Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)
Raspunsuri - Pagina 13
camcris spune:
roxy
ce minunatie de bb 
sa-ti traiasca si sa stea cuminte pana la termen, mie mi sa parut asa frumos cred ca va fi fetita asa frumos mi sa parut
tu ce ai vrea sa ai?

roxy_s spune:
camcris

tu stii ca si eu am sentimentul ca va fi fetita?

sa fie sanatos si noi la fel, asta conteaza in primul rand.

S-a intamplat minunea mult asteptata
13+
gabyv spune:
buna 

roxy - ce frumusete ai tu in burtica, sa fie sanatos 
camcris si eu zic ca e fetita
, cand fina mi-a arat pt prima data bb ei am avut impresia ca e baietel si asa a fost. Acum am avut o idee asa ca e fetita.
Roxy - oricum eu iti doresc sa fie ce vrei voi, oricum e fff frumusel (deja) 
pupici fara nominalizari 
PaulaFrida spune:
Roxy sa stii ca si eu cand am vazut buburuza ta am avut sentimentul ca e fetita

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Roxy sa stii ca si eu cand am vazut buburuza ta am avut sentimentul ca e fetita ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
Si euuuuuuuu!Am vrut chiar sa scriu ce scumpa e pitica!!!!!!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
beluistef spune:
Fetelor va rog...ne dati si noua un vot
..poate si maine...
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
cos_minutza spune:
Lorena poti sa incerci un test,daca stii sigur ca ai 12 DPO sigur trebuie sa se vada
Ama multa bafta 
Roxi credema si eu exact la fetita m-am gandit,credema
Sunt superbe pozele,sa creasca mare si sa stea la mami in burtica pana la termen
Elena
e superb Yanis
Si ce grasunel e
bulanasele alea frumu
Votat!
fara nomilanizari(vb lui GAby) ![]()
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Lorena poti sa incerci un test,daca stii sigur ca ai 12 DPO sigur trebuie sa se vada ![]() Ama multa bafta ![]() Roxi credema si eu exact la fetita m-am gandit,credema Sunt superbe pozele,sa creasca mare si sa stea la mami in burtica pana la termen![]() Elena e superb Yanis Si ce grasunel e![]() bulanasele alea frumu Votat! fara nomilanizari(vb lui GAby) Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Multumesc
...vezi ca iti dau PM.Pai am luat 1.5 kg in prima luna, dar ne supara rau de tot colicii...poate ...prea rau...****************************************
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Katy82 spune:
BUNA FETELE!
Bebelu foarte frumoasa burtica!
Andreea
si pe fetita mancacioasa. Pe 24 tb sa se testeze Lore parca. Eu deja sunt in Z4, asta e, o noua luna de incercari.
Deeva tin pumnii sa ne dai vestea cea mare peste 14 zile si sa se prinda bb la mami in burtica!
Lorena e cumplit ce povestesti tu! Degeaba platim contributii la CAS ca oricum daca nu dai banul nu se uita nimeni la tine.

Coruptia e la ea acasa in spitalele romanesti.
Ama22 felicitari din suflet pt bebica din burtica, sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si la termen, bebe sanatos si voios

Kitty vreau si eu cartea! te rog!
BB yasmi foarte frumoasa si burticuta ta!
Mada foarte frumoasa burtica si bebita
Anca felicitari, si eu am luni un interviu pt un part-time, sa vedem ce o iesi!
Andreea ma bucur ca bb e bine.

toate fetele
sa devin
!