M-am hotarat.....adoptie(70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

nui nimic ca am ramas doar noi....dar le vom urma exemplul lor..

..si vom radia si noi de fericire candva ..in curand...si vom povesti si noi aici...din pataniile copilului nostru...

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Sa te auda Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele sunt si eu pe aici ! Pogonici eu mi-am depus dosarul cu 1 zi inaintea ta asa ca si eu stau la coada :)

Fetele care sunteti deja mamici sau care sunteti in plin proces de asteptare va rog sa ne scrieti cum e, de ce probleme v-ati mai lovit, etc...

Mergi la inceput

eu maine trec pe la DPC sa vad ce mai fac aia..ca nu au dat nici un semn frate de 2 saptamani...dorm cas functionari la stat

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Pogonici nu au venit in vizita acasa, nu ati fost la discutii cu psihologul, etc?

Noi am avut deja 3 intalniri urmeaza sapt asta inca 2. Sper sa dureze asa putin si la gasirea puiutului dar...Dumnezeu stie cat va dura...

Mergi la inceput

nu si nu ma stresez cu asta..ca nu au venit ca nu au inceput sami faca ancheta..etc......

sunt dotata cu multa rabdarea in acest drum...atata stiu ca in curand bebelusul meucare nu stiu unde este va veni curand..

poate acum ne cauta si noi inca suntem plini de div activittai..mai treb sa mergem si in concediu scurt..si apoi il asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pogonici daca nu ai atestatul drumul catre bebelusul tau e cam blocat.Da si tu un semn la ei si incepeti ancheta ca si aia dureaza minim 2 luni.

Jasmine succes si cat mai curand cu atestat.

Greul si stresul apare abia atunci cand ai atestatul si "nu sunt copii" e un raspuns frecvent si super-frustrant.

Simo la procesul de incuviintare nu au ce cauta parintii biologici, insa pe perioada de 90 de zile de incredintare pot sa ceara copilul inapoi.In cazul acesta de opreste incredintarea, copilul ramane la viitori parinti adoptivi pana se analizeaza motivele biologicilor.Motivele trebuie sa fie extrem de solide ca cineva sa le dea castig de cauza(adica viata lor sa se schimbe radical atat din punct de vedere moral cat si material , lucru care e 99% imposibil).Eu zic sa stai linistita ca nu e cazul sa te stresezi.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Buna ziua tuturor,
Nu am mai scris de mult pe acest forum , dar nu o sa uit niciodata ca acesta este locul care m-a ajutat foarte mult atunci cand credeam ca totul este sfarsit .
Vreau sa va spun tuturor mamicilor in devenire sa nu pierdeti nicioadata speranta . Toate au un rost si mai ales ceea ce va urma va schimba radical viatile voastre .
Fiul meu Stefanut are acum cinci ani si jumatate . Este in gupa pregatitoare si se pregateste intens pentru ca anul viitor o sa mearga la scoala . Este copilul ,, cel mai " si ,, cel mai " , doar asa spune orice mamica . In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar si in fiecare zi imi spun ca nu cred ca eu as fi putut face ceva mai minunat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

asi- multumesc mult.mi-ai luat oarecum o piatra de pe inima.noi am depus dosarul pentru incuviintare,asteptam termenul....stateam stresata de cand mi-a spus AS treaba asta dar acum sunt mai linistita.

Mergi la inceput

fetelor va vine sa credeti ca de 3 sapt cand am depus dosarul aia de la DPC nu au dat nci un semn de viata frate???

nici un telefon dar mite vizita sau alte alea..

luni dau cu peste ei

ii ....

Mergi la inceput