Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ama si eu astept vestile bune de la eco.
lorena ma bucur ca azi esti mai bine si ca ti-a revenit optimismul. asa trebuie sa fii, o sa fie bine ai sa vezi.

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lorena de abia astept sa ne dai vestea cea buna!

Roxy ce frumoasa e!!!

Ama va fi ok,ai sa vezi!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Lorena am citit si eu povestea ta!
Oarecum te inteleg, cumva pe jumatate sa spun asa pentru ca la mine totusi a ramas mama langa mine.
Dar taica-meu, dupa ce ai mei au divortat, a refuzat sistematic sa aiba de a face cu mine. S-a recasatorit si s-a ingrijit de baietii noii sale sotii cum de mine nu a facut niciodata si cand unul dintre baieti a avut un copil, l-a crescut el ca un bunic devotat. Ce ma doare este ca acum mai bine de 3 ani l-am sunat ultima oara, de ziua lui, si m-a repezit ca el "e ocupat si nu are bani sa imi dea" (cu toate ca nu a platit niciodata un leu pensie alimentara - a fost conditia lui sa accepte divortul - si de cand am plecat la facultate nu mi-a mai dat nici un ban! si oricum eu il sunasem sa ii spun La multi ani nu sa ii cer ceva), mi-a trantit telefonul in nas si de atunci nu am mai vorbit cu el. Si ma doare pentru ca, din cate stie el, eu foarte bine as putea avea deja un copil si lui nici nu ii pasa. Nu ii pasa ca poate e bunic sau pe cale sa devina. Sau pur si simplu habar nu are daca eu traiesc sau nu.

E greu sa accepti ca sange din sangele tau nu te doreste si mai rau cand vezi ca isi revarsa dragostea si atentia spre alti copii.
Dar lucrurile astea trebuie uitate sau cel mult trebuie sa invatam din ele si sa ne dam seama ca noi vom darui copilului nostru toata dragostea din lume. Si atunci toata supararea si frustrarea din trecut pot sa isi gaseasca o canalizare foarte pozitiva.

Cat despre test...eu mi-am facut unul prea repede, in 3 august si a iesit negativ. Cum tot nu mi-a venit pana pe 12 august (nu era un semn clar ca dupa chiuretaj mi s-a dereglat menstruatia) am mai luat un test dar nu ma grabeam sa il fac. L-am luat mai mult de gura barbatului care tot insista (in mod surprinzator!) sa il fac. Si cand l-am facut a iesit o a doua liniuta aproape mai puternica decat cea de test ;))

Asa ca, sus capul si totul va fi bine in curand! :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Roxy f.frumoasa buburuza voastra,sa creasca mare ,sanatoasa,frumoasa,norocoasa si cuminte

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata dragele mele prietene optimiste,

Va pe toate faraexceptie si ma rog ca Lorean sa vina cu un test pozitiv cat mai curand.

fetelor( Lorena si Ama) imi pare tare rau sa aud povestile voastre triste si ma gandesc cu mila la oamneii care v-au provocat atata suferinta. Totul se plateste si echilibreaza in viata si de aia am zis ca ma gandecs cu mila la ei. Dar voi nu va mai ganditi la lucruri triste- nu de alta dar sunteti 2 gravidutze care trebuie sa aiba grija de puii lor

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

ramonella, paula
ukume ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ama mi-au dat lacrimile cand am citit

sa tii ca pe mine al meu la divort nu a vrut sa ma recunoasca pt a nu-mi plati pensie alimentara, dar maicamea era si virgina cand s-a casatorit si a ramas din prima, chiar la primul ei contact
pana la urma s-a rezolvat dar dupa cum v-am zis am fost crescuta de bunici intr-o comuna la tara acolo unde la nici 2 km locuia si el, am facut aceeasi scoala cu ceilalti copii (facuti cu alta dupa ce s-a recasatorit) si nu a venit macar o data la mine, nu a vrut nici macar sa ma cunoasca......oameni fara suflet........imi e sila de asemenea.....specimene......sper eu pe cale de disparitie

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

ukume, esti o draguta
mi-au ajuns la suflet cuvintele tale

Mergi la inceput

roxy, ce comoara porti in pantece

sa fie sanatos bebe si sa stea la mami in burtica pana la termen

aaaaa si nu ti-a zis ce e?

Mergi la inceput

lorena
si tie iti doresc cat mai repede un bebe mic si sanatos care sa-ti lumineze viata

Mergi la inceput