*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Lapticul il bem inca din biberon...as vrea s-o dezvat...dar in ce sa-i dau, in cana cu cioc?

Noi bem lapticul din canuta cu cioc, dar i-am scos supapa...curge mai mult asa.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ginye, si cel de seara cu cereale?

Mergi la inceput

Edi mananca lapte cu cereale Cheerios de la Nestle - in farfuriuta cu lingurita.

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam sa-i dau din astea...dar la cat de adormita e ea dupa baita...sigur nu papa cu lingurita...asa din bibe trage mai mult adormita.O sa incerc dimineata cu canuta cu cioc.

Mergi la inceput

Edi mananca cerealele dimineata...la lapticul de seara a renuntat de ceva vreme. Mananca pe la 7.30-8 de seara, apoi baita si apoi nani.

Mergi la inceput

Aaaa...Sara bea si dim si seara...tot formula, Topfer...la 2 ani cred ca trecem pe Milli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Dam de baut....

Multumim frumos draga mamaica pentru urari. Sa se intoarca inzecit si voua. Apropo tu cum te mai simti? Esti pe final.. mai ai un pic.. si iti vei tine piticotul in brate? V-ati hotarat deja la un nume? Mai povesteste-ne despre cozanacel.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

La multi ani, Anelor pt azi![/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Si eu ma gandeam sa-i dau din astea...dar la cat de adormita e ea dupa baita...sigur nu papa cu lingurita...asa din bibe trage mai mult adormita.O sa incerc dimineata cu canuta cu cioc.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

daca-i adormita dupa baita,eu zic ca nu-i este foame.mancatul din reflex,adormita nu-i deloc ok pt stomacelul ei.de ce nu-i dai inainte de baie sa pape?Radu mananca de cca 1 an,lapte cu cereale seara

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Otilia,
noi mergem in orice anotimp la plaja,mai putin vara in week-end cand nu gasesti nici un loc de parcare.mergem iarna pe vant la joaca in nisip,dar vara?!am fost aproape zi de zi la plaja dar n-am facut nici o plaja.iar eu prin facut plaja,inteleg stat in costum-dat cu creme-savurat soarele si un martini daca se poate
Olivia,
cand trece timpul asta?nu-mi vine sa cred ca te apropii de momentul nasterii!ma voi gandi la tine neancetat,sa stii!si daca vreodata vei simtii o putere magica care vine sa te imbarbateze/incarce si imbratiseze,sa stii ca eu am fost!

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

manumanu, ginye, brie, monicabo, otilia,Olivia, multumesc pt pareri. O sa ii dau si eu sa guste, sa vedem cum reactioneaza.

Mergi la inceput