Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)
Raspunsuri - Pagina 5
gabyv spune:
neliaCris, se pare ca suntem pe aceasi lungime de unda
, nici eu nu mai o sa fac nimic imediat dupa ce raman ... prefer full-time mammy decat sa imi vad copii seara si educati de altcineva. (asta era decis de inainte sa plecam din Ro)
Nimic nu este mai important decat puiutii...

ancadragoman spune:
hello
M-am angajat!!!!!!!!!!![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Neata... Ieri am scris un mesaj luuung,si am uitat sa ma loghez,apoi a disparut Madutza,frumusica burtica,reusite pozele la eco ![]() Ama,sarcina usoara si 9 luni de vis ![]() Mesajul trecut ii scriam lui gaby ceva referitor la viata departe de oricine te paote ajuta,nu muncesc iubita,si nici nu cred ca voi munci,prefer sa imi ocup anii cei mai frumosi din viata mea ca mamica alaturi de puiutii mei Se pare am corupto ieri ![]() Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire... Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008 |
Bravooo!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman hello M-am angajat!!!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Felicitari!!!!!!!Da cum asa de repede???Super!!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
ancadragoman spune:
Multumesc fetelor ,am fost ieri la un interviu si gata pe un salriu mai mare decat aici![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
deeva73 spune:
anca felicitari si sa cresti mare... in buzunare.
bebelu nici nu stii ce mult as vrea sa ai dreptate cu bebe si sa iau bataie de la tine ca n-am crezut. A, era sa uit distractie placuta la nunta si casa de piatra mirilor. Si eu is sambata la o nunta.
Va pup, plec pana saptamana viitoare. Si cand ma intorc deie Domnu' sa vad numa' liniute rosii duble pe topic.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
ang_21_costi spune:
buna fetelor,
am intrat putzin, asa pe fuga ![]()
yasmi, mada 
burticutzele
ce bine va sta, si
si ptr BB vostri
anca
felicitari ptr noul job 
va
pe toate si va doresc la toate sa ne "auzim" cu bine (si cu II liniutze) pe cand revin
angi
Doamne
ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare 
noi 2 prin lume
mandreeac spune:
Felicitari Ama! Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Anca felicitari pentru noua slujba!
Fetelor am fost marti la doctor cu analizele, ca nu imi iesise ceva bine si dl dr a zis sa imi mai faca o ecografie sa il vedem pe bebe si ce sa va spun era asa vioi si dadea din manute si din picioruse! Doamne ce emotionata am fost si sunt, ca mi-am pus pe telefon o poza cu bebe! Ieri am fost sa repet analiza de sange si astazi vreau sa fac putina curatenie, dar m-am intins ca am tot stat sa citesc pe forum!
Bebelu

. CUm te mai simti iubita? 

Cosmi tu ai fost la doctor?

tuturor!
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+