Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 14
mstela spune:
Salutare...
Si eu printre "lumea buna"
: maine ne-am hotarat sa fugim pt 3-4 zile la Tusnad,cu bani din overdraft,imi bag picioarele,ca o viata am,si aia asa cum e,macar "carpe diem" si-om vedea noi...important sa fie copilul bine,care nu a mai facut febra,o mai tin o zi pe nurofen,la sfatul medicului (pana la 5 zile),mai haraie putin dar pare-se ca a fost viroza si e cam spre sfarsite.
sa nu ne faca vreuna
...o fi posibil sa se mai intoarca febra?
Naty,pare rau rau de patanie...Romania ma-sii
..
Mimo,fii barbata!Te vei simti pe deplin o Duamna!
Rog,tineti-ne pumnii sa ne bucuram de 3 zile linistite
...
Zile fericite celor plecati in CO..la fel,celor care pleaca..
Cu Zoze ce e??
Sanatate tuturor.
SILUAN
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
Stela, ce dragutz!!
distractie placuta, sigur o sa va simtiti bine!
si eu o intrebasem pe Naty de Zoze, ca nu intelesesem ce are.. nu a mai raspuns..
am vazut si poze cu copii la petrecere de botez, dragute toate
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
asa.. pt cultura generala, daca va intereseaza, am primit pe mail...
Ce bine le-ar p#259;rea s#259; fim mai pu#355;ini!
Potrivit unui calcul f#259;cut de Global Footprint Network, īntr-un raport dat publicit#259;#355;ii, īncepīnd din 21 august #351;i pīn#259; la finele anului, popula#355;ia de pe Terra va tr#259;i pe credit fa#355;#259; de resursele efective ale planetei. Motivul este dat de supraevaluarea productivit#259;#355;ii p#259;durilor #351;i a p#259;#351;unilor. De ce s-a ajuns aici? Pentru c#259; sīntem prea mul#355;i. Iar ideal ar fi ca popula#355;ia global#259; s#259; fie redus#259;
Reducerea popula#355;iei, un avantaj economic
Oamenii cred c#259; ar fi un lucru teribil, dar īn fapt, o sc#259;dere a popula#355;iei la nivel mondial s-ar traduce īntr-un avantaj economic. Este īns#259; vorba despre o decizie, #351;i nu sīnt semne c#259; ar putea fi luat#259;, a comentat Mathis Wackernagel, pre#351;edintele Global Footprint Network. Ce vrea s#259; spun#259; domnul Wackernagel atunci cīnd afirm#259; c#259; oamenii cred c#259; ar fi un lucru teribil, dar īn fapt, o sc#259;dere a popula#355;iei la nivel mondial s-ar traduce īntr-un avantaj economic?. Spune, de fapt, c#259; ar fi benefic s#259; fim mai pu#355;ini īn numele avantajului economic. #350;i mai spune c#259; sc#259;derea popula#355;iei ar trebui s#259; aib#259; loc īn urma unei decizii. Decizie luat#259; de cine? #350;i ce s#259; ne fac#259;? S#259; arunce cu bombe atomice prin Africa #351;i prin zonele s#259;race? Dar de fapt, nu e nevoie de o bomb#259; atomic#259;. Ci de alimente infestate care omoar#259; īncet, dar sigur.
Iata substan#355;ele care ucid:
Īn continuare v#259; prezent#259;m cīteva substan#355;e extrem de nocive introduse īn mod legal īn alimentele din Romānia.
Sarea iodat#259;: Dup#259; 8 ani de func#355;ionare a H.G. 568/2002 prin care este obligatorie introducerea s#259;rii iodate de consum, num#259;rul cazurilor de cancer tiroidian s-a dublat, la fel #351;i num#259;rul hipertiroidiilor.
Fluorul din unele ape minerale #351;i din pasta de din#355;i. Fluorul este extrem de nociv pentru organismul uman. Dac#259; nu #351;tia#355;i, principala substan#355;#259; activ#259; din otrava de #351;obolani este tocmai fluorul. Motivul oficial al introducerii fluorului? Ajut#259; la s#259;n#259;tatea din#355;ilor
Silicatul de aluminiu #351;i potasiu (E 555) este folosit īn sare, lapte praf #351;i f#259;in#259;. De#351;i se cunoa#351;te c#259; aluminiul este cauza unor probleme placentare īn timpul sarcinii #351;i c#259; este asociat cu boala Alzheimer, este permis īn Romānia.
Acidul benzoic (E 210) se adaug#259; la b#259;uturi alcoolice, produse de brut#259;rie, brīnzeturi, condimente, dulciuri, medicamente. Īn urma test#259;rii pe animale de laborator, a fost asociat cu cancerul.
Benzoatul de sodiu (E 211) este folosit ca antiseptic, conservant alimentar #351;i pentru a masca gustul unor alimente de calitate slab#259;. B#259;uturile r#259;coritoare cu arom#259; de citrice con#355;in o cantitate mare de benzoat de sodiu (pīn#259; la 25 mg/250 ml); se mai adaug#259; īn lapte #351;i produse din carne. Asocia#355;ia consumatorilor din Pia#355;a Comun#259; European#259; īl consider#259; cancerigen, īns#259; este permis īn Romānia. Iar aceasta este doar o parte din lista substan#355;elor periculoase din alimentele pe care le consum#259;m.
Iubirea mea,
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Pfiuu, ce partener de dans pe cinste avea Daci si ce a mai topait! Si-mi place ca e manechin, e chiar mai manechin ca Iulia cred (e si mai inaltuta...) Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
luny imi pare rau ca sunteti cu febra...cat despre scaderea populatiei e o minciuna cat casa..resurse sunt si nu putine, insa mai multi oameni inseamna mai multa putere de controlat, inseamna impartirea resurselor, inseamna sa inveti prea multa lume sa isi procurea propria hrana...ca Ro este atat de deschisa atator sustante mi se pare o tampenie enorma, insa stai linistita si dincolo se folosesc, sub alte denumiri, sau chiar se "uita" trecerea lor pe etichete. am vazut un documentar super, drept urmare nu mai mananc macare fast food, si nici nu ma incanta America. se numeste: food inc. poate reusiti sa il dati jos de pe vreun torrent ceva...am ramas ca la dentist tot documentarul...
stela, asa, inca una pe copca...sa nu mai apara vreuna a orizont prea curand
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
natynic spune:
Claudia, da, si Iulia cam tot la 12 kg acum si in urma cam cu o luna avea 90 cm.
Stela, din experienta mea bogata (din pacate) 1) dupa raspuns prompt la Nurofen si 2) dupa 24 de ore de afebrilitate e viroza si nu prea se mai intoarce. Asa ca mergeti linistiti. Si noi am fost la Tusnad, cu un an naintea Iuliei, ca porumbeii dragostiti, a fost tare fain, toata zona e minunata si oamenii (da, da, acolo in ungurime!) DE EXCEPTIE!
Luny, Zoze a avut hemoragie nazala, asta inseamna epistaxis. F probabil nu de la tensiune (ca o avea 100) ci de la progesteron, sarcina mai da minuni din astea. Oricum insa, tinand cont ca ea oricum era cam anemica numai asta mai lipsea. In plus, diverse probleme de sanatate pe la rude, o sa povesteasca ea daca are timp si chef. De atunci nu mai stiu-ma sms-uiam cu ea exact cand am constatat ca mi-au luat masina, ieri...
Azi la locul de joaca fantastic din parcul Izvor ne-am vazut cu Roxana, Amira si randunoiul. Pacat doar ca ne-am intersectat putin, ca noi eram demult si ma grabeam sa ajung acasa ca asteptam pe cineva. Amira e o frumusete, cumiiinte (moaama, pe langa Iulia care e o nebunatica acum ce tipa, bate cu ce apuca, se baga in seama pe langa copiii mai mari, se catara peste tot-Amira e senina, calma, isi vede de locsorul ei si treaba ei). Si pot sa va spun ca Roxana arata IN-CRE-DI-BIL, noroc ca l-am recunoscut pe Adi ca altfel treceam pe langa ea
. Pur si simplu jos palaria
pt ceea ce a facut pt ea si inca intr-un timp atat de scurt!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Luny, sa speram ca nu va fi nimic! 38,3 in fund sau axilar? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
in fund.. acum, la culcare, avea 38.. nu stiu ce-o fi, la el virozele au febra mare in general..

Iubirea mea,
daciana.t spune:
daca mergeti in tusnad merita un sdum si pana la Lacul Sf. Ana, singurul inconvenient e drumul cam plin de gropi
, insa peisajul e foarte fain
.
eu abia astept luna octombrie sa dau o fuga( pentru noi e un drum de o zi) in peisajul ala de vis...culori, culori..innebunesti! am fost si vara asta mai prin mai, cred...nu mai stiu...dar toamna arata bestial!
_
Claudia
+21 si mami de
luny spune:
zoze, sper ca esti bine!! da un semn de viata!
Cuscra deci asa, nu te arati?
da si tu un semn
..ma duc la nani, sper sa fie un pic mai normala saptamana asta, desi slabe sanse la mine la munca
Iubirea mea,

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica