Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)
Raspunsuri - Pagina 14
Katy82 spune:
Cixinica imi pare rau pt Z1

Lorena incearca sa faci ceva ce te relaxeaza, sa citesti o carte, sa vezi ceva amuzant, orice numai alunga stresul. Eu tin pumnii sa fie bebe. Si eu mi-am pus toate sperantele in luna asta si la fel aveam si eu dureri de ovare. Eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la asta, stiu ca e greu dar testul negativ te demoralizeaza, eu ma stiu pe mine, fa test la macar o zi de intraziere. Sau daca apar alte simptome gen greata. Eu cred ca la mine durerile de ovare au fost de la o raceala.
ai mare grija de tine si nu te mai gandi...
Imi pare tare rau de ce s-a intamplat in copilarie. Sigur Dumnezeu te va binecuvanta cu un copil. E lucru bun si ca poti ramane insarcinata, inseamna ca ai sanse maxime sa duci o sarcina la nun sfarsit.
noi suntem alaturi de tine

AMA tinem pumnii pt azi la eco!
Kitty imi pare rau pt Z1
Roxy ai o fatita tare dragalasa in burtica
Ama imi pare rau ca ai avut parte de o asemenea sit in familie. Oricum sigur bebele care creste in tine o sa va alunge toate supararile trecutului.
sa devin
!
lorena_86 spune:
kati iti multumesc pt cuvintele de incurajare
nu stiu cat de maxime sunt sansele sa duc o sarcina la termen ca am mai fost insarcinata de doua ori si le-am pierdut

intradevar la amandoua am ramas de la prima incercare, aici recunosc ca sunt norocoasa
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bb_yasmi spune:
hheellop
lorena ai facut testul?
mamica fericita de
2+ si
13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
lorena_86 spune:
nu yasmi ca am uitat ca nu am
eu credeam ca am dar.......
o sa incerc diseara sa merg in oras si sa-mi cumpar dar nu promit nimic
cel mai tarziu o sa-l fac luni cand o sa ma incep lucrul

burtica ta sa se ia si la mine

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor bebelu se pregateste de nasit??????????
ca nu a intrat azi deloc
ralu distractie placuta si sunt sigura ca o sa fii o nasica extrem de frumoasa si cu burtica mama mama 
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bebelu86 spune:
hellooo gagici
sunt prin zona. dar nu prea am chef sa vb k sunt cam suparata.
incerc sa ma calmez, desi nu prea imi iese 
mai am si curatenie si papica de facut si nu imi arde de nimic. 
Lore hai cu testu pozitiv. 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
20+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
lorena_86 spune:
ralu ce ai patit??????????
de ce esti supii?
incearca sa te calmezi ca faci rau la bebe

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
dar nu prea e nimeni azi pe aici?
inseamna ca maine nici atat

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor.....ma primiti si pe mine sa ingros randurile aspirantelor optimiste....
Ma numesc Luiza, sunt din Galati si am 32 de ani, sunt casatorita de 9 anii si de 5 ani ne dorim un copil , dar inca nu ne-a iesit pasentza....probleme mari nu sunt....sotul fara nicio problema iar eu doar cu problema cu glanda toroida...am fost diagnosticata acum 4 ani cu hipotiroidie, am avut TSH-ul foarte mare 20,6 si m-am chinuit 3 ani sa ajung sa il reglez....de aproape 1 anu nu mai am probleme cu TSH-ul a ajuns la valoarea de 1,67...medicul mi-a spus ca am reactionat foarte bine la tratament si ca sunt mari sperante sa raman insarcinata, am facut si histerosalpignografie luna trecuta si am trompele permeabile 100% la 100%...singura mea problema ar fi ca am un uter micutz...dar doamna doctor mi-a spus ca nu este un impediment sa raman insarcinata, sa raman eu insarcinata ca pe urma o sa vedem cum mentinem sarcina, eventual cu repaus la pat.....am facut si toate analizele hormonale...toate mi-au iesit bine.....acum nu avem decat speranta ca DD ne va binecuvanta cat de curand cu un bebe...ceea ce va doresc din suflet si voua.....este atat de lunga si chinuitoare aceasta asteptare si uneori simti ca nu mai ai puterea sa mergi mai departe si parca toate resursele ti s-au epuizat....eu am norocul de un sot care imi este aproape si ma intelege, este langa mine si ma incurajeaza de fiecare data cand imi este greu si asa reusesc sa trec mai departe si sa sper ca poate luna viitoare va fi mai bine si ca poate asteptarea asta lunga si chinuitoare se va transforma intr-o zi intr-un bebe minunat asa cum meritam si asa cum ne-am dorit mereu....va doresc din suflet mulat liniste, rabdare si speranta ca totul va fi bine si ca va venii ziua cand vom fi cu adevarat implinite si fericite....va pupacesc pe toate si astept sa va cunosc si sa povestim mai multe.....
"Sperante vede invizibilul, simte intangibilul si implineste imposibilul"
bb_yasmi spune:
lorena da ceva simptome/stari ai? cate zile mai sunt pana ar trebui sa vina?
mamica fericita de
2+ si
13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."