Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

merge el ca melcul, dar a reusit sa posteze
.. sa ma mai hazardez la un mesaj, zic!

Mateiu' se pare ca nu mai vrea ciu deloc, nici noaptea... la tara l-a trezit pe Liviu ca vrea afara la copac la pisu, si azi noapte la mama, la fel, dar la 'deceu'.. nu am aleze si nu l-as lasa peste noapte fara.. intrebare: ai vostri au perioade cand fac des? acum, intr-o ora, mi-a cerut la deceu de 5 ori, si de fiecare data a facut ca lumea, nu 2 picaturi ca sa cred ca ar fi racit sau ceva.. si a mai avut asa perioade, facea intr-un moment al zilei mult si des, apoi iar normal.. si kk tot la toileta face, a trecut de faza cand cerea ciu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ca sa-ti raspund la intrebare, da, Rebe are perioade cand face pipi des, des, iar alteori sta multe ore fara sa faca deloc. Depinde de cate lichide bea...iar cand papa pepene care-i place enorm, face si pipi des si mult.
Nasol cu parbrizul , cheltuiala mare intradevar. Mie in perioada asta orice cheltuiala mi se pare extravaganta, sti ca n-am fost nicaieri plecata in concediu, nu mi s-a mai intamplat asta pana acum... Noroc ca am trecut pestre frustrari si am incercat si chiar am reusit sa ma bucur de stat acasa cu copiii. Oricum sper in vremuri mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

luny si a mea are perioade cand face des in cantitati deloc neglijabile, dar cum nu mi s-a plans ca o ustura, ca o doare am zis ca nu e nimic. in plus are acest obicei cand bea multe lichide.

mimo, bine ai revenit! distractia placuta maine la socrela, ma bucur ca v-a priit concediul. stai linistita, dupa ce incepi munca incepi alta rutina si zilele vor trece ingrozitor de repede.

eu personal duc dorul de a merge la munca, nu sunt femeie de casa, nu-mi place sa stau in bucatarie mai mutl decat trebuie, sa smotruiesc la ensfarsit mobila si altele de genul...mie imi place sa vorbesc cu oameni,sa citesc, sa observ...eh...asta e..imi umplu timpul cu net-ul...de asta va tot stresez

naty, imi pare rau pentru patania cu masina, te inteleg...la noi s-a intamplat inainte de concediu si uite asa 500 de ron s-a dus din bani mei de concediu si nu pentru 11 minute, ci pentru 5 minute! acum mie personal nu mi se pare normal sa ridice o masina, proprietate privata a unei persoane fizice/juridice, fara ceva serios la mana...asa nu au poza, nu au nimic...doar ca ti-o ridica!

zoze, multa sanatate...sa fie bine

LA MULTI ANI SAMUEL!

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

de weekend, cu un pic de soare, racoros inca, pica numa' bine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Nu stiu ce a avut aseara Iulia de a adormit, f greu, abia pe la 23.30 si numai cu mine langa ea (ea care totdeauna prefera sa adoarma singura). Cert e ca acum inca doarme bustean. Tot zicea ca o "ustua" piciorul-a tras ieri o julitura zdravana la genunchi.
Apropo de "ustuat" si de discutia despre pipi (Iulia nu prea face des, face la cateva ore si mult deodata-de obicei; daca sta in casa face si mai des dar afara se cam rusineaza si se tine) uneori zice ca o ustura acolo si e cam iritata. Lucru care, ciudat, nu se intampla cand avea pampersi. Adevarul e ca, afara mai ales, nu sta deloc sa o sterg dupa pipi, abia apuc sa-i trag chiloteii si probabil de-aia se irita, chit ca acasa apoi o spal. Habar n-am...cu ce sa o dau pe acolo? Mai are cineva (mamici de fetite ma refer) problema asta?

Mergi la inceput

neatza! la cafeu si eu, ca nici in unica mea zi pe acasa saptamana asta, nu am putut dormi, m-a trezit copilul la 6, am ceacrcane pana la genunchi
multam de raspunsuri, Clau,Dudu,Naty, va
naty crema de galbenele, aia nemteasca, nu cred ca ar strica daca i-ai da, macar seara la culcare.. altfel, daca e rosie, iritata, cred ca orice crema de bebe, la noi Sudocremul era sfant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

miha pentru ..ma numar printre cele trezite cu noaptea -n cap..Andru s-a trezit de la ora 7.30..cum se schimba unii copii..al meu era unul dintre cei care dormeau pana la ora 9-10 dar de vreo saptamana se trezeste numai la 7.30-8.30 maxim...

ptiuuu si ce-i merge limbarita,ne-a facut capuçalendar de azi dimineata...

va si va doresc o duminica placuta...ma duc sa-mi beau cafeau cu randunoiul in foisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare, nici acum nu ma simt mai bine..ma numar printre cele care nu si-au facut somnul...pana pe la 3 m-am tot zvarcolit, dupa care m-am incuiat in baie juma de ora, abia apoi am putut sa dorm mai de doamne ajuta, Daci mi s-a trezit pe la 4-5 dimineata, plangand,,,nu stiu ce a avut - am luat-o in brate si a adormit la loc. Dimineata m-a speriat teribil a cazut din pat ( nu stiu cum a facut, dar m-am trezit intr-o bubiala si urlete-am dormit cu ea in camera ca erau ai mei acasa-si m-am speriat) - asa ca sunt zombie

am fost la botez, m-am distrat asa si asa...nici de speriat nici de plans. Daci a fost tot intr-o alergatura, botezul a tinut foarte mult, ma rog la restaurantul vietii, am ajuns pe la 1 si am plecat noi la 9 si lumea inca mai statea...asa greu a venit mancarea..offf. zgatia asta nu a vrut sa doarma sub nici o forma nici la mine in brate nici in masina, de mancat niciatat, a facut n-spe kk moale, abia a mancat 2 sarmale jumate( doar carnita) si niste tort.
Eu nu am facut botezul gazei la restaurant dar credeti-ma nici nu o sa fac vreunul la vreun restaurant..saraca napotica, de cate ori a inceput sa planga, au chinuit-o ingrozitor in carut, mai era si un tip care nu tinea cont ca e un bebe mic, tipa si batea din picioare...el se distra mai ceva ca la nunta...stiu si eu de atmosfera, de chef, dar cand e un bebe de 2 luni te mai abti mai frate! am ajuns acasa i-am facut un dus lui Daci si nani, in schimb eu si sotul, din cauza mancarii de la restaurant ne-am deranjat la burta, destul de rau..pe Daci am trecut-o pe furazolidon si sper cand vb cu dr sa o conving sa imi de-a sa ii fac niste analize la sange, kk si pipi sa ma asigur ca e ok. o sa pun poze sa va arat, o sa fie si un filmulet cu Daci si nepotelul cel mare...si cam cum au fost in filmulet asa au fost tot timpul, exceptie cat a dormit nepotul in bratele bunica-sii, poze cu noi: http://s252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/3%20ani/2%20ani%20si%207%20luni/?start=0

naty noi nu am patit pana acum asa ceva, ce-i adevarat Daci nu are nici un stres la a face pipi afara, si sta sa o si sterg. dar cum zicea luny - crema de galbenele. sau daca ti se pare prea rosu nidoflor - cat un bob de orez( eu in folosesc foarte rar, daca mi se pare ca e prea rosie la puta)

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pfiuu, ce partener de dans pe cinste avea Daci si ce a mai topait! Si-mi place ca e manechin, e chiar mai manechin ca Iulia cred (e si mai inaltuta...)
De deranjatul la restaurant, ce sa mai zic...
Mda, noi de-aia pe Iulia am tinut-o la botez in camera complet separata, n-a avut de-a face cu galagia de la petrecere, copiii mici nu sunt de expus la asa ceva...

Mergi la inceput

sunt suparata... de dimineata Matei era subfebril nitel, 37,8 si i-am dat Calpol(paracetamol)..apoi am fost in parc, s-a jucat, a adormit pe drum si acum s-a trezit cu 38,3 fara nimic altceva, alt simptom..offf..

Mergi la inceput