Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (171)
Raspunsuri - Pagina 11
Simonix spune:
A propos de lapte, mie pediatrul mi-a zis clar: maxim 500 - 600 ml zi. Dimineata si seara, sau in timpul zilei, cum prefera copilul. E vorba de lapte de crestere, a zis ca e arhisuficient si daca ia mai mult asta ii afecteaza pofta de mancare. De la un an de zile ii dau asa. Fara ceaiuri sau alte chestii, pe aici vad ca nici supe nu se prea recomanda (cel putin noua - eu daca ii dau supa sau ciorba nu ii mai dau felul doi, de fapt ideea asta nu prea exista la noi, nici astia mari nu manca felul doi). Evident ca daca e bolnav si nu mananca ii poti da mai mult lapte daca doreste. Acum, nu stiu, al meu rar imi cere in plus, nu stiu ce as face daca as avea copil iubitor de lapte ... caci nici sa il las sa urle dupa lapte nu mi-ar veni. Lui Robert ii dau cam 270 ml seara si cand sare de 300 (rar) ma speriez
mi se pare ca se umfla si imi este sa nu vomite. Iar lapte noaptea - no way...
Esme :) deci si voi sunteti mari pupiciosi de bubitze
Sa ne vezi si pe noi ce il cautam de zor, nu stiu cum se face ca bubitzele astea apar asa peste tot
mai ales cand este mami prin preajma ... Ausi, si Robertzone e fan Thomas 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Doloress spune:
Simonix pai asa ne-a zis si noua doctorul, dar ce sa ma fac cu el care urla de scoala tot cartierul Encore, encore, encore! Bea 2 bibe la culcare, unul de 300, unul de 200 si apoi alte doua in timpul noptii.
Daca se trezeste si nu are APO incepe scandalul si nu mai doarme nimeni pana dimineata.
Dar uite ca am gasit metoda, sper. Ca vad ca incet incet se obisnuieste si cu tetina de genul asta. Ziua nu ii dam deloc, decat in week-end la somnic. Ca la gradi adoarme fara apo, fara biberon, fara nimic, deci se poate. Acasa e criza de pe lume.
Si al meu e cu Cartea junglei, Peter Pan si Doamna si Vagabondul. Sa nu vada printese, imi inchide cartea cand apare vreo fustita sau vreo coronita. E si normal, daca el deja mananca seminte si se uita la fotbal. ![]()
-15+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
piggy spune:
Doloress multam fain de raspuns...de asta intreb si eu de marsupii ca sunt atatea modele si as vrea unul comod care sa mearga si la iarna ..sa nu ne incingem nici noi nici bb carand de el![]()
Cu mancatul si Ilinca are momente...acasa mai mult nu mananca, dar cica la gradi ar papa foarte bine. Oricum cred cea mai slaba mladitza - are vreo 11 kile si un pic si mai e si piticot - cred ca 86 cm. Si noi suntem amandoi mari (eu -171, tati -184) O mai creste ea![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
AMR 2 ZILE
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
belleane spune:
Andrada: or avea preturi mai mici in provincie? Sau cele de fetite sa fie mai ieftine? Ca asa preturile sunt destul de mari.
inais spune:
Salutare!
Deci am reusit sa citesc fix cap. curent...timpul e inamicul meu...in fine...
Vreau sa ii spun lui Desiree ca ii tin pumnii sa nu mai faca febra printesa, sa reuseasca sa faca tratam. si apoi sa va reintrati incetisor in normal. Am vazut si pozele...superba initiativa, dar mai ales superba fetita! 
Piggy nastere usoara si bebe sanatos, cuminte si voios!! Vezi ca fetele laudau demuuuuuult Ergo Baby ala. Sper ca zic bine!
Doloress tie in mod special am vrut sa-ti scriu 2 vorbe: lasa-l sa faca foamea! Scurt! Vb ffffffff serios. Atat de serios...Da-i pace. Efectiv lasa-l. Stiu ca e greu...eu am avut pb asta a nemancatului cu Iasmina fix pana am plecat din Ro. Ajunsi aici am avut o multime de chestiuni pe cap si nu am mai avut timp sa ma ocup de ea cum o faceam in tara. Adica manca cand apuca, pe unde apuca, ce apuca....daca apuca. Da, stiu! Suna a mama denaturata cumva. Dar asta a fost. Si uite asa a ajuns sa cunoasca foamea. De atunci copilul s-a schimbat radical. Tin si acum minte cum cerea sa ii dau de mancare, cum manca cu 7 maini, cum manca singura, cum manca orice...si asa e de atunci. Culmea e ca asta mi-a zis si pediatrul din RO: lasati-o sa faca foamea! Si nu am fost capabila. Dar a avut dreptate. In rest, sfaturile de pe aici (lapte mai putin, facut pofta..."interzis" mancarea mancata de mama si tata) cred ca-s sfaturi la fel de bune, dar trebuie sa se potriveasca firii lui. Strange din dinti si ignora cap. mancare. Atunci va manca. Si spatiaza mesele. Pune-i in fata portii mici. Si nu mai incerca enspe feluri de mancare, sa ai enspe feluri de rezerva pentru ca apoi sa te umpli de enspe frustrari! ![]()
Micaela
pentru Daria cea posesiva! Da-i incolo cu sfaturile lor despre suzeta...o sa renunte la ea ca nu s-o marita asa! Si...enjoy vacanta!! Lasa mail-urile alea!
Simonixu' te invidiez mama! Las' ca la anu' nu ratez eu sudul Frantei! Am zis! Vacanta placuta si mai ales drum bun si linistit! 
No va las ca eram doar in fuga pe aici...agitatie mare...nu stiu cand ne potolim si noi! In rest suntem bine, sanatoase! Crestem frumos, turuim de zor, spunem poezii, cantam cantecele, ne antrenam cu olita...din astea de M&M's!!
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix A propos de lapte, mie pediatrul mi-a zis clar: maxim 500 - 600 ml zi. Dimineata si seara, sau in timpul zilei, cum prefera copilul. E vorba de lapte de crestere, a zis ca e arhisuficient si daca ia mai mult asta ii afecteaza pofta de mancare. De la un an de zile ii dau asa. Fara ceaiuri sau alte chestii, pe aici vad ca nici supe nu se prea recomanda (cel putin noua - eu daca ii dau supa sau ciorba nu ii mai dau felul doi, de fapt ideea asta nu prea exista la noi, nici astia mari nu manca felul doi). |
A pai noua ne-a zis si de laptele normal tot 500-600 g pe zi si in asta sa intre toate produsele lactate ale zilei nu doar laptele. Cat despre supa da-mi coie sa...zic ca in Flandra la cresa supa e zilnica. Asta a mea daca n-are "supitje" intr-o zi ma face de urechi clar!
Eu am avut o tzar de stres - nu ca as fi avut motiv ci doar gandindu-ma la perspectiva - dupa ce am venit din vacanta. Acolo erau zeci de feluri de mancare si cum pe masa aveam mereu trei feluri pentru fiecare tip (supa, felu doi sau desert) e absolut evident ca Lorelei manca atat din ce ii puneam ei in fata cat si de la noi. Noa' amu' ma gandeam speriata ca voi ajunge acasa si o sa trebuiasca sa ma apuc sa fac mii de feluri de chestii, ca deh s-a obisnuit. Ei as, copilu' a stiut ca a fost in vacanta (zic eu), acolo n-a cerut niciodata desene sau chestii marete pe care le avea acasa, acasa in afara de trenu' care merge la titisee si de gazinu' zilnic pe care nu il putem oferii nu ne cere niciuna dintre chestiile marete din vacanta. Copil cuminte are mama!
Pupam inais si Iasmina.
Edit: da defapt am o problema...cate oua am voie sa ii dau pe saptamana ca si cu alea imi lungeste urechile. Ou, mamiiii ouuuuu, mamiiii ouuu. Si nah, era la un moment dat ca doua, da' deja de o vreme nu mai fac fata numa' cu doua. In plus la munte in fiecare zi a mancat ou ca deh il vedea acolo nici macar nu ma puteam face ca nu este...
sanatatea maxima si uikend fain!
Esme
Victoria_mami spune:
Victoria e maaaaaaaare fan de Tinkerbell, am cumparat deja si plapuma si fete de perne cu Tinker, am inlocuit printesele
am vazut filmul de o mie de ori, ii place fff mult Barney & friends, care e super ptr. copii, are super cantecele. Si ii plac mult si ei trenurile, avioanele, i-am cumparat un Thomas mic cu sine, Thomas vorbeste si are un far mic.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
piggy spune:
Inais multam fain pentru urari si sugestia cu marsupiul. Acomodare usoara
Citesc ce scrieti si parca ma apuca o strangere de inima...eu inca nu i-am pus desene Ilincai...tot la Boowa si pretena lui suntem![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008),
AMR 2 ZILE
si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
Victoria_mami spune:
Piggy, si noi ne uitam mult la Boowa cand suntem acasa. Si la Baby Einstein, Beethoven care are un trenulet si Van Gogh, tot ptr. trenulet.
Esme am vazut-o si eu pe Lorelei, e o frumoasa si tunsulici si cu par si oricum. 
Vorbind de par, Victoria a pierdut aproape tot parul; desi credeam ca nu ma va deranja, ca oricum nu avea ea prea mult par, cand a inceput sa-i cada, imi dadeau lacrimile de care ori vedeam par pe perna.
Am fost azi la clinica ptr. chimio si sa-i schimbe leucoplastul (ma rog, o bucata maaaare care-i acopera juma de brat), of, ma doare sufletul cand o vad ce plange saracuta ca o doare, normal, cand trage asistenta de leucoplastul ala, oricat de gentila ar fi asistenta...
poate scapam curand de tubuletul ala din brat, saptamana viitoare facem doza mare de metotrexat si apoi sper sa ii puna tubuletul in piept, care va fi tot sub piele, poate sa faca baita, sa se joace sa faca orice. Plus ca de vreo luna incoace, in 40 de grade, Victoria poarta bluzite cu maneca lunga, sa nu vada 'buba', desi chiar nu o deranja deloc sa se uite la brat la inceput. O cred si eu, draga mamii, ca s-a saturat sa tot vada tubul ala in brat.
Acu' sa ma si plang de asistente: tubul ala se numeste "Picc line" si ma innebunesc asistentele cand vorbesc cu Victoria si ii zic "tubie" sau la blood pressure ii zic 'arm hug' si le tot zic sa numeasca toate procedurile asa cum se numesc ele, sa nu ii 'baby talk' Victoriei, ca nu e cazul
Dar azi nici nu a trebuit sa-i spun eu asistentei, ca i-a zis Victoria. A zis asistenta ca ii da de baut tubului, la care Victoria i-a zis "Flash the line"... sa nu va zic ce ochi a facut asistenta.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Buna fetele! 
Semnez si eu condica pe saptamana asta
...si cred ca o s-o semnez din ce in ce mai des in urmatoarele saptamani pentru ca....sunt singura 
Tati si copiii sunt la tara pana pe 11 septembrie (cand o sa merg si eu), azi dimineata i-am condus la gara.
Desi m-am furisat din tren ca sa nu planga Cris dupa mine, am stat pe peron pana a plecat trenul...mi-au dat lacrimile, ma simteam goala pe dinauntru...n-am stat niciodata fara ea atata timp...parca nu mai am nici un rost 
Desiree, imi pare tare rau de perisorul Victoriei...dar ea e o scumpa si o frumoasa oricum...am vazut-o in poze: tare cocheta
Frumos evenimentul organizat in cinstea ei. Ma bucur ca a fost un succes.
Si felicitari pentru fetita vorbareata si mancacioasa!
Imi pare rau de puiutii care au fost bolnaviori (Robert si Raducu), sper ca sunt deja bine!
MsBB si Iulia, welcome back, abia astept sa va vizionez pozele recente.
Piggy, ce putin mai ai!!! scot si eu 

nastere usoara!
revin mai tarziu...
week-end placut sa aveti!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj