Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)
Raspunsuri - Pagina 7
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SS-Tzuky
Doamne Dumnezeule exact asta mi s-a intimplat si mie!!! Dupa ce am vazut inimioara, s-a oprit din evolutie din cauza dezlipirii masiva de placenta, nici macar Utrogestanul nu m-a mai ajutat...Cred ca o sa fac si eu analizele de trombofilie...Sa incerc sa iau de capul meu Aspenter oare ? Mmmm.acuma chiar ca is stresata.. ![]() asteptind inca o sansa http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png |
Aspenter poti sa iei,ca nu face rau.Eventual unul la 2 zile.Si fa-ti analizele de trombofilie,nu mai astepta inca o sarcina sa vezi daca o pierzi sau nu,cum am facut si eu...

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
SS-Tzuky spune:
Nici nu stiu cum sa iti multumesc, Ramonella! 
Am sa caut pe la farmaciile de aici Aspenter...din cite imi aduc aminte, are in compozitie acid acetilsalicilic, deci e un fel de Aspirina! Care aspirina e recomandata cu precautie in caz de sarcina....au ba ? 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=69688
Nu vreau sa ma gindesc ... daca as luat aspirina, as fi salvat sarcina ?!?! Suna ca o timpenie! Sorry. Cred ca m-a luat cu nervii
Nu mai postez pina imi revin![]()
Iubesc forumul asta, e mai tare ca orice doctor, si voi toate sunteti extraordinare! 

asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Nici nu stiu cum sa iti multumesc, Ramonella! ![]() Am sa caut pe la farmaciile de aici Aspenter...din cite imi aduc aminte, are in compozitie acid acetilsalicilic, deci e un fel de Aspirina! Care aspirina e recomandata cu precautie in caz de sarcina....au ba ? ![]() ![]() Nu vreau sa ma gindesc ... daca as luat aspirina, as fi salvat sarcina ?!?! Suna ca o timpenie! Sorry. Cred ca m-a luat cu nervii ![]() Nu mai postez pina imi revin Iubesc forumul asta, e mai tare ca orice doctor, si voi toate sunteti extraordinare! ![]() ![]() asteptind inca o sansa http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png |
Da,e aspirina,si nu face rau in primele saptamani de sarcina.Acuma nu te gandi ca daca luai aspirina salvai sarcina.Nu aveai de unde sa stii,poate nici nu e asta motivul,poate a fost doar o anomalie genetica.Fa-ti analizele oricum.
Eu sincera sa fiu,cand am aflat ca sarcina are probleme,am inceput sa iau Aspenter,dar degeaba...a fost prea tarziu...trebuia luat din timp...sau trebuia luat Clexane...
Si multa bafta cu bebele!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
cos_minutza spune:
Mandreeac ma bucur ca l-ati vazut pe bebe
La medic nu am fost.O sa ma duc dupa ce termin cu AC
Anca felicitari pt noul job
Cixinica imi pare rau de z1
,mama lor de rusi
Cu sperantele stai linistita,ca toate le avem si le vom avea in continuare ca doar asta moare ultima

Madutza admirat burtica,tare frumu 

Va
pe toate fara exceptii!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
Fetelor,as lua si eu ceva vitamine sau ceva ca nu prea am pofta de mancare,ce ziceti?
sa am din plin vitamine si si minerale pe cand o sa vina bebitza in burtica,sa nu duca lipsa de nimic![]()

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lorena_86 spune:
yasmi maine as fi z24 a cm si z12 DPO
inca nu stiu, imi este foarte frica
offff si nu mi-am facut inca mutatiile
mama lor de bani

o sa mai incerc sapt viitoare
pana atunci incerc sa-mi pastrez optimismul

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
ram, eu iau aspenter 1/zi, dufaston, CETEBE (vit C) si maltofer ca am fierul cu mult sub limita 30 cand el trebuie sa fie de la 60 in sus.
am cumparat si magne b6 si vit E dar imi este frica sa nu iau prea multe medicamente.......ar mai fii si ac folic il am in casa dar sunt prea multe, imi este frica sa nu-mi faca mai mult rau decat bine

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
gabyv spune:
Paula si eu ma gandeam sa iau ceva vitamine, dar mi-e frica sa nu cumva sa pun pe mine ... ca si asa sunt la cura din feb 

oare se pot lua ceva vitamine, fara sa ai apoi kg in plus?
RAMONELLA spune:
Lorena acidul folic neaparat sa il iei!Ala e cel mai important!Chiar se recomanda sa fie luat cu 3 luni inainte.Si daca ai mutatii si daca nu!Si magne B6 as lua,pt ca ajuta uterul,asa am inteles.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Fetelor,as lua si eu ceva vitamine sau ceva ca nu prea am pofta de mancare,ce ziceti? sa am din plin vitamine si si minerale pe cand o sa vina bebitza in burtica,sa nu duca lipsa de nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
Poti lua Elevit,alea sunt recomandate si inainte,si in timpul si dupa sarcina!
Ramonel,mami de