca am permis sa se intample asa ceva!
Ma urasc ca am fost slaba, ca nu am avut puterea sa iau o hotarare atunci cand ar fi trebuit. Ma urasc ca sunt in continuare slaba si desi sunt constienta ca nu se poate merge mai departe, ca nu ne mai leaga nimic, in afara de numele comun si copilul, imi plang de mila si sufar ca un caine.

Nu stiu cum voi face fata situatiei, dar stiu ca sunt foarte obosita, suparata, trista si cu nervii la pamant.
Am avut puterea sa spun stop acestei asa numite vieti de familie, am avut puterea sa ii cer sa plece, am avut puterea sa inaintez actiunea la avocat, mai trebuie doar sa ajung si cu actele in original, ca sa le putem depune. Am avut puterea sa iau o decizie, foarte buna, zic eu, pentru mine si copilul meu.
Dar.... imi este foarte frica de ce urmeaza, imi este teama ca nu voi putea face fata, ca nu ma voi descurca, ca nu ma voi ridica la asteptarile copilului meu. De unde aceasta frica? Din indobitocirea la care m-am supus cu buna credinta, crezand ca daca trec peste, va fi mai bine, iar copilul va creste alaturi de tatal sau. L-am considerat centru universului meu, l-am lasat sa faca ce a vrut cu mine si cu viata mea, iar eu nu mai controlam nimic, decat aspiratorul, aragazul, fierul de calcat etc.

Dumnezeu mi-a dat un copil minunat, pentru care ii multumesc in fiecare secunda a existentei mele. Pentru el trebuie sa-mi revin, sa cobor cu picioarele pe pamant, sa merg mai departe cu capul sus.

Imi este extrem de greu, si doare al naibii de tare!

Cum suporta domnul? Pai.. ma sustine in deciziile mele, ca poate asa voi fi fericita, multumita si implinita, pentru ca pe el prezentul il depaseste, si spera ca timpul le va rezolva pe toate, macar in mica parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

CrinaAndreea imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, imi imaginez cat poate sa-ti fie de greu, cat de infricosatoare poate parea perspectiva de a-l creste pe Bogdan singura dar SIMT ca esti puternica, ca vei gasi puterea sa treci peste asta. Simt ca ai forta sa te rupi de un prezent bolnavicios, sa-ti creezi un viitor mai bun pt tine si pt puiul tau.
Nu cunosc indeajuns de bine situatia ta dar daca TU ai considerat ca este mai bine asa - atunci ai plecat pe drumul cel bun.
Mai bine acum decat dupa o viata de nefericire, de lacrimi, de suferinta. Pt tine si pt Bogdan.
Doare, si sunt greu de gasit cuvintele care sa-ti aline durerea dar vazandu-ti copilul crescand fara ceea ce te-a intristat pe tine iti va mai estompa durerea
Multa putere si vei gasi aici mereu o vorba buna, un umar pe care sa plangi, cu cine sa imparti noile tale bucurii.

Aelitaaaa FELICITARI! BB Miguel BINE AI VENIT pe lume! Sa ai parte de o viata frumoasa, plina de bucurii si voie buna

Gabitza , mortal Raducu

piggy ce emotionant - am vazut AMR-ul tau , maine iti cunosti mica florareasa . Scot si-ti urez o nastere usoara si te asteptam cu vesti! Uffff ce emotionant!!!!!

Desiree o imbratisare pt tine si pt Victoria !

Uff Lumi, lasa ca trece rpd timpul si acusi veti fi toti impreuna. Sa vezi ce schimbata iti va parea Zulufina pe 11 , noi mereu cand am fost plecati in concediu ( anul asta si anul trecut ) la intoarcere am ramas de schimbari.

Simonix vacanta placuta!!!! Ce bine suna!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

am uitat sa las ! Si o urare : sa aveti o duminica TARE frumoasa !

Simo, Laura, cum a fost ieri ? mica increstinata si astept cu nerabdare poze!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput