Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata.

Nu inteleg de ce se intampla asta cu Micu...nu se mai termina ghinioanele, tot ce se putea intampla aiurea, se intampla. Nici nu imi imaginez ce o fi in sufletul Simonei...

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna fetelor,
suntem alaturi de voi, si noi,mamici de mladite de mai-iunie 2008.

O idee ce mi-a trecut prin cap, nu cunsoc insa sistemul medical german de asigurari:

Sa il faceti pe Siluan rapid cetatean german?
Sau sa faceti o mica asigurare medicala germana? care sa acopere daca nu transplantul, ci macar internarile si accesul la salvare, si controale etc?

Dau linkul mai departe, pe mail, la cunostinte, poate e cineva cu o alta idee. Trebuie sa existe o solutie.

In ro, puteam plati din urma cateva luni la CAS, pt minimum pe economie, ca sa fie continuitate (parca trebuie 6 luni minim contribuit) la CAS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nu pot sa cred ce se intampla!!!
Zic si eu, dar oare Sam sau David n-ar putea fi compatibili???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Daciana, ba da si Iulia a inceput sa se teama de intuneric. Nu stiu..absolut brusc si fara ca, evident, sa aiba cineva dintre noi vreun amestec, sa-i fi indus o astfel de idee-din contra, eu temandu-ma de intuneric de cand ma stiu am facut tot posibilul sa o invat fara teama.
Nu uitati, peste cateva minute, sa stingeti luminile si sa plangem pentru ingeri!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

naty si eu ma tem de intuneric si m-am temut toata copilaria, am avut pana spre 25 de ani niste cosmaruri groaznice, motiv pentru care am incercat sa nu-i arata niciodata lui Daci ca mie mi-e teama de intuneric.
din ce am citit frica de intuneric e una ancestrata( o aveam de la stramosi) si debuteaza brusc, fara nici un motiv, fara sa putem preintampina acest lucru. importat e cum reactionam noi fata de acest nou comportament al copilului. sper sa gasesc destula putere si intelepciune sa manageruiesc cum trebuie situatia asta si micuta mea sa nu ramana cu aceasta frica.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

uneori de atata strans din dinti, de atatea frustrari reprimate am impresia ca mi s-a facut sufletul de piatra!

Catalina, mami de si

si uite asa oameni care nu stiu ce este in sistem au impresia ca oameni care lucreaza acolo( dr, asistente, femei de servici, etc.) sunt fara dumnezeu, trist-prea trist! din cauza sistemului se pierd oameni buni

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana
Cred ca la faptul ca ficatul lui Simo nu e in cele mai bune conditii nu s-a gandit nimeni...
mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

ai dreptate nu ne-am gandit, insa pana la urma si pe Simo atata suferinta si atata stres o pun jos. multa sanatate Simo!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Nu pot sa cred ce se intampla!!!
Zic si eu, dar oare Sam sau David n-ar putea fi compatibili???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Vali, eu stiu ca te intrebi cu cele mai bune intentii. Dar 1)este COMPLET non-etic sa faci dintr-un copil donator...fie si doar, judecand la rece, pt ca nu are discernamantul sa-si dea ACORDUL pt asa ceva. Si 2) transplantul de ficat nu e nici macar precum cel de rinichi, in care donatorul ramane cu celalalt rinichi sanatos bine-mersi toata viata. Donatorul de ficat se supune unor riscuri f mari (e motivul pt care nici cu Simo nu vor sa riste, sa-i puna viata in pericol)
Deci...uita de propunerea asta!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi
Stiu ca nu e spitalul meu, personalul meu, etc. Aici la mine si eu caut la fel, sa-mi fac treaba cat pot mai bine. Dar stim ff bine ca drame de acest fel, catastrofe medicale se pot intampla si la noi din cauza lipsurilor de tot soiul...si ca de fapt traim numai sub rugaciunea "Doamne pazeste-ne sa nu se intample ceva"...
Tu ce amaraciuni mai ai? Nu conteaza ca-s minore sau majore! Sunt ale tale si pt prietene conteaza. Descarca aici cand poti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am reusit sa vand caruciorul de teren pus la bazar pentru Siluan si am transferat banii. Va scriu sa pun aici copy/paste la un mesaj pe care l-am primit la bazar imediat dupa ce am vandut carutul, poate cine stie de unde sare inca un iepure:

Sunt parintele Marian Tudor si mi-as dori caruciorul pe care il licitati pentru o familie nevoiasa din parohia mea! Asa cum am scris si pe forumul deschis de mine am strans deja in jur de 550 lei pt Siluan si ma gandeam ca licitand caruciorul dumneavoastra as putea ajuta si pe Siluan si un copilas din parohia mea! Ce ziceti se poate?

so... daca ii prisoseste cuiva un carut cat de modest...

Va pup pe toate. Mare mi-e pietroiul de pe suflet.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Plang de cand am citit de prapastia adancita din sufletul dragei Simo...of Doamne,fa o minune pentru micut si alina-le tutoror suferinta!!
Ramo,tin pumnii stransi stransi pt interviu!
Alina-remaliss,ma bucur tare ca v-ati linistit...sa fie bb sanatos!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput