Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Cele care ati venit in fiecare an - nu intrerupeti traditia ! Cele care v-ati dorit sa ajungeti in anii trecuti, dar nu ati reusit - iata, aveti ocazia perfecta ! Cele care nu ati venit pana acum - haideti sa vedeti ce frumos poate fi, veti avea o surpriza placuta ! Veti fi primite cu caldura si veti simti imediat ca acolo este locul vostru, ca vrem de multa vreme sa va cunoastem... Sunteti cu totii asteptati cu drag ! Si daca nu puteti veni cu papanashii - veniti oricum ! Noi ne vom bucura sa va avem printre noi fie si pentru un timp limitat... Va asteptam cu mare drag sa sarbatorim impreuna cel de-al treilea anisor al comorilor noastre ! ![]() |
Pe mine m-ai convins!
Tare as fi vrut sa fi avut si Alexia pasaport...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
mie mi s-a parut cel mai usor cand era gh mic de tot, pt ca il puneam in wrap si ma puteam ocupa e sofia, era era multumit la mami la piept:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Ei bine, acum Alexia e la varsta la care vrea in fund, nu mai vrea lipita de mine, vrea sa vada, sa exploreze, sa fie plimbata...si daca Tudor plange din cine stie ce motiv, plange si ea.![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina Chiar vreau sa il laud, a mers pana in Poiana Costilei singur! Numai intr-o zona cu niste trecatori foarte abrupte l-a luat in brate fratele lui cel mare. (e traseu de 2 ore pt adulti). |
Vai ce tare e! Merge mai mult ca mine! Bravo!

Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina numa mie mi s-a parut mai usor cu doi decat cu unul? :) |
Mie nu. Si eu nu sunt nici departe de casa si cat de cat am avut si ajutor.
Roxana_G spune:
Maria si Stefan
, sa fiti sanatosi, norocosi, voiosi, voinici, bucurosi, si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Nici nu imi vine sa cred cum au trecut cei 3 ani. imi amintesc si acum cand au nascut fetele, discutiile de pe forum, mi s-a zburlit pielea pe mine de emotie. Va pup tare, Luiza si Simona, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!
Emanuel
de mami Rodica, sa fii sanatos si norocos!
Sabina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Nici nu imi vine sa cred cum au trecut cei 3 ani. imi amintesc si acum cand au nascut fetele, discutiile de pe forum, mi s-a zburlit pielea pe mine de emotie. |
eu nu am sa fiu langa Gh de ziua lui anul asta, nici langa Sofia

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Prisi
. Merci mult pentru gandurile frumoase! Sper sa reusesc. De regula nu ma las cu una cu doua.![]()
Celia
.
Yaia, da, gandurile alea ma termina si de pe acum fac strategii ce si cum, deja vad trasee si cum ma trambalez cu copiii, e he he, greu nene. Sigur o sa ma reorientez eu la vremea respectiva, dar sigur nu-mi va fi usor. 
Mamica fluturasului Andrei si
14+
Happiness_4_us spune:
La multi anisori pentru Maria cea frumoasa si ptr tizul nostru Stefan cel scump!
Sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa, linistita si numai cu impliniri!

Mamica fluturasului Andrei si
14+
Erina spune:
Astazi e sarbatoare mare la grupul nostru!!!

Maria gene lungi, minune isteata si frumoasa si Stefan cel inalt si fermecator implinesc 3 ani!!!

Luiza sa aveti o petrecere perfecta, sa va traiasca fetita si sa va bucure viata iar surioarei sa ii fie prietena de nadejde si sprijin!!!
Sim, sa va traisca baiatul si sa va faca mindri!!! Petrecere frumoasa!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle