EU CE FAC? Tragedia bebelusilor si sist medical Ro

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui anymony

UAU!!! si-a dat ministrul demisia...dar....primul ministru nu a acceptat-o...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony1/" target="_blank"> poze sarbatori 2008-2009

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Eu asta nu o inteleg si pace: demisia e un act unilateral al celui care uzeaza de ea. Asta cu neacceptarea demisiei este o inventie romaneasca ! Sau guvernul are alte regului decat lumea intreaga ?

Corect!
Daca isi da demisia - o inregistreaza cu nr. de inregistrare si atat!!! Nu exista "acceptata" sau "neacceptata"
Eu am fost in situatia de a-mi da demisia si patronul nu vroia ... ei bine am scris hartia, am inregistrat-o la secretariat si (pentru ca sunt eu eu draguta, dar nu era obligatoriu) i-am si trimis-o pe fax. Cand a expirat termenul legal (30 zile pentru posturi de conducere) am plecat.
Deci nu si-a dat demisia!!!
Doar a mimat pentru ochii prostilor.
Demisia e o decizie unilaterala, nu trebuie acceptata, trebuie doar scrisa si depusa la registratura.
Doar in cazul "acordului partilor" e nevoie de semnatura ambelor parti (angajat si angajator).

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

boul a dat declaratie, nu si-a prezentat nico demisie, doar "s-a gandit"
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7704247-update-guvernul-infirma-zvonul-ministrul-cseke-attila-dat-demisia.htm
eu am ceva audienta pe blog si am scris despre demisie si de ce ar fi oportuna
http://armonii.blogspot.com/2010/08/tragedia-de-la-giulesti-si-demisia-de.html
, poate ca citeste multa lume...mai mult decat dat din taste nu pot sa fac, pt ca fizic nu sunt in stare de nimic, si imi pare extrem de rau:(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

E jignitor cat de prosti ne cred si cum incearca sa ne manipuleze!! Dar ce pretentii sa avem?...Nu fac decat sa repete figura care a mai mers o data: mai stiti ca Boc si-a dat demisia si Presedintele tarii "n-a acceptat-o"?...
Atata lipsa de consideratie si respect pentru cei care ii aleg, pentru cei care ii platesc!!...Daca le permitem sa continue, ne meritam soarta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Daca am lansa un manifest de protest pe Facebook? Nu stiu ce s-ar realiza la modul practic, adica ce influenta ar avea - dar in mod sigur ar avea vizibilitate! Il traducem si-n engleza si-n franceza si-n ce limbi mai stim si-l lansam! Credeti ca ar folosi la ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cu marsul de protest se mai aude ceva?

of, atata o sa ramana in urma lor saracii, le da guvernul bani la familii, praf in ochi, chiar ne cred / poate chiar suntem "prostime" (a circulat o inregistrare la un moment dat, asa se referea un politruc din asta la popor...)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

COMUNICAT DE PRESA
18 august 2010

Asociatia M.A.M.E. isi exprima intreaga compasiune si regretul fata de tragicul incident din 16 august 2010 de la Spitalul Clinic de Obstetrica- Ginecologie “PROF. DR. PANAIT SÂRBU” din Bucuresti.

Suntem alaturi de familiile indoliate si ne exprimam cele mai sincere condoleante si profunda noastra compasiune.

Totodata, nu putem sa trecem nepasatori pe langa o durere atat de cumplita cum este cea prin care trec aceste familii. In acest sens, vom incerca sa oferim familiilor afectate de acest tragic incident sprijinul nostru, neconditionat, prin consiliere psihologica.

Pentru informatii suplimentare sunati la tel: 0724 064 304 sau trimiteti e-mail la adresa: press@asociatiamame.com

www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu ma gandesc la modul practic, daca acei copilasi de la Grigore Alexandrescu nu ar avea cumva nevoie de lapte de mama, dat fiind ca sunt prematuri si in aceasta situatie grava. Ma gandesc ca e foarte posibil ca propriile lor mame sa fie atat de afectate de tragedie incat sa nu poata fizic sa le ofere laptic cat ar avea nevoie sau deloc.
Poate e o idiotenie ce spun, dar mi-a venit asta in minte stiind ca statisticile arata clar ca acesta este extrem de important pentru prematuri.
Poate ca mamele care au destul ar putea, fireste dupa ceva anlize, sa doneze laptic pentru ei.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu vreau sa sune aiurea..poate e o copilarie.
Dar ma gandeam daca am face tricouri cu un mesaj (discutat dinainte sa fie eventual acelasi) si cand iesim in parc cu copil/sot sa purtam acele tricouri...sau insigne,ceva.Ceva care sa transmita un mesaj si care sa nu implice aprobari pentru meeting sau birocratie (deocamdata e varianta cea mai rapida)
Un tricou putem purta noi sau membrii familiei noastre.Fiecare unde vrea, cand vrea, cat vrea..
Poate e stupid..dar e singura idee pe care o am acum.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui aneline

COMUNICAT DE PRESA
18 august 2010

Asociatia M.A.M.E. isi exprima intreaga compasiune si regretul fata de tragicul incident din 16 august 2010 de la Spitalul Clinic de Obstetrica- Ginecologie “PROF. DR. PANAIT SÂRBU” din Bucuresti.

Suntem alaturi de familiile indoliate si ne exprimam cele mai sincere condoleante si profunda noastra compasiune.

Totodata, nu putem sa trecem nepasatori pe langa o durere atat de cumplita cum este cea prin care trec aceste familii. In acest sens, vom incerca sa oferim familiilor afectate de acest tragic incident sprijinul nostru, neconditionat, prin consiliere psihologica.

Pentru informatii suplimentare sunati la tel: 0724 064 304 sau trimiteti e-mail la adresa: press@asociatiamame.com

www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!

Asociatia MAME a trecut la FAPTE
asta e primul pas

Impreuna cu voi, cu sprijinul vostru speram sa schimbam ceva.

Numai prin solidaritate adevarata vom reusi!

Pasii urmatori vor fi acestia:
- finalizam o scrisoare deschisa la modul oficial;
- deschidem o petitie online la care ne chinuim sa adunam semnaturi;
- facem comunicate, eventual conferinta de presa
- trimitem apoi scrisoarea si semnaturile catre Guvernul Romaniei;
- ramanem in asteptarea unui raspuns;

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

tzitziri ft buna ideea ta

eu sper din suflet ca medicii in grija carora se afla fac tot ce e mai bun si mai potrivit in privinta acestor copilashi

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput