Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 6
Olgutzika spune:
Mi-e rau
...incerc sa vad partea buna, ca e stabil, si ca Simo are timp sa isi repare ficatul! Am citit si pe blog acum...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
remaliss spune:
Of, Doamne, nu pot sa cred!!!
Sper din tot sufletul si ma rog ca Micul Simonei sa reziste 3 luni, iar ficatul lui Simo sa fie sanatos in urma tratamentelor!!Ce trist trebuie sa fie sufletul ei, dar trebuie sa lupte, sa mearga mai departe si sa spere ca Micul o sa se faca bine!! Trebuie sa se faca bine!!!
Dumnezeu sa aline durerea parintilor de ingeri!!E trist ce se intampla, e dureros ca se pierd vieti din cauza acestui sistem sanitar care el insusi ar trebui resuscitat! Oare vom beneficia intr-un mod cat se poate de real de o calitate ireprosabila a serviciilor medicale? In rest, ma tem ca vor fi doar vorbe, si nimic concret nu se va realiza...
ariel_7000 spune:
alina,
, ma bucur ca sunteti bine!
de cand m-a sunat azi naty sa-mi spuna vestile, nu mai sunt om...m-a busit plansul in parc, imi simt mintea incleiata...offff, erau atat de aproape! situatia financiara este atat de buna! s-au strans atat de multi bani in numai 2 saptamani...inca 2-3 si ar fi fost atinsa suma si acum vestea asta, a cazut ca traznetul! trebuie sa fie o solutie!!! ma intreb, oare intr-o clinica in afara UE, tot asa sunt regulile? tot nu sunt admisi pt un transplant "de pe lista" ?
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ramo_cata spune:

off,doamne m-am gandit si m-am rugat sa fie bine...nu inteleg de ce se intampla toate astea..sper ca Bunul d-zeu sa le lumineze calea si sa-i ajute ..sunt pusi la prea multe incercari..ce o fi in sufletul lor nici nu vreau sa stiu...dar trebuie sa mearga mai departe si sa nu-si piarda speranta si gandurile pozitive..o sa fie bine,TREBUIE

Nicoleta spune:
Va pup pe toate cu drag! O pup apasat pe Zozeliciu! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
delphin spune:
AM ajuns cu bine si ne instalam incet, incet...va pup pe toate...in rest, nu am cuvinte
tuchita spune:
'neata!
aromata va ofer!
In rest...nu mai am cuvinte....cu nenorocirea de la Giulesti, cu Simo si Micu....cu amaraciunile mele....
nu le mai zic acum, ca sunt probleme minore raportat la ce e in jur.
Naty, eu strang din dinti si incerc sa imi fac treaba mea cat mai bine si cat pot de mult.
Cum zice si Olga...nu e spitalul meu.....
uneori de atata strans din dinti, de atatea frustrari reprimate am impresia ca mi s-a facut sufletul de piatra!
mihutza11 spune:
off Doamne!! ce rau imi pare de vestile rele legate de Simo si Micu.. nici nu stiu ce sa mai zic.. tine-l Doamne sanatos pe Micu si insanatoseste pe mami lui!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
luny spune:
inca un bebe pierdut... si plang si pt Simo si Micu, Doamne ajuta sa fie bine pana la urma, cu tratamentul simonei, iar Siluan sa reziste pana atunci... 
..Naty, Tuchi

ma bucur tare mult pt Remaliss
tot inainte..
..mie mi s-a dus naibii windowsul de acasa, asa capana se milostiveste cineva sa mi-l reinstaleze... va mai citesc de la munca cand pot..
pup si... cu Dumnezeu inainte, fete dragi..
trebuie sa fim bine toate, si mai ales, puii nostri!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Doamne, ce vesti! Cred ca la faptul ca ficatul lui Simo nu e in cele mai bune conditii nu s-a gandit nimeni... Asteptam cu nerabdare sa se decida transplantul si uite acum...iar asteptare... Sper sa fie bine Micu.
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.