Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tu ce-ai visat, clau? nu de alta, dar si eu am visat aiurea.. ca ma cam razboiam cu una ptr iub.. si culmea, aia incerca sa-mi explice ca nu s-a/se intampla(t) nimic, dar daca eu vreau, am putea incerca in..3!!??!!.. de unde pana unde vise d-astea, nu stiu, soc si groaza si ras maxim

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

naty, si eu prefer de multe ori metodele babesti insa vanzad ora tarzie de aseara si faptul ca metodele babesti dureaza pana dau rezultate am preferat sa ii spun sa ii de-a algocalmin pe gurita. in plsu ultima data cand Daci a avut febra asa de mare dupa 4 ore si toate metodele babesti posibile tot la algocalmin pe gurita am ajuns
cat priveste somnul..stai linistita are abia 2 ani si 7 luni! mai dureaza pan devine dependenta, in plus dependenta se dezvolta atunci cand mama nu lasa copilul sa se desprinda in momentul in care el este pregatit( de ex: lasa ca iti dau eu sa mananci, chair daca el vrea singur ca de se murdareste; lasa ca te inchei/imbrac/debrac eu ca tu esti inca mic si nu sti...) asa ca citestei povestea la culcare, si in plus randunoiul nu trebuie sa aiba aceeasi rutina ca a ta in culcarea Iuliei, el poate sa isi creeze o rutina proprie, personalizata! sunteti 2 persoane diferite, faceti lucrurile diferit, e normal sa fie asa. timpul petrectu langa ea pana la culcare il poti reduce in timp..cu mult calm...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

mimo, lasa ca trece si plictiseala asa e in primele zile...

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Mergi la inceput

nico, ai fost in Bv si nu am stiut as fi vrut sa ne vedem

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, a fost foarte aiurea visul meu: eram la o prietena care are un baietel de seama Rebeccai (Luca, tu l-ai mai vazut prin IOR, cred ca il sti). Si tatal lui a iesit in balcon , dar in afara lui sa verifice ceva iar Luca in joaca s-a dus sa-l sperie si el a cazut de la etajul 4 si a murit. Apoi efectiv s-a strans tot orasul la ei in apartament, nu mai puteam pleca de acolo, ne calcam in picioare pe scari. Iar eu nu puteam ajunge acasa, aveam tot felul de piedici iar copiii erau singuri in casa si simteam ca Rebecca plange si are nevoie de mine iar eu nu mai cunoasteam drumul, nu mai gaseam casa mea. Senzatia a fost groaznica, de neputinta...bine ca a sunat ceasul si m-am trezit...

Mergi la inceput

luny, clau e luna in crestere...de aici visele ce explicatie tampita pot, da...nu stiu si eu am visat ceva aiurea...si abia m-am trezit insa sunt mult prea obosita sa imi mai aduc aminte ce am visat. azi noapte m-am culcat la 12, i-am ajutat pe ai mei sa isi faca bagajele. la 5 dimineata au plecat spre Spania...asa ca sunt minus ceva ore de somn
Daci de azi e la gradi ...incepe sa ma enerveze gradi asta...educatoarea preferata a lui Daci a plecat( cel putina sa zice patronul) si ea a ramas in aer..ca ii place foarte mult de Adina...prea mult personal se perinda pe acolo..daca mai continua asa caut alte solutii, nu mi se pare normal, mai ales ca pe cealalta doamna nu o inghit eu deloc

_

Mergi la inceput

poate stiti sau nu: http://formular.stirileprotv.ro/index.php?res=upload_ok o campanie interesanta pentru a se infiinta Registrul National de Donatori Neinruditi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

de unde pana unde vise d-astea, nu stiu, soc si groaza si ras maxim

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

e luna plina

si la noi a fost o noapte lunga

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Am stat am stat am stat m-am plictisit m-am plictisit m-am plictisit m-au studiat m-au studiat m-au studiat Dar am net asta-i clar Din pacate azi n-am avut ce face cu el caci n-am avut calculator

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Ma, nu cumva te-ai angjat la zoo?
Iti doresc acomodare rapida, si sa iti lase timp si pentru tine...

Nico, nu mai stiu daca tu folosesti extract de coacaz negru. despre el se zice ca e bun la:

Sindroame alergice acute, astm bronsic de tip alergic si bronsite alergice, oculorinite alergice; urticarie, dermatite si dermatoze, eczema atopica; sindroame inflamatorii la nivel local si general, in special la nivelul mucoaselor (aparatului respirator, digestiv si urinar) si in toate cazurile de VSH crescut; asocieri in reumatism, artrite, artroze; fibrom uterin, chist ovarian; prostatite si adenom de prostata; cefalee vasomotorie, astenie psiho-fizica in perioada de convalescenta.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci am fost la Medlife dupa ce mi-a varsat de 2 ori, numai fiere si apa bauta, cu febra...Cica e enteroviroza si acum trebuie sa o hidratez cu grija si sa ma rog sa nu mai verse ca altfel terbuie internata si perfuzata...La Medlife nu mai era niciun loc insa, e plin spitalul numai de diarei si varsaturi, luate predominant de la mare sau din parc.
Asa ca, ne distram in familie...

Mergi la inceput