Zi de doliu pe "Desprecopii"
Dumnezeu sa odihneasca sufletelele nevinovate care azi s-au dus la Ceruri!
Doamne ajuta-i pe pruncii ce se zbat acum intre viata si moarte!
PS. Haideti sa pastram acest subiect pur si simplu pentru sufletul si spiritul DC...pentru copiii ce n-au avut sansa la copilarie si viata.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
Raspunsuri
petra spune:
Ce tragedie! Fie ca bunul D-zeu sa aline durerea parintilor ramasi fara bebelusii mult doriti iar pe acei bebelusi care au avut de suferit in cauza exploziei sa-i tina in viata departe de durere si suferinta !
Lali_mete spune:
Atata durere si nimeni nu o sa se faca vinovat,ca de obicei. Dumnezeu sa ii odihneasca pe ingerasii scumpi si sa le dea putere mamelor lor..Nici nu am putere sa scriu,nu vin cuvintele...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
LauraFlo spune:
Ma rog pentru copilasii si mamicile atat de crunt si nedrept incercate.Dumnezeu sa-i aiba in grija !
gabi25 spune:
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!!
Nici macar nu ma pot gandi la toata durerea mamicilor.
Gabitza1977 spune:
Dunezeu sa le odihneasca in pace trupusoarele firave si sufletelele nevinovate.... iar parintilor sa le dea putere, sa poata rezista acestei grele incercari!
Doamne ajuta ca acei bebelusi care inca sunt in viata sa supravietuiasca si sa nu sufere prea mult...
offf Doamne...
Gabi_K spune:
ce tragedie Multa sanatate celor raniti si multa putere familiilor bebelusilor care si-au pierdut viata!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Iasmin08 spune:
Doamne, nu pedepsi aceste suflete nevinovate pentru pacatele noastre. Vindeca-i Doamne, cu puterea Ta, adu-i Doamne intregi acasa, ia-le suferinta si alina-le chinul.
Iar pe cei care au venit la Tine, strange-i la pieptul Tau, cu dragostea Ta.
Amin.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
vias spune:
16 august...acelasi 16 august care l-a luat si pe Darius al meu acum 2 ani...
Ingerasii sunt langa Doamne Doamne... fericiti... dar parintii lor????
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe ingerasi!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
capra cu trei iezi spune:
pentru sufletele duse la ceruri, pentru copilasii care se zbat pentru viata, pentru parintii lor!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
pogonici1977 spune:
DD sai ierte pe acei ingerasi.atat de mici si nevinovatii..sau dus la ceruri....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti