Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 19
daciana.t spune:
naty, multa sanatate Iuliei...si decat asa distractie mai bine lipsa 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
sovietica spune:
Sanatate la puiuti!
sin dosarelul meu de urgente, pt diaree:
Extract din mladite de merisor - Plantextrakt - Din categoria:Gemoderivate
Indicatii terapeutice: Sindromul intestinal, colite, colibaciloze, tranzit perturbat (diaree sau constipatie);
Tinctura de afin – PlantExtrakt - Din categoria:Tincturi afectiuni Metabolice
Indicatii terapeutice: Adjuvant în forme usoare de diabet non-insulinodependent, diaree, infectii intestinale si urinare.
Tinctura de salvie - PlantExtrakt - Din categoria:Tincturi afectiuni Digestive
Indicatii terapeutice: Intern - tulburari dispeptice (flatulenta, inflamatii ale mucoasei intestinale cu diaree), transpiratie exagerata
FORMULA COMPLEXA 24 - PlantExtrakt - Din categoria:Homeopate
Actiune terapeutica : Este o formula complexa cu caracter antidiareic cu spectru larg,
probiotice:
http://www.armonianaturii.ro/Phyto-Enterol.html*productID_694-detalii_produs
http://www.sanavita.ro/Colostru-cu-Probiotice.html
pt febra:
FORMULA COMPLEXA 1 - PlantExtrakt - Din categoria:Homeopate
Extract Scoarta Salcie

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
zozela spune:
Salutare!!
Iertare pentru disparitie! Am avut o saptamana de groaza,ce sa zic,bine ca ne-am relaxat la mare
In linii maari de tot-unchiul meu a facut o ditai hemoragia din pricina unui ulcer afurisit,tratat bine,dar..Buni a ajuns pana la urma in spital cu niste afurisiti de trombi,iar eu m-am trezit Sambata dimineata cu o frumusete de hemoragie nazala stg,care nu se oprea defel si care,pana sa ajungem la spital,a devenit bilaterala,astfel incat am fost la un pas de sufocare-ma panicasem si nu mai stiam cum sa stau,cand sa inspir pe gura,cand sa scuip sangele care mi se prelingea si pe gat-horror!!
Mi s-a facut tamponada,procedura extreeem de dureroasa,urmata de o zi de contractii serioase. Probabil ca oboseala acumulata,stresul,alergatura prin tot nenorocitul de spital,mi-au pus capac.Nu stiu..Sunt scarbita de tot-nu va mai povestesc experienta de la centrul de transfuzii,ce scandal monstru a trebuit sa isc pentru a primi sangele cuvenit,de altfel,caci aduseseram donatori,nu va mai povestesc despre cazul copilului venit de la Tg.Jiu cu bobul de fasole in plaman,despre inconstienta aia de mama-off-am asistat la toata scena si..
Sunt obosita si deprimata,m-au apucat batzurile cu gandul la nasterea ce urmeaza,nastere care habar nu am unde va avea loc,in ce conditii,casa mi-e cu curu-n sus,mama racita cobza,eu singura cu Mihai,bebelusa o simt jos,grea,ma doare operatia..Nu mai stiu..sunt dezorientata si oarecum speriata.
Sper din tot sufletul sa fie vesti bune despre Siluan-nu mai stiu nimic despre el
Pregatisem si cateva hainute pt.Bazar,dar nu am puterea sa mai fac nimic acum..Nu am cui sa le predau pe-aici,nu stiu..
Sper ca sunteti bine cu totii-nu am mai citit nimic de cand eram la mare,de Martea trecuta,cred.Va multumesc din tot sufletul pentru urarile primite fie live,fie prin sms,dar si pt.cele de aici,ca-s sigura ca nu m-ati uitat![]()

Sper sa ma adun zilele astea,sa citesc si eu cap.pierdute si sa va scriu si eu doua vorbe intr-un ton optimist.

daciana.t spune:
zoze, odihneste-te cat poti, ai nevoie. multa sanatate si sa sti ca si eu am inceput de ceva timp sa il simt mai jos, de multe ori chiar foarte jos...nu stiu de ce...cu moasa nu am avut timp sa vorbesc la dr abia saptamana viitoare ajung..
deci multa sanatate, sper sa se linisteasca si apele tale cat de curand si ai grija de tine. 

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
teodora racz spune:
Fetelor,eu am reusit minunea de a opri diareea cu pastile de afine naturale ERIDIAROM;costa in jur de 8 ron si eu am semnat pe proprie raspundere ca nu-l mai internez pe copilasul meu de 2 ani si 4 luni;am venit acasa,i-am dat mancare de regim si 5 pastile/zi;din acel moment au incetat durerile de burta si diareea;el avea 7,8 scaune pe zi;este bun si pt.copii si pt.adulti;eu l-am incercat de 2 ori pe copilasul meu si de fiecare data am avut parte de rezultate f.rapide;va doresc sanatate!
bitza037 spune:

ce fac fetele???
Miha

un pup mare....chiar acum 10 minute am zis:deschid formul ,citec, si pe urma scriu si eu doua vorbe, ca de o saptamana de cand ne-am intors de la mare am tot citi dar nu am mai avut timp sa si scriu:casa era vraiste, curatenie, mancare, rufe de spalat cu tona etc....
am reusit si noi sa venim de la mare putin raciti dar ne-am intretinut cu homeopate si totul a fost ok pana sambata cand am fost in vizita la niste prieteni si pe mine m-a mancat undeva sa beau suc cu gheata ca era cald...si de sambata noapte o tin intr-o veselie cu dureri in gat, tuse, am avut si febra, azi ma simt ceva mai bine dar am o tuse uscata ce ma enerveaza de mor...
la mare a fost super frumos, Antonia nu ne lasa nici macar sa ne lasam lucruile jos ca ea o tasnea direct in apa, ca o rata a fost tot tipul ea era in apa...ne trezea la 6 si nu cerea apte ca de obicei ci apa...adica sa mergem la plaja...
o sa pun si poze ,dar cu aparatul meu nu am foarte multe, astept canadienii sa mi le trimita dupa aparatul lor, ca am luat si nepoteii cu noi....ditrasctia a fost la maxim...
..de la mare a inceput sa rupa si ea din cuvinte si ne distreza rau, sa vad zic cateva: mise=seminte(vedea avionul cu reclama)
ca cola=coca cola, pesi bo=pepsi(bo zice ea la apa minerala si asa a facut ea legutura sa zica la pepsi)...aaa avem scandal cand mananca iaurtul ca ea vrea adonene=danone, frate de unde si pana unde ca eu nu i-am dat asa ceva, singura explicatie ar fi ca a vazut reclama la tv de prea multe ori....
la mare am fost si la circ, nu ma asteptam de la Antonia sa stea 2 ore si jumatate nemiscata, i-a placut atat de mult ca a dansat a aplaudat si nu a facut nici un moft ca vrea sa iasa afara, acum ne arata prin gesturi , cand o intrebam, ce a vazut ea la circ.....
hai ca am scris o gramada.....
sanatate puilor bolnaviori

Nicoleta spune:
Salut.
Matei nu mai are nimic! Nici pe piele, nici in alte parti! A fost o alergie gen cele pe care copiii le fac uneori cand schimba mediul. Imi pare rau ca i-am dat cortizon 

. Si pt pielea descuamata, mi-a dat ceva de la farmacie, fara cortizon. O saptamana. A zis ca se mai intampla... relaxat medicul asta, imi place!
Cu Stefan, sper sa ajung repede la un alergolog (Sovi, am folosit multa vreme si coacaz, si trei-frati... nu s-a vazut mai nimic...). Sa vedem ce ne zice...
Va pup. Am poze pe Facebook.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Claudia, nu am avut timp, ne intalnim cand ne intoarcem de tot, promit! Abia am avut timp sa ne vedem cu vechii prieteni...![]()
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
natynic spune:
Teodora, sunt convinsa ca au fost bune afinele. Pt diaree de bine de rau exista multe solutii (si majoritatea ne-medicamentoase). Problema la Iulia mea (si nu e prima data, asa a fost la toate enterocolitele ei) e ca ea varsa-ei si cu asta, daca se prelungeste treaba, acasa nu prea ai ce face.
Pana una-alta, slava Domnului, acum doarme, pare doar subfebrila la mana si nu a mai varsat (dar i-am dat doar apa cu saruri Humana cu seringa, atat). Mi se rupe insa inima, ca ea imi cerea struguri si prajiturica
Apropo de diaree, cele care ati mai experimentat asta acum, de cand am renuntat la pampersi-ce faceti? Puneti pampersi, nu? Ma tem sa nu o luam de la capat, sa nu mai vrea la olita....
clauclau spune:
Naty, imi pare rau, multa sanatate Iuliei, sa nu se complice si sa ramaneti acasa. Offf, mi-e groaza de enterovirozele astea, peste tot aud de ele. Rebi cand a mai avut diaree nu a vrut pampersi. Imi cere la toaleta, isi pune singurica reductorul si eu o asez. Cum simte ca o doare burtica cum cere sa mearga la wc. Inca o data, multa sanatate.