*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 9
manumanu spune:
RAMO, am vazut pozele, Sara e minunata
! Felicitari pentru ca ati scapat de pampers, super realizare! Se vede ca v-ati distrat bine la mare, sunteti niste frumosi toti!
OCEAN, bine ai revenit!
ANES, sa treaca repede problemele de sanatate! Ai grija de tine! Grea decizie intr-adevar cu gradinita... Eu sunt convinsa ca va fi foarte bine pentru Remus. Si noi am fost la un pas de a-i da din toamna asta, dar pentru cateva motive am renuntat si am amanat pe primavara lui 2011. Sper sa fie o decizie buna.
MALINAS, mancare de varza nu le-am dat, dar in concediu au mai "pescuit" din salatele de varza de la restaurant. Fasole verde in schimb le-am dar si au mancat cu mare placere, fie in mancarica (scazuta), fie la abur sau fiarta (la noi intotdeauna cu un strop de lamaie, asa mananca mai nou legumele...).
La multi ani cozonacelelor sarbatorite azi , mamicilor, bunicilor si...taticilor care poarta numele Fecioarei Maria! Sa fiti sanatosi si fericiti
!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Malinas eu i-am dat sa guste si varza si fasole boabe/pastai.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
dandusa spune:
va multumesc mult pt urarile de ziua mea!mi-au prins taree bine!
n-am mai scris de ceva timp.Radu creste frumos,este un copil tareee mamos.este inebunit dupa masinarii si mingii.se pricepe f bine sa loveasca mingea si toata lumea se mira de talentul lui.eu il 'scuz' ca-i normal la cat antrenament baga zilnic,ei ca nu...,este talent.o fi...![]()
la capitolul vorbit,ne intelegem mai mult prin semne:)).a avut o perioada cand repeta f mult dar apoi a stagnat.sau mai bine zis a regresat.bine,nu-i graba...dar eu mor de drag sa aud viermisorul asta mic si blond vorbind.cand il aud cum ma striga mami,ma topesc!zilele trecute incerca sa-mi explice ca vrea sa-i aprind o lumanare sa sufle in ea.daca-l vedeati cat era de scumppp,cum gesticula din cap-manute si cu gurita lui mica si scumpa zicea 'pufff-pufff'![]()
de cca 2 luni ,Claudiu este acasa si Radu atat a asteptat!momentul prielnic sa-si recupereze dragostea ce i-a lipsit.asa ca eu sant mai libera si tati imparte 'greul' cu mine
.toata ziua colindam,mergem in cele mai ciudate/normale locuri.ba la joaca,ba la explorat,ba la relaxat.a trecut vara fara ca noi sa facem vreo plaja,fara ca eu sa fac vreo baie.stiu sant dusa,dar n-am gasit mom ala in care sa ma lungesc ca placinta si nimeni sa nu aibe nevoie de mine.probabil ca la anul vom fi mult mai liberi si ne vom bucura si noi de relaxare facand plaja!zilele astea ne luptam cu ultima masea.are gingia rupta saracul.este atat de nervossss,febra si scaune moi...nu-mi vine sa cred cat il chinuie...dar ma bucur ca dupa ce iese asta am scapat!
mami de Crinuta si Raducu
monicabo spune:
Va multumim frumos pt urari si gandurile bune!
Vi le intoarcem la randul nostru, inzecit!
Malinas, varza a mancat si Ana Maria, dar doar ca si salata.. si i-a placut. Insa nu i-am dat mult, doar de pofta...
Nu-mi vine sa cred, a inceput si ea sa vorbeasca... am 2 vorbarete in loc de una 

Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
brie spune:
fasole dat (acum 2 luni), varza dat (luna asta)
de la fasole nu a avut nimic niciodata
de la varza din prima i-a fost cam rau si a avut scaune moi, iar noaptea fara somn cu dureri de burtica, mai intervenim in primavara cu varza.
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Anes, sanatate multa si ai grija de tine. La multi ani tuturor cozonaceilor - Maria Diana de Lorellay, Maya-Maria de Andreea_23, Raisa Maria de Futuremother, Ana Maria de Monicabo, Arianna Maria de BraveGirl,Ana Maria de Madutza, Sara Maria de Ramo2007, Ana Maria de Otiliav, Maria de Julia16 (sper ca n-am ratat pe nimeni, iar daca s-a intamplat imi cer scuze), mamicilor si taticilor care se sarbatoresc azi! Voiam sa va intreb daca voi le-ati dat varza pana acum. Stiu ca nu se recomanda pana la 3 ani, nici varza si nici fasole, dar as vrea sa fac niste mancare de varza si ma tot intreb daca sa-l las si pe David sa guste sau mai bine mai aman momentul, ca nu o fi foc. Ce liniste e pe forum in ultima perioada. _ David (10 noiembrie 2008) de Alina. Poze cu comoara mea Povestea povestilor |
Multam de urari.
, ai facut ceva efort sa extragi sarbatoritii
.Edit: Si din partea noastra
sarbatoritilor si
Leeloo.Eu ii dau si varza si fasole de la un an cred. De fapt sunt sigura ca ciorbita de fasole boabe i-am dat mai devreme in ideea ca nu era numai fasole in castron. Dar depinde de copil. Merita testata reactia si actionat in consecinta.
Anes ma bucur ca acum esti mai bine. Eu m-am convins ca la diferente mici intre copii (ma refer sub 3 ani) sunt un anume gen de probleme cu probabilitate crescuta de aparitie. Ori contractii, ori cu colul, ori cu spatele sau bazinul cum am avut eu.
Mie imi pare rau ca nu am stiut sa interpretez semnalele date de organismul meu. Tin minte foarte clar ca la cateva saptamani dupa nasterea Elisei ne-a prins o ploaie si cand am vrut sa alerg nu am reusit. Atunci a fost prima data cand am avut senzatia ca e ceva in neregula cu bazinul meu dar nu am dat atentie, am crezut ca e ceva normal dupa nasterea naturala.
Probabil si tu ai avut ceva semnale si acum stii de ce sa te feresti.
Va doresc multa sanatate si tie si Elizei, sa ajungeti cu bine la termen
.Ca veni vorba de termen. Olivia, Adriana, voi ce faceti? Sunteti deja in luna a 9-a

Dandusule cum mai sa nu ajungi la plaja
? Am ajuns eu cu burtoiul dupa mine si aici foarte greu vine o zi buna de bronzat.Ramo, o incantare Sara. Pe langa cat e de frumoasa pare un copil cuminte si sanatos.
Monicabo, Andreea banuiesc ca nu mai are scutec. Nu a fost greu sa o dezveti avand o scutecista mai mica in casa? Intreb si eu sa stiu daca sa-mi fac sperante in vara viitoare
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
monicabo spune:
Otilia, da, Andreea nu mai are scutec, ii mai pun noaptea, dar de cele mai multe ori dimineata e uscat.Doar micile accidente.
Nu, nu am avut probleme cu dezvatarea de pampers, avand-o pe Ana Maria. Cand a fost ea pregatita (aproape de varsta de 2 ani), a acceptat trecerea de la pampers la chilotel si implicit facut la oala/wc.
Am mai avut vreo ceva tentative si inainte, pe la 1 an si ceva, dar atunci urla cand vedea oala, nu vroia sa se aseze si am lasat-o in pace.
Cand s-a nascut Ana Maria, Andreea avea 1 an si 4 luni, si aveam 2 seturi de pampers, unul de nou nascut si unul pt copii/bb-ei mai mari
Asa ca eu cred ca ai sanse, de fapt sunt chiar sigura, ca Elisa va avea 2 ani si jumatate pe atunci...
Dandusa, ma bucur ca ai scris, si ca (,) copiii sunt bine
Ramo, ma bucur ca mai citesc si de voi! F frumoase pozele
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Olivia26 spune:
La multi ani Mariilor pt ieri!
La multi ani, Anelor pt azi!
Oceanborn, sa va fie de bine vacanta. Ciuc, ha...pt un moment am crezut ca bere Ciuc vrea baiatu'
Anes, ce sperietura, sanatate multa. Bafta multa la gradi.
Dandusa, bine ai revenit, pupam blondinii
Malinas, uite ca are tati cu cine sta de vb, un scump
Eu nu i-am dat inca varza insa fasole haleste la greu de pe la un an.
Mnarcisa, te asteptam mai des.
Ginye, cum sunteti, sper ca a trecut raceala.
Oti, nici nu realizez cand a trecut timpul, azi am inceput sa pregatesc valiza pt spital. Ce mai fac fetele, cum se comporta Elisa cu Iulia?
Monica, felicitari pt vorbareata
Loryd, Ramo, am admirat pozele, ce maaari si frumoase sunt cozonacelele

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
36+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Ramo2007 spune:
Multumim pt urari!
Ieri au venit nasii si mama mea, adica budi.
Cand se trezeste la pranz Sara ma striga mami, ieri a strigat nu am raspuns si apoi a strigat budi.S-a topit mama.Cum disparea din peisaj Sara striga budi, budi.
Tot pupacioasa este, pupa copiii, ii i-a de gat si apoi de manuta sa se plimbe.
Seara facem un tur de bloc.La parter, in vitrina unei banci este un catel pe un scaun.Sara n ia de mana si zice aide ham, adica sa mergem sa vedem catelul.Se opreste in fata lui, vorbeste cu el, face cu mana si zice pa.
Daca vede un caine pe strada zice ham ham si cand ne apropiem de el zice mas mas, adica mars si da din manuta ca si cum il alunga.
De vreo 2 saptamani bea ceai de galbenele si salcam (am suspectat-o de inf urinara pt ca facea pipi doar de maxim 3 ori pe zi si erea iritata la pasa).Cu Bephantene a trecut iritatia, dar ceai ii fac in continuare...ii pun miere cu propolis si bea 500 ml pe zi.
Lapticul il bem inca din biberon...as vrea s-o dezvat...dar in ce sa-i dau, in cana cu cioc?
Apa/ceaiul le bea din sticulta de la Tedi.