Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 9
ariel_7000 spune:
la Babes fac recoltari din vena, insa, nu stiu...au maini de aur fetele alea! ultima data chiar mi-au permis sa ii tamponez lui teo manuta cu putina lidokaina, pe care o iau dupa mine in situatii d-asta. l-au pacalit cu stetoscopul si alte "jucarele" si nici nu s-a prins ce-i fac la manuta. chiar, la noi nu exist plasturi d-aia speciali pt analize? cu anestezic usor in ei? mi-ar fi mai usor sa ma plimb cu pachetul de plasturi, decat cu sticla cu lidokaina
. eu cu aia ma duc si la dentist, de-i buseste rasul pe aia cand ma vad.
apropos de dentist, naty...l-a operat pe marcel si i-a scos imensitatea de radacina facuta tandari. mai era si bifurcata. vai de capul lui!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mstela spune:
Multzam Ariel,Naty

...
Naty,mi-a spus mie Miedlife-ul ca numai in Grivita se recolteaza din deget...ca idee..cam departe de mine,ce-i drept..
Dar nu disper,nu traumatizez copilul iar cu hemograma,stau sa vad evolutia...cum bine ziceti si voi.
Daca dr-ui asta i s-a parut o viroza,vazand el atatea cazuri de genu' in spital,merg pe mana lui deocamdata si vad mai departe,ca imi pare tare competent si "Om" si pana acum nu m-a dezamagit.
Multzam
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Asa,si sprayul minune de la Aboca e Propol,dar eu inca nu l-am gasit..mai alerg pe la centre plafar acum.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Dana_Singh spune:
Buna randunici,
n-am apucat sa intru de citeva zile,inca alerg la munca.
Am inima rupta ! Domane ce vesti. Nu ne-am gindit ca s-ar putea sa fie vreo problema cu Simo 

Doamne Ajuta sa reziste Micu si multe ginduri bune, pozitive si pline de dragoste pt Simo.
Miine plec intr-un mini concediu dar revin in mare fortza luni.Numai buna de concediu nu sunt acum, imi sta gindul numai la Micu.
Mai aveam de zis dar nu pot.
Va pup cu drag 
daciana.t spune:
stela, ariel si eu cred ca e un virus ceva...am plecat la mare cu stare ameliorata si chiar ams capat de virusi pe acolo, toti 3...am revenit: toti 3 am racit! pe mine m-a apucat de vreo 2 zile si ma simt destul de rau, sambata trebuie sa merg si la botezul nepoatei, offf. Daci e ok cu tusea a rupa si da semne ca pleaca-traiasca siropul de ceapa-, fara febra fara nimic, doar tuse si muci, sper sa scapam pana luni sa o bag iar in colectivitate, nu am vrut sa o duc saptamana asta sa nu se suprapuna alti virusi pe acolo...
insa eu is la pamant..durere de cap, de ochi, nas infundat, stare generala proasta si ma mai doare si pe sub burtica in zona dreapta, cam pe unde e apendicul...sper doar sa se fi asezat bebe pe el( eu inca nu am scos apendicul) sau pe ovar si din aceasta cauza sa ma doara...am luat al doilea no spa, astept rezultatele, daca nu sun dr.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
natynic spune:
Sanatate fetelor!
Asa e, circula ceva tare nasol, inclusiv printre adulti si manifestat mai ales cu tusea asta.
daciana.t spune:
olga, ti-am vazut pozele..si burtica frumoasa...
naty, randunoiul behaie de vreo 3 zile si nu am nici un succes sa il trimit la dr
dar e exilat, doarme in cealalta parte a patului 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
natynic spune:
Pe la spital e epidemie de tuse si laringite, printre medici.
Si nasii mei sunt bolnavi in grup: amandoi copiii au facut febra mare si muci si toti 4 behaie si abia respira...Groaznic!
Apropo, interesant e ca virusul a fost adus de nas si de baiatul cel mare care au fost la mare...Cam multa lume de la mare!...
mihutza11 spune:
Ramo, bafta vineri!
Remaliss, ma bucur ca ati scapat de brida!
Stela, Daciana sanatate multa!
edit: am vazut si eu pozele Olgutei cu burtica si Sophie delicioasa!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
daciana.t spune:
naty, zici ca de mare ni se trage? ca eu la mare m-am simtit super, sinusurile mele jubilau..si la 5 zile dupa m-a busit...
_
Claudia
+21 si mami de