Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 11
daciana.t spune:
'neata
ceai si

pentru toata lumea si o fi frumoasa
azi merg la botezul nepoatei mele si nu am nici un chef, racita sunt, Daci si tac-su tuseste, pe mine ma doare capu' de imi vine sa il sfaram...si trebuie sa zambesc or trece toate
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
salutari..
eu sunt tot fara acces la net, nu pot intra pe net pe niciun browser, doar mess-ul merge.. si prietenul sora-mii nu poate veni sa-mi reinstaleze Windowsul pana saptamana viitoare, iar Muf ma dispera cu 'Cars' si n-am de unde, nici 'Mimacu''(Mickey Mouse), nici nimic, caci nici bsplayerul nu mai vrea sa mearga
asta imi vine sa fac!
La multi ani Samului drag
si multa putere Simonei si lui Siluan, sanatate
..sunt la munca, va doresc un we placut
PS: ieri dimi nu m-am trezit sa vin la job, o fi sunat alarma, n-o fi sunat, n-am idee, dar stiu ca eram franta de oboseala, am avut o saptamana cumplita
sefa ma suna, ma intreaba daca am patit ceva de n-am ajuns
noroc ca a fost super ok si s-a amuzat..am reusit sa ajung la 8 si ceva la serviciu!
..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
neata!
am ajuns acasa dupa garda...sunt rupta!
astept ora pranzului, poate reusesc sa ma culc cu copiii.
Am vrut sa va dau o
de dimineata, scrisesem mesajul si a picat curentul....
O zi minunata va doresc!
mihatp spune:
'neata randunici
tuchi,
pentru cafea
Samuel
, pentru ieri, sa fii sanatos si sa tebucuri o viata de TOATA familia ta!
un gand bun pt Simo, o sa fie acasa in curand langa puiutii ei. sa dea DD ca aceste 3 luni sa aduca numai bine pentru ea si Micu!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Multam de cafea Tuchi, stiu cat de binecuvantata e dupa garda
Somn usor la pranz!
Capul sus la botez, Daciana!
Miha 

Si eu chioara de somn...la ora 6.30: "lapteeee! lapteee! si cana cu apaaa!!" iar la 7.15 gata: "mamiiii, mamiii". Acu-s la cabinet, astept programarea sa vina. Sper si eu sa dorm la pranz cu Iulia un pic.
Ce-o fi facut Ramo ieri? Ca m-am gandit la ea...
ramo_cata spune:
salutare
LA MULTI ANI ,SAM!!! SIMO MULTA PUTERE SI D-ZEU SA VA LUMINEZE CALEA SI MICU SA FIE BINE ...Doamne ajuta!!!
tuchi multam pentru cafea...am si eu o rugaminte ,fratele meu a plecat azi noapte spre Campina,pentru a sustine examen la scoala de politie..trebuie sa mai faca o reexaminare la Centrului Medical de Diagnosti si Tratament Ambulatoriu Ploiesti nr. 905777 ...cam pe unde vine?nu cunoaste Ploiestiul...si o sa revin si cu un PM![]()

naty
ca te-ai gandit la mine..am fost la interviu,a fost ok,discutie libera ,nu am fost pusa in dificultate...astept raspuns pana luni la ora 18..o sa fie alese 5 persoane,se va face un training timp de 2 saptamani si apoi se decide cine ramane..sper sa fie bine..
sa fie bine...
in rest suntem bine,Andru de aseara tot stranuta si are ceva mucisori,dar ff putini...am incepit sa-i dau influcid..sper sa nu avanseze...eu m-am apucat sa fac curatenie,am spalat covoarele sia cum nu stiu de unde sa incep
si cu ce sa termin ca-i dezastru peste tot...
luny se mai intampla ,bine ca ai sefa de treaba
kya,olga concedii placute si multa relaxare
...kya sa vina Victorasu',da?
va
si ma duc sa mai schimb o lenjerie...sa aveti o zi minuanata si un we la fel de minunat
miradi spune:

![]()

Am citit cate putin in ultimul timp ,dar nu prea stiu ce ,ca nu am mai scris demult.![]()
Samuel !
Simo ,multa putere
sa fie bine Siluan !
Ramo
o sa fie bine !
Tuchi

Vacanta placuta celor care au plecat sau se pregatescsa plece !

toate fetele
Am si eu o intrebare ,de unde gasesc scutece chilotei de piscina de intrat in apa,unde mergem noi la cumparaturi nu am gasit.Medeea nu mai foloseste scutece decat la somn,dar mergem la mare si probabil ca nu ne va lasa sa o bagam in piscina fara chilotei de aceea ,sau daca se intampla si scapa.
mimonix spune:
Ne-am intors, vii si nevatamati ! Fuse si concediu vara asta, sa zicem
Ultimul week-end de concediu, imi vine sa rad si saplang in acelasi timp 
Nici eu nu stiu ce mai e bine si ce mai e rau pe lumea asta!
M-am tot gandit la Simo,am intrat aseara cu mari emotii pe blog si am inteles ca mai e de asteptat
Tin pumnii stransi sa treaca repede si cu bine aceste 3 luni si sa se termine totul cu bine
Un pup mare pentru barosanel de ziua lui 

Zozelici cu sclipici, un La Multi Ani calduros si multa sanatate! Sa ne traiesti si sa ramai asa vesela si optimista toata viata!

Vad ca "lumea buna" acum pleaca in vacanta
, sa veniti odihnite si cu povesti frumoase!
Multa sanatate puilor bolnavi si sper ca nu s-au incheiat inscrierile pentru concursul "cel mai nervos" ca noi sigur daca ne inscriem castigam detasat 
Alice m-a inmuiat de tot postarea ta...am vrut sa o citez dar ce rost mai are
Doar ca te felicit pentru decizia luata inca o data
Stateam la mare, in balcon...ma uitam cu jale cum se plimbau unii cu hidrobicicleta pe lacul ala imputit din fata hotelului...plin de chistoace si plin de peturi ...nu,nu! Romania nu mai are nicio sansa din pacate
Mimu a zis ca e ca la pastravarie, unde daca arunci cu undita avand in carlig un chistoc de tigare in loc de nada, tot prinzi imediat ceva
Pentru ca sunt atat de multi pesti si atat de infometati 
Ramo la ce interviu ai fost,am ratat povestea! Bafta tie!
Perla de Dudu:
Teo: Dudu, vrei sa te invat engleza?
Dudu: Daaa!
Teo: Spune dupa mine:CAR!
Dudu: CAAAII!
Teo: Stii ce inseamna CAR?
Dudu: DAAAA!
Teo: Hai nu zau? Ia zi-mi, ce inseamna car?
Dudu: (priveste cu mila ) : MACINA 

Traiasca Baby TV, ca asta iese bilingv fara bataie de cap 
Atat despre noi, deocamdata! Azi mergem la tara, e ziua soacra-mii! Sa-mi traiasca , stiu stiu 
Duminica seara sper sa apuc sa-mi iau ramas bun de la orele de forumit alaturi de voi 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miradi Am si eu o intrebare ,de unde gasesc scutece chilotei de piscina de intrat in apa,unde mergem noi la cumparaturi nu am gasit.Medeea nu mai foloseste scutece decat la somn,dar mergem la mare si probabil ca nu ne va lasa sa o bagam in piscina fara chilotei de aceea ,sau daca se intampla si scapa. |
Pana una-alta mai am eu 5 sau 6 bucati, nu stiu exact si nu ma pot uita acum ca Iulia doarme, ti-i dau cu drag ca noi nu mai avem unde folosi si sunt tare scumpi. Eu am luat din sensiblu.