EU CE FAC? Tragedia bebelusilor si sist medical Ro

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Alinuk multumim, ai facut o treaba buna. Scrisoarea arata bine, nici prea emotiva,nici prea seaca, iar anexa ai ordonat-o bine.

O singura observatie. Eu as adauga in paragraful cu demisiile despre demisia cui este vorba, ca pare cam vag. Si n-as renunta la a cere demisia. Chiar daca nu o vom primi.

Ne vedem luni

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

mutze, alinuk cum stam? s-a pus online petitia? asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

daca nu e prea tarziu de adus modificari la nexa.solicit in mod expres sa fie trecut un prim punct: Instruirea (evacuare, prim ajutor...) personalului medical in caz de incendiu, cutremure si alte calamitati.Cativa medici de pe forum sustin ca nu au un astfel de instructaj cu simulari, si "habar nu au" (aici citez un viitor medic care isi apara colegii de breasla) ce sa faca in astfel de situatii. La TV aratau o asistenta ca nu stie sa foloseasca hidrantul E normal asa ceva? E inuman si revoltator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Multumim tuturor pentru ajutorul acordat in realizarea acestei petitii/scrisori deschise. O sa facem in cursul acestei dimineti ultimele modificari la petitie si o vom pune online. In cazul in care mai aveti sugestii/propuneri le puteti posta in continuare aici urmand ca noi sa le trecem pe scrisoare deschisa trimisa catre Guvern/Presedinte/Ministru etc.

www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

14. camerele de supraveghere sa fie mai degraba la bebelusi in salon, decat pe holuri

Eu la punctul asta as scrie in loc de "mai degraba decat" asa:

dotarea salonului bebelusilor cu camere de supraveghere

e treaba lor daca vor si pe holuri, dar neaparat la bebelusi.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

scuze ca vin si eu cu intarziere - oare se subintelege de mai sus ca ar trebui infiintat si un post de paza, supraveghere-cineva care sa se uite incontinuu pe acele camere; nu doar sa le studieze dupa ce se intampla o nenorocire...

de asemenea, ar fi interesant de vazut un raport de activitate al ministrului sanatatii-cu ce s-a ocupat de la instalarea in functie; in afara de restructurarile cu care trebuia sa-si faca norma presupun.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui terry

daca nu e prea tarziu de adus modificari la nexa.

solicit in mod expres sa fie trecut un prim punct: Instruirea (evacuare, prim ajutor...) personalului medical in caz de incendiu, cutremure si alte calamitati.

Cativa medici de pe forum sustin ca nu au un astfel de instructaj cu simulari, si "habar nu au" (aici citez un viitor medic care isi apara colegii de breasla) ce sa faca in astfel de situatii. La TV aratau o asistenta ca nu stie sa foloseasca hidrantul E normal asa ceva? E inuman si revoltator.

aceasta petitie este un cumul de propuneri/pareri/opinii ale noastre.. ale voastre care ati scris aici si ale ong urile care sustin petitia

asa incat, tot ce credeti ca e necesar de trecut acolo va fi trecut

sunt mici exceptii cu privire la atacuri directe - pe care consider ca e mai bine sa le evitam (in scrisoarea oficiala deschisa) tocmai pt ca actiunea noastra sa nu ramana doar la stadiul de revolta / avem nevoie de parteneri de discutii / avem nevoie ca lucrurile chiar sa se schimbe

aneline

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

multumesc Mirela!
multumim!

desprecopii.com ne-a dat acordul oficial in sensul sprijinului pt mesajul nostru din petitie/scrisoare

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

prietenele mele de la Asociatia MAME:
presedinta acesteia - dna Maria Culescu si
Aneline (care a mai scris si ea aici)

centralizeaza ultimele modificari si acorduri ale ong urilor asa incat atunci cand totul e gata, petitia va fi postata online pe
petitiionline.ro

si pus aici linkul

personal nu mai pot intra decat pe seara

sa aveti un we linistit!

Alinuk

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

alinuk, va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Si as mai avea de facut o completare. Nu trebuie sa vedem aceasta petitie/scrisoare doar legat de evenimentele de la Giulesti. Noi (Asociatia M.A.M.E.) am introdus in propunerile legate de modificarea legii inclusiv cursuri de prim ajutor/preventie facute copiilor la gradinita/scoli *pentru ca preventia te ajuta sa nu ajungi la dr- ma refer la cursuri cum erau cele facute acum multi ani de cei de la Crucea Rosie* sau de simulare a calamitatilor de orice gen (pentru a duce la o mai buna coordonare in caz de calamitate).
Trebuie sa ne gandim la idei pentru a veni in ajutorul pacientilor indiferent daca ei sunt nou nascuti, copii mici, adolescenti sau adulti. Suntem toti OAMENI si trebuie sa fim tratati egal.

De exemplu, in anexa aceea eu am pus o propunere ptr asigurarea intimitatii pacientilor. Stiu ca, de exemplu, sunt multe persoane care au trecut prin situatii penibile (mai ales la ginecolog) cand au fost bagate 2-3-5 in acealasi cabinet de consult. Sau in sala de nasteri...unde la fel sunt mai multe viitoare mamici. Si sunt multe astfel de cazuri.
De asemenea, ar trebui o mai buna comunicare intre medici si familie. Nu sa mergem noi sa alergam medicii sa ne spuna ce avem noi sau cei din familie, ci medicul sa ne prezinte situatia asa cum este ea pentru a stii la ce sa ne asteptam.
Haideti sa incercam sa trecem pe o lista problemele din sistemul sanitar identificate de noi, incepand de la conditiile din spitale (saloane suprapopulate, toalete putine si mizerabile, fara apa, etc), lipsa medicamentelor, a aparaturii, lipsa de comunicare a medicilor...si lista continua. Daca tot incercam sa modificam ceva sa ne spunem punctul de vedere pana la capat.

www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!

Mergi la inceput