M-am hotarat.....adoptie(70)
Raspunsuri - Pagina 11
lilianaFi spune:
Un tren de pentru voi fete dragi!
Kora esti o puternica iubita,felicitari...mult noroc in continuare
Numai bine tuturor!
danaionela spune:
Kora felicitari. Ce emotionat. Ma bucur mult pentru voi si pentru puiutul vostru. Cind am citit ce ai scris am retrait primele clipe cind am adus fetitele acasa, si prima zi cind mi-a spus " Mami te iubesc." Va doresc sa fiti mereu la fel de fericiti ca acuma.
Bellaiza felicitari. Cred ca ai avut emotii mari. Noi mai avem 2 sau 3 ani pina cind incepem scoala. Inca nu ne-am hotarat daca o incepem de la 6,9 luni sau de la 7 ani si 9 luni. O sa mai vedem pina atunci.
Stii ce vroiam sa te intreb . Cum ai rezolvat cu fisa medicala sau cu caietul de vaccinuri. Noi pe fisa avem scrise si vacinurile si am inteles ca o copie dupa aceasta este obligatorie la scoala. Dar cum sa facem cu numele , pentru ca pe ea se vede numele lor vechi. Eu m-am gindit, (dar nu stiu daca este posibil) sa vorbesc cu medicul de familie si sa le fac o transcriere a acestora pe un alt caiet. Inca nu stiu daca este voie, dar daca poti sa-mi spui si mie cum ai facut.
Fetelor eu vad un lucru bun faptul ca si asistentii sociali citesc acest forum. Asa pot si ei sa vada problemele cu care ne confruntam si in limita posibilitatilor sa incerce sa le elimine. Nu cred ca a avut cineva probleme ca a postat pe acest forum. Cred ca este un lucru constructiv, si chiar sunt de apreciat, pentru ca asta denota ca sunt interesati
Va pup
DANA
Bellaiza spune:
danaionela, raspund cu drag intrebarii tale. Cat Stefan a frecventat anul pregatitor la gradinita noi am fost in plin proces de adoptie, fapt cunoscut de conducerea gradinitei, de educatoare si de medic. La finalizarea adoptiei am dus directoarei gradinitei copia hotararii prin care adoptia era incuviintata si copia noului certificat de nastere. La sfarsitul anului scolar am primit evaluarea psihologica pe noul nume si fisa medicala cu mentiune pe margine despre noul nume fara vreo referire la adoptie.
La dosarul necesar pentru inscrierea la scoala am depus doar copia certificatului de nastere, iar dosarul medical l-am depus direct la cabinetul medical.
Numai bine tuturor!
asi spune:
Eu am mers la medicul de familie s-ami faca lt carnet de vaccinari dar nu s-a putut asa ca doctora a sters cu corectorul numele vechi si am trecut numele nou.
La inscriere la scoala ne-a cerut o adeverinta cu toata veccinarile nu si carnetul.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
cons spune:
Buna fetelor,
Chiar daca nu prea am mai scris, deoarece timpul parca este din ce in ce mai scurt, v-am citit din cand in cand.
Imi pare rau de cele intamplate cu mail-ul comun. Sunt suparata si foarte indignata pe acele persoane rau-voitoare. Cred ca trebuie schimbata parola si comunicata doar fetelor care au postat fotografii.
Puiul meu la anul va merge in clasa I, dar dosarul trebuie depus la scoala incepand cu luna octombrie a acestui an. Asa ca mie mi-a cerut la dosar>
- o adeverinta eliberata de medicul de familie din care sa rezulte ca este apt pentru scoala, ca nu figureaza cu boli cronice, cu toate vaccinurile pe care le-a facut<
- o adeverinta de la gradinita din care sa rezulte ca urmeaza grupa pregatitoare<
- certificatul de nastere
- copie dupa buletinul meu sau al sotului
- o cerere care trebuie completata la fata locului.
Sa aveti o zi minunata si haideti sa bem impreuna o mica !
Bellaiza spune:
Simo75, da, biologicii pot interveni pana la expirarea termenului de recurs la hotararea de incuviintare a adoptiei.
Stiu ca te framanti, dar va fi bine, vei vedea.
pogonici1977 spune:
dar nu mai e nimeni nou pe aici..toata lumea care postezaa inca la aceasta rubrica au deja copii lor..se pare ca eu am mai ramas...ce trist...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
simo_75 spune:
bellaiza-multumesc.deci asta inseamna ca mai stau cateva luni in 'priza'.ca pana se da termen ,pana se da sentinta......
pogonici1977 spune:
pinuta te astept sa continuam discutia aici pe acest forum....
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
pinuta spune:
Prezent la apel!Se pare ca celelalte mamici si-au indeplinit visul.Uraaaaaa!Urmam noi!!!