Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Luny, cum mai sunteti? Mai,la enteroviroze, la infectii digestive in general, algocalminul pe gura nu mi se pare o idee buna, e f toxic hepatic, poate fi lesne varsat ceea ce e ultimul lucru de dorit si...Asa ca iar o iau de la capat cu ideea mea fixa, dar cu care am scos-o pana acum la liman, slava Domnului: metode fizice, babesti! (pe langa nurofenul alternativ cu panadol la 4 ore). Ciorapi, otet, dusuri sau bagat in cada in apa la 37 de grade, frectie cu spirt...Iar in timpul somnului,ce a mers f bine la noi la ultima febra-comprese pe frunte si pe burtica, cu apa la temp camerei, schimbate ff des, la 10-15 minute. Si hidratare la greu.
natynic spune:
Mda, imi confirm inca o data ca deseori noi suntem cei care construim obiceiurile copiilor...Iulia de cand o stiu, cu exceptiile scurte din perioadele premergatoare maselelor, s-a culcat seara efectiv pusa in pat, spusa rugaciunea, dat catelul de plus, mangaiata si stins lumina si gata. Ei bine, cumnata mea a mai culcat-o de cateva ori la pranz in ultima vreme si de fiecare data a stat cu ea pana a adormit si i-a spus/citit povesti. Asa ca, azi e a treia seara, cand sa o duc la culcare s-a tot pus pe urlete si plansete de a trebuit sa stau cu ea. Asta-seara in sfarsit mi-a spus ce vrea: "vei sa stai cu mine si sa spui poveste??". Ok...m-am executat, i-am spus poveste si curand a facut nani.
A nu fi inteleasa gresit, nu ma deranjeaza deloc ca ar trebui sa fac un efort in plus (singura chestie e ca sper sa nu ajunga sa vrea sa adoarma musai numai cu mine, trebuie obligatoriu sa o mai culce si randunoiul). Si, habar n-am, probabil ca in procesul dezvoltarii lor mai ales emotionale e mai bine sa adoarma cu o poveste spusa decat pur si simplu. Doar ca am fixurile mele, sa nu se teama de intuneric, sa nu se teama sa doarma singura si sa nu devina dependenta de mine. Poate sunt fixatii absurde dar...Doamne fereste, viata asta nu stii ce-ti rezerva, n-o sa fiu etern langa ea oricat mi-as dori si o vreau puternica si stapana pe ea

Aberez deja, asa-i? Mai bine ma duc la culcare...
mimonix spune:
Eu am aruncat azi trandafirul rosu primit de Teo de la iubitul ei 
Am crezut ca-i ramas de la ziua mea 
Imi vine sa mor cand ma gandesc ce vaca sunt 

Va multumesc pentru cuvintele frumoase si toate incurajarile. A fost o zi de mare cacao caci e serviciu nou. Am stat am stat am stat m-am plictisit m-am plictisit m-am plictisit m-au studiat m-au studiat m-au studiat 

Dar am net asta-i clar
Din pacate azi n-am avut ce face cu el caci n-am avut calculator ![]()
Mai e putin si iar va fac cafea (daca sunteti cuminti, bineinteles)
Luny, de kk situatia .Imi pare tare rau , sanatate multa Mufului.Incearca sa-i dai siroapele la 4 ore nu mai mult si sa fie cantitatea potrivita (cred ca 7 ml i-am dat lui Dudu ultima oara)
Naty eu stiu cum e cu adormitul langa pui ....daramite si poveste
Partea cea mai rea e ca mai am treaba dupa ce il adorm si ma apuca o leneee, imi sunt picioarele grele, abia ma ridic de acolo ![]()
Noapte buna si sanatatea fie cu voi 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Salutare!
Am citit din urma din 3 in 3... Sanatate bolnaviorilor!
Pe scurt: intens, scurt, obositor... cu eruptie (si dentara, si pe piele - la Matei), cu exacerbarea rinitei la Stefan... vai de noi! Maine am programare la pediatru cu Matei si trebuie sa facem programare la alergolog pt Stefan la AKH.
M-a apucat asa o nostalgie... imediat vine toamna...
Ne-am intalnit scurt cu Cami si puiul ei cel vorbaret, frumos si sociabil (din pacate Matei a fost prost dispus, ca mai mereu in ultima vreme...). La Brasov ne-am vazut cu Samuel si David, asa bine s-au distrat baietii! Ai iesit afara la un moment dat si au jucat fotbal, supravegheati de Adrian... Stefan ar fi vrut sa ii vizitam si in ziua urmatoare :).
Va pup acum. Ma duc la nani, sunt obosita...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:

si ceai si apa calda...sanatate, vreme buna,tot ce vreti si o mare imbratisare 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Luny, cum mai sunteti? Mai,la enteroviroze, la infectii digestive in general, algocalminul pe gura nu mi se pare o idee buna, e f toxic hepatic, poate fi lesne varsat ceea ce e ultimul lucru de dorit si...Asa ca iar o iau de la capat cu ideea mea fixa, dar cu care am scos-o pana acum la liman, slava Domnului: metode fizice, babesti! (pe langa nurofenul alternativ cu panadol la 4 ore). Ciorapi, otet, dusuri sau bagat in cada in apa la 37 de grade, frectie cu spirt...Iar in timpul somnului,ce a mers f bine la noi la ultima febra-comprese pe frunte si pe burtica, cu apa la temp camerei, schimbate ff des, la 10-15 minute. Si hidratare la greu. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
, tocmai ce vorbiram la telefon... sanatate Iuliei, sa nu fienimic nasol, doar o chestie de moment..azi noapte a facut iar febra maricica, si cum eram epuizati ne-am bagat in pat cu el de la ora 22, nu am apucat sa citesc.. si i-am dat tot algocalmin, slava Domnului ca l-a tolerat si nu a varsat..iar febra i-a scazut imediat.. frectia merge si la el, la comprese nu sta neam... sper sa fi fost ultima repriza de febra si sa-si faca treaba tratamentul ala!
acum zicea ta'su ca e mai bine, inca fara kk, fara febra, dar sa vedem.. ma rupe ca plange dupa mine, asta e cel mai nasol

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Mda, imi confirm inca o data ca deseori noi suntem cei care construim obiceiurile copiilor...Iulia de cand o stiu, cu exceptiile scurte din perioadele premergatoare maselelor, s-a culcat seara efectiv pusa in pat, spusa rugaciunea, dat catelul de plus, mangaiata si stins lumina si gata. Ei bine, cumnata mea a mai culcat-o de cateva ori la pranz in ultima vreme si de fiecare data a stat cu ea pana a adormit si i-a spus/citit povesti. Asa ca, azi e a treia seara, cand sa o duc la culcare s-a tot pus pe urlete si plansete de a trebuit sa stau cu ea. Asta-seara in sfarsit mi-a spus ce vrea: "vei sa stai cu mine si sa spui poveste??". Ok...m-am executat, i-am spus poveste si curand a facut nani. A nu fi inteleasa gresit, nu ma deranjeaza deloc ca ar trebui sa fac un efort in plus (singura chestie e ca sper sa nu ajunga sa vrea sa adoarma musai numai cu mine, trebuie obligatoriu sa o mai culce si randunoiul). Si, habar n-am, probabil ca in procesul dezvoltarii lor mai ales emotionale e mai bine sa adoarma cu o poveste spusa decat pur si simplu. Doar ca am fixurile mele, sa nu se teama de intuneric, sa nu se teama sa doarma singura si sa nu devina dependenta de mine. Poate sunt fixatii absurde dar...Doamne fereste, viata asta nu stii ce-ti rezerva, n-o sa fiu etern langa ea oricat mi-as dori si o vreau puternica si stapana pe ea ![]() ![]() ![]() Aberez deja, asa-i? Mai bine ma duc la culcare... ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica ![]() DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! |
si la noi au fost perioade scurte de timp in care adormea singur.. asta e, acum adoarme numai cu noi alaturi, sau macar unul, si nu de teama de intuneric sau stiu eu ce,ci de linsite/relaxare si confort, caci eu nu-l consider nici macar rasfat.. nu ma stresez ca ar deveni nesigur pe el sau dependent de noi, ca il vad deja ca e chiar opusul
plus ca si noua ne place perioada asta a serii, tre sa recunoastemIubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
'neata randunici
mimo, iau su eu o 
luny
, sanatate Pufarinului, sa treaca repede!
nico, bine ai revenit pe craca, ma bucur ca ati vazut puiuti de simo si v-ati veselit cu ei.
bai, ce-i cu bitza si cu gecko? bitza chiar n-a mai dat de mult pe craca. nu s-a intors oare acasa din deplasari?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
si zoze? hai ma, ca esti cu laptopu'-n brate, de ce nu ne dai vesti?
am vrut pentru remalis o
, ma bucur ca ai scapat de brida aia suparatoare!!!
maine simo vine acasa, un
mare sa ajunga cu bine.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
clauclau spune:
Luny, sa fie bine, fir-ar de febra! M-am gandit aseara la voi si dimi am intrat repede sa citesc. Ma bucur ca Muffy este mai bine...offf, saracutul plange dupa tine, stiu cum e.

Naty, Rebe niciodata nu s-a culcat singura, nu stiu ce-i aia, inca stau langa ea pana adoarme, fie ca-s 10 minute, fie ca-s 50 de minute. Dar imi fac timpul asta placut caci deja e rutina la noi si ca si la Luny, ne rasfatam, ne iubim, ne alintam, ne pupam, Rebi imi povesteste o gramada si apoi, la un moment dat se culca. In rest, totul este ok, dimineata plec la servici fara sa se mai supere, stie ora la care vin si-si vede de programul ei toata ziua. DAr seara la culcare este ora noastra de rasfat.
Mimo, va mai fi putin plictis, dar apoi, stai sa vezi, ca scoti parleala.
Dar important e ca ai net, conteaza mult.
Nico, sanatate copiilor.
Eu am visat spre dimineata foarte, foarte urat, sunt inca sub influenta visului. Aproape ca mi-e frica...

Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica