Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neata fetelor si de la mine
cam tarziu
eu acum fac putina treaba prin casa si imi astept sotiorul sa vina de la munca sa mergem pe la ai mei la paltinis

eu inca am dubii daca sa fac maine sau nu un test????????

sunt aproape sigura ca am ovulat luni sau cel tarziu marti (9-10.08) ca atunci am avut mult mucus si luni m-a durut fffffffff tare ovarul drept de pe care am ovulat intotdeauna. nu stiu de ce de pe stangul nu ovulez
de mai bine de un an de cand imi tot fac eco se vede ca numai cel drept are activitate, oare cel stans nu e bun?

simptomele sunt in continuare aceleasi
as vrea sa mai astept dar nu stiu ce sa fac cu nerabdarewa asta
imi e frica sa nu vad doar o liniuta

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

fetelor eu declar z1.
mi-am facut prea multe sperante pentru luna asta

Mergi la inceput

FELICITARI ama
sarcina usoara si la termen
nu te ma stresa ca mai rau ii faci lui bebe
iti inteleg perfect teama, si eu ma confrunt cu ea, eu astept sa-mi fac un test dar imi este frica sa nu patesc la fel ca datile trecute cand am pierdut 2 sarcinii fara motive cunoscute, e DUREROS dar trecem noi si peste asta

maine poimaine o sa-ti tii bebicu in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

fetelor eu declar z1.
mi-am facut prea multe sperante pentru luna asta

imi pare rau...asa facem toate,ne facem sperante...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Lorena mie mi s-a vazut liniuta si in Z9 dupa ovulatie la o sarcina,si la 2 am vazut-o la 10 zile.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

ramonela vad ca ai trombofilie
cum ai descoperit-o?
ca si eu sunt suspecta
am fost la uscatescu si mi-a facut analizele mai putin mutatiile si alea costa o groaza
eu acum iau aspenter preventiv pana o sa imi pot permite sa le fac

tu ai deja un bebe?
stiai de mutatii atunci? sau ai aflat dupa?

Mergi la inceput

aaaaa si te mai intreb ceva?
la tine s-a vazut ceva la eco
ca la mine ambele sarcini prima la 8s si a doua la 6s nu s-au vazut si toti medicii imi ziceau ca am ectopica dar nu au fost ca le-am pierdut natural, fara interventii si o sarcina ectopica nu se pierde asa usor, mai ales una dupa alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca felicitari!!!!

lorena a cata zi esti maine?? mie mi-a iesit poz la 10 dpo si in z 26 din maxim 30-31

mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Lorena am aflat ca am trombofilie dupa ce am pierdut 2 sarcini.Una anul trecut in august,iar cealata anul acesta in februarie.La prima pierduta,s-a vazut doar sacul gol,era fara embrion,iar la a 2-a am vazut si embrionul si inimioara.Dar s-a oprit din evolutie,a fost si o dezlipire mare de placenta...in fine,a fost nevoie de chiuretaj.Apoi am facut analizele de trombofilie si am aflat ca am aceste mutatii.
Eu mai am o fetita,la ea n-am avut probleme,nici n-am stiut ca am trombofilie,si a fost un mare noroc,ca oricand se putea opri din evolutie.
Dar nu disper,sunt optimista ca va fi ok.
Cu siguranta si tu ai ceva mutatii,e bine ca iei Aspenter.Eu iau si acid folic,magneB6 2 pe zi,si Omega3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA
..La prima pierduta,s-a vazut doar sacul gol,era fara embrion,iar la a 2-a am vazut si embrionul si inimioara.Dar s-a oprit din evolutie,a fost si o dezlipire mare de placenta...in fine,a fost nevoie de chiuretaj.Apoi am facut analizele de trombofilie si am aflat ca am aceste mutatii.

Doamne Dumnezeule exact asta mi s-a intimplat si mie!!! Dupa ce am vazut inimioara, s-a oprit din evolutie din cauza dezlipirii masiva de placenta, nici macar Utrogestanul nu m-a mai ajutat...Cred ca o sa fac si eu analizele de trombofilie...Sa incerc sa iau de capul meu Aspenter oare ?

Mmmm.acuma chiar ca is stresata..

asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png

Mergi la inceput