Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, sa-ti traiasca soacra si maine si a mea, ca maine-i ziua ei!
Zoze numa' necazuri a avut. Tot felul de probleme de sanatate prin familie plus a ajuns la urgenta cu epistaxis mare...tamponament...ne-am sms-uit ca nici nu putea vorbi. Asta-i mai lipsea, saacuta...
Iar eu azi... Am avut cum v-am zis cabinet. Si pt ca, bineinteles, sotul meu numai de timp de stat cu Iulia nu are, a trebuit sa o duc la cumnati. Dupa cabinet am dat fuga sa o iau...am sunat, erau la piata (Moghioros) cu ea cu tot. Zic, hai ca vin sa va iau cu masina cu tot cu sacose. Ma duc, las masina pe loc interzis doar cat sa ma intersectez cu ei si sa-i recuperez...pe telefon verificat, am lipsit 11 minute. Mi-au ridicat masina! Si a trebuit sa ma duc la mama naibii in comuna Rosu sa-mi recuperez masina, in spumele barbatului care ma certa si am dat 677 ron-asta pt ridicare, mai urmeaza amenda (cat o fi, Clau??) si puncte de penalizare si...mama ma-sii de viata! Baiii, care aveti barbati care stau cu copiii sa stiti ca mare noroc aveti!! Nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat daca iesea naibii o ora-doua cu ea in parc cat eram eu la cabinet.
Asta dupa ce ca si asa ne certam zilnic din cauza banilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, offf, imi pare rau. Amenda este 120 ron plus 3 puncte de penalizare. Eu am lipsit vreo 20 de minute atunci...dar oricum astia vaneaza la greu masinile parcate "ilegal". Amenda vine acasa peste 3-4 zile, cam asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Naty, deci 21-22 soacrele au fost (si sunt) cu noi Imi pare rau pentru intamplarea cu masina, si eu mai parchez pe unde apuc si mereu sunt inspaimantata ca s-ar putea sa nu o mai gasesc Nu ca ar fi normal ce se intampla in conditiile in care nu ai efectiv unde sa parchezi
Iar randunoiul care nu sta cu copilul, hmmm! Al meu sta dar numai daca eu Nu sunt acasa deloc si nu iese afara la plimbare. E cumva la limita randunoilor "cumsecade" si am senzatia (repet, sper sa fie doar senzatia) ca e important si faptul ca e baiat ...adica, e simptomul "ei, baietii" Uite, nu v-am zis nici ca povestile pentru copii se impart dupa opinia lui in povesti pentru baieti (fat frumos din lacrima, praslea cel voinic, etc) si povesti pentru fetite (alba ca zapada, cenusareasa, frumoasa din padurea adormita) Intrebat de ce nu e pentru baieti ultima mentionata, ca doar vine printul cel viteaz mi-a raspuns ca printul ala i se pare cam fatalau DECI...o fi de ras, o fi de plans?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, mersi. Eu intelesesem ca trebuie sa ma duc eu in Udriste pt amenda...
Da, Mimo, ma feresc de regula cat pot de parcat in locurile ilegale. Dar acolo in dreptul pietii, ca de altfel in atatea locuri din Buc e in-fer-nal, o inghesuiala ingrozitoare si apoi stiam ca voi lipsi ff putin. Singura chestie care ar fi trebuit sa-mi dea de gandit era cum de e gol locul ala cand in jur se bateau pe cm! Interesante teoriile lui Mimu cu povestile...Am uitat cum era Fat Frumos din lacrima
Cat despre statul cu copilul, recunosc ca si eu am cautat mereu alte solutii pt ca nici nu stie sa stea! Nu vorbeste si nu se joaca cu ea, isi pierde repede rabdarea, etc. DAR cred ca de acum cel putin sambata, daca mai am la cabinet tot asa, doar 1-2 consultatii, o sa stea!! Ca altfel o sa-i tot amintesc cum m-a costat peste 8 milioane comoditatea lui...

Mergi la inceput

Naty, exista posibilitatea sa mergi tu la Udriste pentru amenda sau astepti sa-ti vina acasa. Ideea e sa o platesti in 24 de ore dupa ce semneaza cineva ( tu sau cine este acasa la momentul respectiv) de primire. Altfel se dubleaza. Si cand o platesti la CEC trebuie si plicul cu data postei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,SOCRELA DE MIMO.. LA MULTI ANI ,SOCRELA DE NATY..

mimo am fost la un interviu la compania qfort(casa noastra)
,companie producatoare si distribuitoare de termopane si usi termoizolante...Dudu

naty imi pare rau pentru cele intamplate...aiurea ca al tau randunoi nu sta cu Iulia macar pt cateva ore...daca nu ai avea rude pe langa tine ce ar face? off barbatii astia...

Citat:
Cat despre statul cu copilul, recunosc ca si eu am cautat mereu alte solutii pt ca nici nu stie sa stea!
ne-o facem cu manuta noastra..asa am fost si eu ,nu-i da sa manance ca nu stii(la fel si soacra mea:da-i tu ca tu-i dai cel mai bine etc...fa-i tu ca tu faci cel mai bine..etc..) dar acum de cand este mai mare si poate sa stea cu altcineva,macar sa stea atunci cand am eu treaba ,pana la urma nimeni nu s-a nascut invatat,nu stie sa vorbeasca,sa se joace cu Iulia -invata!!!!..si eu am prostul obicei de a zice:lasa,ca fac eu..lasa ca ma descurc eu dar sa stii ca nu-i bine..ceea ce banuiesc ca ai simtit-o si azi...

imi pare rau pentru zoze sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Naty, imi pare tare rau pt. patanie, o gramada de bani.

La mine toata lumea doarme si eu vreau sa ma duc sa beau un suc singura, sau cu cineva, dar nu am cu cine.
sunt singura...asa am chef si eu de o prietena cu care sa mai ies la un suc...nu doar in casa si in parc.
Si ma imbrac...si unde ma duc? si cand s-o trezi relu si nu ma gaseste?
cred ca incep sa vreau la serviciu pt prima oara de cand stau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Naty, imi pare tare rau pt. patanie, o gramada de bani.

La mine toata lumea doarme si eu vreau sa ma duc sa beau un suc singura, sau cu cineva, dar nu am cu cine.
sunt singura...asa am chef si eu de o prietena cu care sa mai ies la un suc...nu doar in casa si in parc.
Si ma imbrac...si unde ma duc? si cand s-o trezi relu si nu ma gaseste?
cred ca incep sa vreau la serviciu pt prima oara de cand stau acasa.

NOI 4
daca ai sti cat de bine te inteleg...deasta imi doresc atat de mult un serviciu...daca as fi aproape te-as insoti...ca si ai mei dorm...eu stau si bantui pe net,coc ardei..imi fac de lucru

Mergi la inceput

Ursuleata, Ramo, asa simteam si eu cu putin timp inainte sa incep serviciul, parca nu mai aveam stare, imi doream si altceva...Incepusem sa-mi pierd usor rabdarea cu copiii si asta mi-a dat de gandit atunci...Acum am fost in concediu 2 saptamani si m-am simtit atat de bine sa le petrec exact ca atunci cand stateam acasa cu copiii. Am facut de toate impreuna de dimineata pana seara si a fost minunat. Luni incep din nou serviciul, nici nu stiu daca imi pare bine sau rau...

Ramo, tin pumnii sa iasa bine si sa te sune zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ia, ca mi s-a deschis ntel netul, sa vad daca reusesc sa si postezvad ca mimo se jeluieste, o inteleg perfect..si mie mi-e dor de perioada cand eram acasa cu puiul meu, dar asta din cauza jobului care e tot mai dat in ma-sa.. altfel, osafiebine
naty nasol, nasol cu masina, pe mine m-ar fi doborat financiar de tot, nici nu vreau sa ma gandesc... cu Petrica, nu stiu ce sa-ti spun decat ca poate si tu ar fi trebuiti sa-l lasi mai mult cu Iulia singur si asta de cand era mai mica, se obisnuia treptat cu nevoile ei, de la mai putin la mult.. dar nu e imposibil nici acum, plus ca eu sunt sigura ca cu cat trece mai mult timp in incercarea de a-l responsabiliza mai mult si de a se implica mai mult, prin a se descurca singur cu ea, cu atat va fi mai greu!... cu Zoze ce este, ca m-am speriat, nu inteleg nimic din termenii medicali scrisi de tine acolo...

si ca tot veni vorba de belele la masina, a sarit o piatra in parbriz, s-a facut o floricia minuscula, si azi dimineata era o crapatura pe exterior, dar destul de mare, vreo 20 cm.. cred ca trebuie schimbat parbrizul, nu stiu daca se poate umple asa maricica si nici daca ar tine... offf, o caruta de bani...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput