Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 21
natynic spune:
Pai sigur, asistenta era de vina ca firele erau improvizate; ca se facuse "revizie" si se daduse ok-ul pt aparatura aia; ca era singura intr-un salon de 11 bebelusi prematuri/critici; ca in 12 minute a lipsit si n-a putut sa stinga singura focul si sa scoata afara cele 11 incubatoare si patuturi. Da, ea e singura de vina pt toate. Tipic gandire si rezolvare romaneasca.
Iulia inca doarme, de aproape 4 ore...Am tot verificat-o, nu mai are febra. Nu-i dau orez fiert ci supa de legume pasata (si sarata) si mar copt cu banana si, daca vrea, sticksuri.
Cu pampersii va fi mai dificil daca incepe sa faca kk moale pt ca ea kk in cntinuare nu vrea la olita, face in chiloti sau in casa

; doar cu pipi am rezolvat-o...
natynic spune:
Zoze, eu pt asta te sunasem initial cand nu mi-ai raspuns...Sa-ti pove ca am vorbit cu doctorita noastra. Care zicea ca, in mod normal si daca esti cuminte, nu ai de ce sa te temi ca nu-ti vei duce sarcina cat mai mult spre capat; ca te-a vazut cu o anxietate care sigur iti face rau prin ea insasi si de care ar trebui, pt binele vostru, sa scapi. Intr-o luna spitalul probabil va functiona cat de cat normal, desigur nu si pt prematuri dar atunci Maria nu va mai fi chiar prematura. Evident ca in clipa asta nu poate promite nimanui nimic legat de nasteri, e chiar peste puterile conducerii sa prevada ce va fi; dar pt consultatii, ambulatoriul de alaturi functioneaza in continuare in program normal.
daciana.t spune:
nico, acum iti vad pozele
faine...
da, naty doar asistenta 

gandire tembela! era doar una din persoanele implicate...nu singura! dar no, gata am gasit tapul ispasitor il bagam la lume pe gat si am scapat!

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
numeioana spune:
Naty, Luny, Nico, sanatate puilor!
Zoze, fa ce a zis doctorita, ia tratamentul, stai linistita si fii increzatoare!!
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Si ca sa ma plang si eu putin... desi sper sa fie totul bine pana la final si cu bebe si cu mine... Sarcina asta o suport mult mai greu decat pe prima. Sunt momente in care ma simt bolnava, nu gravida, ca tot e o zicala legata de asta. Iris este f. jos, misca ff. mult, nu pot respira, nu-mi gasesc locul/pozitia de somn, ma descurc f. greu fara ajutor si cu david si cu ale casei. Sunt zile in care as manca ceva anume si ezit sa cobor (desi e alimentara sub mine) de frica sa nu lesin pana acolo. Ma simt fara vlaga, sleita de puteri si nimic vad ca nu ma ajuta sa ma pun pe picioare. Si mai rau e ca nu da semne sa se schimbe situatia, iar daca incep serviciul si burtica creste si mai mult nu stiu cum voi face fata pana in decembrie. Si faptul ca respir ma oboseste!
Ma rog la Dumnezeu sa ma descurc si sa treaca repede cele 4 luni care mai sunt...
mami de David si Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Ioana
, pai prima mare diferenta fata de prima sarcina e ca...il ai pe David! Un copil mic te solicita, tu te ocupi mult de el si acum n-ai nici ajutor, e normal sa obosesti. Si apoi, hormonal vorbind, probabil ca esti plina de progesteron.
Eu n-am ce-ti spune din experienta proprie...am avut, doar in trim 2, doar 3 saptamani in care am fost pe picioare, fara mari contractii, fara greturi, fara tensiune si edeme si preeclampsie si toate minunile
. Intre saptamanile 13 si 17, efectiv. Cand am si lucrat, dar ma taram. Nu stiu cum e o sarcina in care sa te simti...insarcinata, nu bolnava. Dar vezi bine, toate fetele ti-o pot confirma, o sarcina nu seamana cu alta, nici copiii unul cu altul. Hai, curaj si rabdare, nu mai e atat de mult si te vei bucura de mica ta Iris!

Nicoleta spune:
Ioana, sa-ti treaca mai repede starile astea! Uite, tie iti imprumut starea mea din timpul sarcinii (mai putin somnolenta...), lui Zoze uterul zdravan... poate-mi lasati o dunga de roz
!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
numeioana spune:
Cuscra, multumesc!
Sa nu ma intelegeti gresit, sunt constienta ca trebuie sa fiu multumita si chiar sunt ca nu am probleme cu sarcina... doar ca, comparand cu sarcina cu David, acum ma simt f. slabita. Si analizele arata bine, dar...probabil e progesteronul mare... Si nu ma oboseste David, el se joaca frumos, cuminte. Si statul pe scaun ma oboseste...
mami de David si Iris 
numeioana spune:
Nico, eu iti las cu placere!
mami de David si Iris 
luny spune:
multumim ca v-ati gandit la noi, e mai bine Matei azi...si papa bine, ceea ce ma bucura, regim fiind..
soviiii, deci luna e devina!!![]()
voi ce faceti??
naty ofof..sanatate si voua! Muf sta fara ciu in casa si cere la wc la fiecare kk.. noaptea ii pun..
ma bucur s-o citesc pe zoze! ia-o usor, soro!!
ioana aveti grija si voi..curaj, ca mult nu mai e!
PS: eu am indoilei cu concediul din Bulgaria...mi-e teama ca nu o sa fie ok mancarea si lumea p-acolo, o sa fim dezamagiti, am cheltui si destui bani.. nu stiu ce sa fac si am 2-3 zile sa ma hotarasc.. parca as face si un tur prin tara, pe unde n-am mai fost... spre nord.. aveti vreo idee, ceva, v-a placut vreun loc/pensiune?..poate renuntam la Bulgaria..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!