*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Manumanu la Hanul Dorului nu au loc de joaca pentru copii. Ca si destinatie de mers cu copiii nu o recomand. Povestea e lunga cum am ajuns noi sa stam acolo dar per ansamblu a fost ok.
Veneam la pensiune doar seara la somn in rest am umblat toata ziua.
Lory a dormit seara cu noi in pat in rest in timpul zilei ce mai prindea in masina. Dar a fost ok ca nu a fost maraita din pricina asta; ea care acasa doarme 3-4 ore la pranz. Cred ca era asa incantata de tot ce vedea ca nu voia sa doarma.

Ramo, va doresc sa aveti vreme frumoasa si sa va bucuati de zilele acelea. Dar stiu ca sunteti gasca serioasa nu gluma!!!!

Cherie bravo. Sa va bucurati de aceste zile si sa va incarcati bateriile. Felicitari pentru gradinita si sa se acomodeze Ale usor. In cazul nostru cele mai reusite vacante sau week-end-uri au fost cele in care ne-am hotarat brusc ca plecam, am luat cateva haine si am iesit pe usa ( asta cand eram singurei..he..he..)

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cherie...WOW...supeeer...distractie placuta oriunde plecati!
Lory, daaa....suntem multi, cei care nu au copii cred ca se vor speria un pic de cei 7 pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Cherie, ce bine c-ai rezolvat cu gradi, ai nevoie de un pic de relache!! distractie placuta oriunde mergeti!chiar ca plecarile astea fara prea multe pregatiri si asteptari iasa cel mai bine.

Ramo, wow, 7 copii, distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Malinas, stai linistita ca toate suntem obosite, de abia avem timp sa facem una alta. uite la mine, mi-e si jena sa va zic...am ajutor pe mama, aproap ein permanenta de cand sunt gravi. Am menajera care vine saptamanal si, mai nou, am femeie care vine sa calce o data la 2 sapt ...de ce am ajuns aici? Pai mama ma ajuta cu Arianna si f putin prin casa. Mai face o mancare, mai ales pt Arianna. Sotul vara are camasa pt birou, tricou pt acasa si altul pt sala (noroc ca s educe rar, sau s-a dus doar la piscina), am paturi f mari si lenjerii pe masura. In fiecare seara aproape, ca dc mi-e rau nu fac, aspir la parter in anumite zone si spal, strang jucariile, spal vase, ma rog, las casa cat de cat in ordine si curata ca altfel imi face sotul observatie. Fara ajutor, pic seara. Cand nu e mama si cu burta asta mare, simt ca mi se rup oasele.
Si eu ma uit la late ammici si ma impresia ca undeva gresesc...dar ma imbarbatez singura si zic ca aparentele inseala, ca si ele au sigur un maldar d erufe de calcat

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Va dati seama cam cat am de calcat dupa 4 masini spalate sambata...
Sara a facut pipi si kk la olita si pana sa ma duc sa iau servetele s-a ridicat cu olita cu tot si a imprastiat continutul pe covor bine ca ea face kk dimineata(f mult) si acum era doar un rest mititel.

Mergi la inceput

Eu numai azi am bagat masina de 5 ori. Cam asta e media de luni-vineri la noi. Bine eu am pitici, si nu umplu masina. Spal separat pt Arianna, lenjerii/prosoape, sau in functie de culori, material, deci nu umplu masina decat cd am lenjerii de pat.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Exact asa spal si eu...si al meu sot face spume ca dc n-o umplu?Consum...mare....

Mergi la inceput

Azi iar am avut o cina mi-nu-na-ta. a cerut ciorba. I-am pus un castronel de-al ei, 3/4. Pt ca vroia sa manance singura si n-aveam chef de prea mare mozoleala, i-am dat un iaurt sa-si faca de cap. Era cam 50g, l-a papat pe tot. in timp ce eu ii dadeam ciorbita de vaca, imi face semne (ca de, nu vb )ca vrea peste. Ii zic ca n-avem. Incepe agitatia...ii da mama 1/3 felie de paine. baga fericita paine in ciorba si mananca 3 guri. Apoi iar cere peste ...scot borcanul de lasagna de la Organix si incepe sa manance singura. eu tot cu ciorba pe langa. Mananca cam 2-3 degete din borcan si cere iar din sertar un desert ...scot borcanas de la Hipp din ala de gris cu caise. Incepe sa manance, eu cu ciroba...ca cerea carnita. Termina carnita si ciorba si imi da borcanul cu gris si imi arata ca mai vrea,,,,ciorba ii mai pun un polonic. Inmoaie iar paine si mananca, apoi isi aduce aminte de lasagna. Mai papa vreo 2-3 degete...apoi cere iar gris, in timp ce eu ii dadeam, evident, CIORBA!!!! Dupa ce a terminat ciorba, grisul, i-am luat borcanul de lasagna si i-am spus ca a mancat destul.
Dupa baie, a bagat 250ml lapte cu cereale. ea stie unde baga atat. nu ii dau la cina de obicei decat un castronel mic de mancare, dar cum azi a mancat haotic si putin, si-a luat revansa la cina. As fi fericita dc ar manca si fructe. Azi a mancat doar o feliuta mica de mar.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata!

Va invitam pe toate la o aromata si un suc natural pentru gravidute.

Corina waw , ce apetit nu gluma!

Sa aveti o zi minunata!

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Loryd multumim pt cafea!

Pe noi ne-a intors raceala...rau de tot. Am avut o noapte de cosmar...se ineca de la muci, tuse, temp.... Nu mai retin ce foloseati voi pt nasucul infundat ...ceva cu "C" pus pe perna....Astept sugestii...acum e pe nurofen/panadol, vibrocil, ambroxol. Si dupa cum spuneam nush cum sa-i usurez respiratia noapte. Mai rau e ca nu ma lasa sa ma ating de nasuc...nu vrea picaturi, nu vrea sa-l aspir...se lasa cu urlete de fiecare data.

Eli

Si noi tot in categoria copiilor atomici....

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput