Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hello!

cuscra imi pare tare rau de muffy ca e cu probleme... sa treaca repede! eu tot ti-am zis sa mai treci si pe la mine cand iesi cu el pe afara sa va mai vad si eu, ca in parcuri... mai greu.
o sa pun si eu sapt asta niste poze de la mare, sper sa am timp...

si ca tot veni vorba de concediul meu fabulos de la mare... bine ca s-a terminat!! fetita prieteni mele de 8 luni (nasa Amirei) cu care am fost impreuna a facut o enteroviroza pacatoasa care s-a finalizat cu internare/perfuzare etc etc...si noi pe langa ei... adica eu si Amira o toxiinfectie alimentara de toata frumusetea! imi cer scuze fetelor ca nu ne-am putut intalni (gianiD, claudia...asa a fost sa fie!

asa cum ati vazut, ne-am intalnit aseara cu naty si iulia... iuliuta... de nerecunoscut: f. inalta, mare, motzata si frumoasa si cu o energie debordanta... mi s-a parut incredibil cat e de inalta!

ma gandesc mereu la symo si familia ei si tare as vrea sa li se intample ceva frumos, o minune cat mai repede!

va pupic, back to work!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

roxana, intradevar, asa a fost sa fie. imi pare rau ca ati suferit cu toti. sper ca acum sunteti toti bine . se vor ivi si alte ocazii, sunt sigura!

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+21 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

va rugam din tot sufletelul sa ne dati si noua un vot aici

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericta de Matei Ioan - 17.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello, ce liniste pe crenguta!

Oare cum este ziua lui Mimo?

Dana, votat, e frumos foc pustiulica!

Daciana, Miradi, multumesc. Am sunat acasa si Rebi este bine, nu a mai facut kk si nu s-a mai vaitat de burtica.
In schimb, si-a gasit geaca de iarna in sifonier, a imbracat-o si nu voia sa o mai dea jos! Am vorbit si eu cu ea la telefon si nimic, mi-a zis clar ca nu da geaca jos! Pana la urma Razvi a pacalit-o si ne-am linistit toti.

In rest, zi lejera, am zis ca o iau usor, incep de maine mai in forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

enteroviroza, regim si Sumetrolim, iar!.. la pranz facuse 39,5 febra..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Luny, sanatate Mateiului, sa va faceti bine repede!!! Si mie imi da Sophie niste emotii, sper sa ramana doar emotii...

Va pupa balena esuata pe plaja

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Luny, sanatate Mateiului, sa va faceti bine repede!!! Si mie imi da Sophie niste emotii, sper sa ramana doar emotii...

Va pupa balena esuata pe plaja

Olgacu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

si eu pup distractie maxima si fara emotii d-astea!
macar m-am linistit putin, ca e f vioi, isi vede de ale lui si papa si orezul fiert cu morcov, care-i nasol, na.. falacu'.. insa astept iar o febra..

Mergi la inceput

ce-i pot da de febra(peste 39 rectal) pe gura in afara de panadol/nurofen si algocalmin picaturi, si in ce ordine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

ce-i pot da de febra(peste 39 rectal) pe gura in afara de panadol/nurofen si algocalmin picaturi, si in ce ordine?

direct algocalmin picaturi pe gurita, scuze ca raspunsul vine asa de tarziu. nu lasa febra sa urce si nici nu il culca cu febra peste 38...astept vesti

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

olga, sper sa nu se lase si la voi cu emotii de genu', multa sanatate.

mai ce-o fi cu enterovirozele astea? asa urate? offf, multa sanatate

_

Claudia+22 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput