Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (443)
Raspunsuri - Pagina 16
amira_roxana spune:
hello!
cuscra imi pare tare rau de muffy ca e cu probleme...
sa treaca repede! eu tot ti-am zis sa mai treci si pe la mine cand iesi cu el pe afara sa va mai vad si eu, ca in parcuri... mai greu.
o sa pun si eu sapt asta niste poze de la mare, sper sa am timp...
si ca tot veni vorba de concediul meu fabulos de la mare... bine ca s-a terminat!! fetita prieteni mele de 8 luni (nasa Amirei) cu care am fost impreuna a facut o enteroviroza pacatoasa care s-a finalizat cu internare/perfuzare etc etc...si noi pe langa ei... adica eu si Amira o toxiinfectie alimentara de toata frumusetea! imi cer scuze fetelor ca nu ne-am putut intalni (gianiD, claudia
...asa a fost sa fie!
asa cum ati vazut, ne-am intalnit aseara cu naty si iulia... iuliuta... de nerecunoscut: f. inalta, mare, motzata si frumoasa si cu o energie debordanta... mi s-a parut incredibil cat e de inalta!
ma gandesc mereu la symo
si familia ei si tare as vrea sa li se intample ceva frumos, o minune cat mai repede!
va pupic, back to work!
daciana.t spune:
roxana, intradevar, asa a fost sa fie. imi pare rau ca ati suferit cu toti. sper ca acum sunteti toti bine
. se vor ivi si alte ocazii, sunt sigura!
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+21 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
danaflor03 spune:
Buna fetelor,
va rugam din tot sufletelul sa ne dati si noua un vot aici
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericta de Matei Ioan - 17.12.2009
clauclau spune:
Hello, ce liniste pe crenguta!
Oare cum este ziua lui Mimo?
Dana, votat, e frumos foc pustiulica!
Daciana, Miradi, multumesc.
Am sunat acasa si Rebi este bine, nu a mai facut kk si nu s-a mai vaitat de burtica.
In schimb, si-a gasit geaca de iarna in sifonier, a imbracat-o si nu voia sa o mai dea jos!
Am vorbit si eu cu ea la telefon si nimic, mi-a zis clar ca nu da geaca jos!
Pana la urma Razvi a pacalit-o si ne-am linistit toti.![]()
In rest, zi lejera, am zis ca o iau usor, incep de maine mai in forta.![]()
luny spune:
enteroviroza, regim si Sumetrolim, iar!.. la pranz facuse 39,5 febra
..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:

Luny, sanatate Mateiului, sa va faceti bine repede!!! Si mie imi da Sophie niste emotii, sper sa ramana doar emotii...
Va pupa balena esuata pe plaja ![]()

Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
luny spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika![]() Luny, sanatate Mateiului, sa va faceti bine repede!!! Si mie imi da Sophie niste emotii, sper sa ramana doar emotii... Va pupa balena esuata pe plaja ![]() Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
si eu pup
distractie maxima si fara emotii d-astea!macar m-am linistit putin, ca e f vioi, isi vede de ale lui si papa si orezul fiert cu morcov, care-i nasol, na..

Iubirea mea,
luny spune:
ce-i pot da de febra(peste 39 rectal) pe gura in afara de panadol/nurofen si algocalmin picaturi, si in ce ordine?
Iubirea mea,
daciana.t spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny ce-i pot da de febra(peste 39 rectal) pe gura in afara de panadol/nurofen si algocalmin picaturi, si in ce ordine?Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
direct algocalmin picaturi pe gurita, scuze ca raspunsul vine asa de tarziu. nu lasa febra sa urce si nici nu il culca cu febra peste 38...astept vesti
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+22 si mami de
daciana.t spune:
olga, sper sa nu se lase si la voi cu emotii de genu', multa sanatate.
mai ce-o fi cu enterovirozele astea? asa urate?
offf, multa sanatate
_
Claudia
+22 si mami de