*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 17
BraveGirl spune:
Eli, mersi de mesaj...am vrut sa-ti raspund si am uitat
M-ai prins intr-o zi f proasta. Scrisesem la odisee ca am avut programare dimineata la eco, dar eu vroiam morfo si aveam doar 20 d emin. Asa ca m-a trimis acasa dr si mi-a zis sa-l sun sa vada cd ma poate primi. In plus sotul pleca din tara, asa ca eram super stresata si am bocit toata ziua, iar ieri am zacut in pat din cauza contractiilor.
Ma bucur ca esti bine...eu te pandeam sa treci de 28s sa-ti trimit pachetul
Chiar asta fac azi. Sortez si incerc sa fac loc in sifonier. Sapt viitoare, cd vine sotul, il pun sa-l trimita. Multi 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
32+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
loryd spune:
Manumanu am stat la Hanul Dorului (http://carta.ro/cazare-moeciu/hanul-dorului/?&f=1). Am fost in schimb sa mancam la Cheile Gradistei. Superba zona iar Lory a fost in al noualea cer. A alergat pe acolo toata dupa-amiaza si s-a jucat cu copiii.
Si un alt loc magic de dus copiii - Vila Bran. Acolo am stat o zi intreaga. Au multe activitati pentru copii si program de animatie. Super. M-am bucurat enorm ca am avut vreme frumoasa si am putut sta toata ziua afara.
Exemplificam cu poze cele spuse: ![]()
http://community.webshots.com/album/578573118lrqUFM
A si inca ceva- sa o laud pe Lory : in aceste 3 zile a cerut pentru prima data la baie sa faca caca dupa fiecare masa de pranz si am mers la toaleta si culmea ca a si facut
. Am ramas uimiti pentru ca acasa nu s-a intamplat niciodata.
Eu o pun pe olita dupa fiecare masa, cand venim de afara sau dupa ce se trezeste dar ea nu a cerut pana acum acest lucru.
Am fetita mare!!!!!!!!
Corina mare grija cu contractiile! 
Eli, felicitari ca ati scapat de pampers. Asta da realizare. Speram si noi curand. Sa ai grija de tine.

Pupici
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Corina, ai grija cu contractiile!Vrei bataita?Ai cumparat ceva pt printisor? Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
Ramo, ce as mai sta eu, ca ma dor toate cele. Imi trosneste bazinul de zici ca ma descompun
Am luat ceva hainute deocamdata. Bine ca la mine 'ceva'-ul iara s-a transformat in mmmuuulteee, care deocamdata nu am unde sa le pun. Am numarat acum la Arianna in sifonier, dupa ce am dat deoparte rochitele de vara, au ramas 70 de umerase
cu rochite, sarafane, bluze, care merg pt toamna. Sa vad ce-i iau pt iarna unde le pun si cum fac loc in sifonier si pt bubu.==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
32+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Ramo2007 spune:
Loryd, superba locatia...ce bine v-ati distrat!
Sper sa avem si noi vreme frumoasa in week end.Eu am frica de inaltime si n-o sa urcam cu telecabina/telegondola...ne jucam si ne plimbam la sol...
manumanu spune:
LORY, supeeeeerb! Si voi sunteti niste frumooosi si veseli!!
La "Hanu Dorului" au spatiu de joaca pt copii? Unde ati stat cu Lory? Desi am vazut ca ati umblat, nu gluma! Abia astept sa mergem si noi cu piticii in zona, sunt sigura ca se vor simti bine!! Dar d. ex. mie nu mi-a placut la Vila Bran, poate cand vor fi ei ceva mai mari.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
cherieactiv spune:
hehe....am rezolvat cu gradi azi dimineata...incepem saptamna viitoare ,sunt asa de multumita,e o gradi privata la 5 min de casa, la stat nu au regim pt astia mici pana in 3 ani ,e asa de fain,totul curat ,bine organizat, super...cat am stat acolo sa iau informatiile necesare s-a jucat cu copii era incantat ce mai...
asa fericiti suntem incat am decis in juma de ora sa-l lasam cateva zile la bunici si sa plecam azi cu primul avion undeva...ca-i londra, paris, roma nu conteaza, plecaaam!3 zile numai noi doi ca dupa incepem munca si nu mai pupam vacanta pana la anu...
anca...tu?ce ai mai hotarat?
oti...taci ca ne-am ros unghiile pt ca nu am decis asta
inainte...
hai fetelor ca ne auzim, merg sa bag doua zdrente in valiza si plec.))
malinas spune:
La multi ani, Cami! Sa fii sanatoasa si fericita!
alra,mai terminat.Adica...inca 2 ani de acu inainte? Cred ca albesc definitiv.Bine ca s-a inventat vopseaua ca in rest ne descurcam.Legat de cresa si gradinita, ce sa zic, initial am vrut sa-l dam pe David la gradinita, dar s-a scumpit peste noapte, locul meu de munca s-a desfiintat si am fost retrogradata, deci bani mai putini, asa ca mergem deocamdata la cresa.Daca lucrurile se vor schimba atunci vom trece si la gradinita.
cherieactiv, daca ai gradinita unde sa-l duci, si daca ii plac copii, atunci e o solutie buna.Distractie placuta in vacanta!
Otiliav, Anca, si eu lui David ii dau tot stafide in loc de bomboane, si ii mai dau seminte decojite de floarea soarelui sau dovleac si e foarte incantat cand primeste "bomboaie". Chiar azi am fost la fostul meu loc de munca si acolo a primit o bomboana Rafaelo de la o fosta colega care are si ea un baietel un picut mai mare decat David.David, normal, a fost f incantat de dulcegarie iar colega a ramas foarte uimita cand i-am spus ca David nu primeste ciocolata si alte dulciuri.Lasand asta la o parte ma tot minunez cum faci sa te descurci singura cu fetele, ca eu am unul si parca mi-a pus capac.Ca faci mancare, le speli, te joci cu ele si tot restul.Eu clar nu sunt buna de mama.Imi lipseste parese ceva, ca prea ma plang de oboseala si ca e copchilul atomic.
manumanu, eu sunt convinsa ca acolo unde sunt 2 de aceeasi varsta, desi e greu, in unele privinte e mai usor.Fiindca daca se iau unul dupa altul la facut prostioare, se copiaza si la lucrurile bune.
anca, e gradinita particulara sau de stat? Aici la gradinitele de stat nici nu se pune problema sa primeasca copii asa de mici, la particulare se mai gasesc locuri si pt grupa f mica.
loryd, pai doarme tare bine Lory in masina.David doarme maxim o ora, dar in medie doarme 45 de minute.Frumoasa locatie dar mi-a placut mult si Vila Bran.Ma bate gandul sa fugim si noi un weekend.
BraveGirl, sper si eu ca la David este o faza, ca toate celelalte, si ca in cele din urma voi reusi sa-l conving sa mearga fie de manuta fie pe langa mine.Restul...chiar nu mai conteaza, cata vreme e in siguranta cand suntem pe strada.
Cand il vad pe David cum alearga ca bezmeticul imi aduc aminte cum era Alex al Spiridusei / Printesei / Stelianei cand avea aproape 2 ani, adica ceva mai mic decat e David acum.Ne-am intalnit atunci la mall si am mancat o pizza, iar Alex a stat cuminte cu noi la masa, nu a comentat, nu a plans, nu a zis nimic.Apai...copilul ala e pentru mine copil exemplu.Este drept ca Steliana s-a ales cu super duracell la al doilea.
oceanborn spune:
La multi ani Camelia, cu multa sanatate si bucurii!

Inca putin si scoatem agitatele, pup gravidutele!

Fetelor, m-am uimit ce de duraceli avem.. al meu continua sa ma fugareasca in parc, pe plaja, nimic nou, de aia si mergem. ceea ce imi place la Thomas e, ca de cateva luni mergem civilizat de manuta pr strada,la cumparaturi stie deja ca urmeaza sa fie pus in carutul de cumparaturi, sau luam carut din acela cu masinuta in fata de unde nu vrea sa mai iasa. la noi a functionat consecventa in leg cu mersul pe strada mai ales. i-am zis de f multe ori cand am plecat de acasa ca o sa mergem pe jos si daca nu ma ia de mana ne intoarcem acasa ori il bag in carut. asa am si facut , ne-am intors de cateva ori acasa . in masina sta de buna-voie in scaunul lui.
de fugit de pampers a fugit foarte mult timp, s-a zbatut, a urlat, de fapt el de cand a mers de-a busilea a tot evadat cand vedea pempi , acum ii tot explic aceeasi poveste si vad cade o vreme sta(ptui ptui).
de stat in restaurant , mai mult de 5 min nu reuseste nici el, am fost o data, ne-a ajuns, si noi comandam pizza sau altceva acasa cand avem pofta, sau luam la pachet unde e posibil .
De vorbit suntem tot acolo, e mai usor cu semne si sunete: tata,mama, tai tai, brrrrrmmm, pac(parc).. asta pe la 6 dimi , in pijamale in fata usii cu un papuc 44 in mana..
la mine concluzia e ca al meu duracell s-a mai linistit, fata de cum era pana acum 2 3 luni, si asculta ce-i spunem, daca chiar face ceva ce stie ca nu are voie, ne cauta privirea cu coada ochiului si rade. ce urmeaza nu stiu
, de tantrumuri pana acum am scapat.
sanatosi sa fie, si sa ne bucuram de partile frumoase ale varstei lor, ca de ordine si liniste in casa om avea parte cand s-or duce la disco , iar noi o sa stam sa ne uitam la ceasurile lustruite de pe pereti, da de, da de arata ora x
![]()