Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

si ceai pentru toata lumea!

Doamne-ajuta Ramo, sa fi tare

Doamne ajuta-le Micului si lui Simo

Sanatate multa bolnaviorilor, si mamicilor putere

Am vazut poze cu sirena pe stanci, cu scumpetea de peste ocean, cu familie minunata de Olga, ce sa mai, niste frumosi, cu totii!

Ioana, felicitari pentru Iris

O zi minunata...fug ca iar am o zi, din alea minunate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, Claudia, Dudu , saru'mana!

Stela, Alice, Claudia, sanatate piticutelor! Sa se repare repede repede!!!

Ariel, sanatate lui Teo!

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

dudu o zi luminoasa si sa nu fie din cele "minunate"

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam...pupici voua...sanatate tuturor...
..o noapte subfebrila,doar cu nurofen...dar am stat de panda si am tot verificat-o...virusul m-a cuprins si pe mine..plus 2 nopti nedormite,plus CM venit,sunt LA PAMANT fizic...sunt aproape lesinata si fara vlaga,nici sa plec nu pot,dar nici treaba nu pot sa fac....Doamne,rau e sa-ti fie rau...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

stela multa sanatate si putere, hai ca trec si zilele astea, e greu dar nu imposibil

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut!
va mai dau o rece cu menta, poate va treziti!
aveti gripa aviara???

eu sunt muci.....sunt treaza de la 4 dimineata, la 5 jumate eram la spital....am avut niste dosare de terminat si mai sunt si de garda.
Asa-mi ttrebuie daca nu fac toate lucrurile la timpul potrivit!
Bine ca maine e sambata!

De amaraciunile mele .....nu-s asa grave, doar ca trec printr-o perioada mai dificila cu Ilinca....nu mai reusim sa comunicam, simt ca ma lovesc de un zid.

Bona ma enerveaza, Ilinca sta prea mult la desene....poate de-aia s-a inchis in ea.
ma rog, cu rabdare si tutun om trece si peste asta.

Seb e si el as in facut crize si tavalit pe jos....v-am mai zis eu ca replica lui preferata in ultimul timp este nu, nu, nu si deloc!

Ma gandeam ca Ilinca avea varsta lui Seb cand l-am nascut pe el.
Mi s-ar parea imposibil sa ma descurc acum cu un bebe mic si cu Seb....cu ea a fost altfel atunci, din pacate cred ca intra mai repede in adolescenta!

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Repede, repede ca deja am cheamat taxiul pentru aeroport.

Plecam la mare, va pe toate, sa fiti cuminti, si sa auzim numai de vesti bune. Acolo nu-mi iau laptop, telefonul o sa fie deschis doar pentru urgente, asa ca o sa fiu oarecum rupta de lume. Vreau doar odihna, relaxare si timp frumos.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, drum bun si vacanta de vis sa aveti!

Va fac si eu cu mana, ca nu stiu daca mai apuc pana plec, adica la noapte. Tre' sa ma apuc de facut bagaje, sa strangem pe aici, ca de luni incepe demolarea...d-astea.

Tocmai ce m-am intors de la eco, bebe e foarte bine, mai mare cu o saptamana si o zi, inimiuta e perfecta, are in jur de 1,2 kg, colul lung, inchis, placenta tot babutza, dar cica "m-ar tine" pana la sfarsit. Asa ca din punctul asta de vedere plecam linistiti la mare.

Tuchi, stii ce as face eu? M-as cara o zi cu Ilinca undeva, noi doua. Sa facem ceva noi doua, chit ca stati doar in parc in Herastrau toata ziua si atat. Sa nu te imparta cu nimeni. [bighug]

Ma apuc de calcat !

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Astazi este ziua sf Samuel si Simo este tare trista ca nu e alaturi de Sam..

Mergi la inceput

kya, drum bun si va urez vancat de vis

olga, ma bucur ca bebe e ok si tu la fel. vreme frumoasa si sa veniti bronzati!

off ce-o fi in sufletul lui Simo!

_

Mergi la inceput