Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cu riscul de a primi rosiile de rigoare... mai nou am aflat ca nu este indicat sa se incerce oprirea diareei cu orice pret, nici macar cu mancare care "strange" la burta. Fiindca boala trebuie sa evolueze cum evolueaza ea de obicei, iar organismul sa elimine prin diaree mai repede virusul. STIU ca exista riscul de deshidratare, insa asta poate fi apreciat dupa numarul de scaune/episoadele de voma. Daca sunt semne de deshidratare, se incearca hidratarea. In orice boala se "pierde" cate ceva... Poate luati si asta in calcul... Daca nu, nu!

Sanatate Iuliei si lui Mufa!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai ca odata deschis calc..nu l-am mai inchis..
Tare rau imi pare sa citesc despre puii bolnavi si mamicile virusate si ele..Sanatate muulta!!

Vestile despre Mic sunt..asa cum sunt..

Ma bucur sa aflu totusi,ca BBle Alinei e ok,ca Iris a ramas Iris,m-au topit coditele canadiencei si mutritele Sfiei+burtoiul mama-siiCred ca suntem cam de acelasi gabarit,totusi,nu te mai da tu mai mare

Mimo,acomodare rapida!

Ramo,iti tin pumnii stransi!

Cata

Nico,cat mai stati?

Claudia,senzatia aia nu ma lasa sa fac prea multa miscare,simt ca scap copilul,ma doare..Nush sa-ti explic,dar am un deja-vu

Edit:Mesajele transmise de ziua mea sunt..coplesitoareMii de multumiri!!

Cam atat pot acum..

Pupici si sanatate multa,multa!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Zozelule, unde sa mai stam? In Viena? Un an. Cica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Cu riscul de a primi rosiile de rigoare... mai nou am aflat ca nu este indicat sa se incerce oprirea diareei cu orice pret, nici macar cu mancare care "strange" la burta. Fiindca boala trebuie sa evolueze cum evolueaza ea de obicei, iar organismul sa elimine prin diaree mai repede virusul. STIU ca exista riscul de deshidratare, insa asta poate fi apreciat dupa numarul de scaune/episoadele de voma. Daca sunt semne de deshidratare, se incearca hidratarea. In orice boala se "pierde" cate ceva... Poate luati si asta in calcul... Daca nu, nu!

Pai cam asa cred si eu! Mai putin cu mancarea de regim...care nu e aia care e numai ca sa stranga burta ci si ca sa protejeze mucoasa intestinala-de fermentari, iritari, etc.

In alta ordine de idei, ma bucur ca ai aparut si ca sunteti mai bine!

Mergi la inceput

De acord, nu trebuie sa ii dai copilului manacare care fermenteaza si poate agrava problema... Insa diareea nu trebuie oprita. Un organism sanatos se reface, daca boala nu este grava/foarte grava. Asa am auzit. Ca si eu intru in panica... asta e alta poveste! :)

Mergi la inceput

Am trimis pe mailul comun link la pozele mele. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

naty, nu am revenit la pampers ci am stat cu ochi pe ea si cum spunea ca o doare burtica si vrea sa faca kaki...ca mai nou asa ii zice, de unde pana unde habar-nam, cum fuga repede la olita, la copac/tufa..ma rog ce mai gaseam.

mai, puteti sa ma bateti eu insa nu am tinut regim alimentar decat o singura data cu Daci pentru diaree si de atunci m-am lecuit( 2 ani dupa nu a mai mancat banane sau orez fiert) asa ca ii dau cat se poate detoate sa manance( evit fructele cu potential: nectarine/caise/struguri - si daca imi cere ii explic ca face kk moale si nu pot sa ii dau, dar i le dau dupa ce ii trece). eventual ii dau hidrasec, multe lichide si daca mi se pare super suspect furazolidon( mai putin de un sfert de pastiluta pe zi ) la noi am tecut peste toate bubele de genul cam in 2-3 zile, poate o fi avand stomacul mai puternic, am noroc ca nu prea imi varsa..nu stiu incerc sa ma acomodez dupa copil

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Sanatate Iuliei si lui Mufa!

nico de curand am aflat si eu de aceasta idee...ce sa zic...cred ca e dupa cum reactioneaza copilul.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Mergi la inceput

zoze, poate nu ar strica sa vb cu dr, chiar daca doar la telefon, mai ales ca la tine e si pericol...

no eu imi permit sa mai stau linistita pana am vad cu dr, dar tu ar trebui sa suni

_

Mergi la inceput

uitati toata rezolvarea tragediei maternitatii din Giulesti, singura solutie a parintilor care isi plang prunci nevazuti, nealinati, nemangaiati: http://www.realitatea.net/procesul-asistentei-de-la-maternitatea-giulesti-incepe-la-ora-15-00_734889.html
nici o demisie, nici un plan de viitor, nici o solutie ca asa ceva sa senu se mai intample...nu! doar plansete( din partea unor persoane care as fi vrut sa vad altceva) la tot felul de talk-show-uri ca nu sunt bani, ca spitalele functioneaza in regim de subzistenta de ani de zile....

_

Mergi la inceput