Incepe si scoala... de-aia tot vorbit voi despre toamna! La noi mai au copiii doua saptamani.
Mi-a povestit si mie cumnatul de bibliotecile din Vancouver, ca poti sa cauti in baza de date sa vezi daca au cartea pe care o cauti. Imi pot doar imagina ce minunatie e partea destinata copiilor. Imi amintesc, cand eram mica terminasem cartile din biblioteca din sat.
Anka, se pare ca am fost vecine de cartier, noi locuim pe str D-na Ghica.
Delphin, mi-a luat ceva timp (si capitole) sa ma lamuresc ce e cu impachetatul/mutatul.
Khristin, nici in Canada nu citesc baietii? Poate carti de aventuri? SF? Eu il tot tachinez pe sotul meu (baiat destept, de altfel ) care poate numara pe degete cartile citite in toti cei 30 de ani ai lui, si care a rams corigent la romana in clasa a 9-a. Apoi, tocmai cu o profa de romana s-a insurat!
La noi nu avem de ales ca vine examenul pentru secundara asa ca Seba a lucrat aproape in fiecare zi cam 5 pagini. Si vineri incepe deja scoala... De citit a inceput vacanta in forta pentru ca si in timpul anului a facut-o dar apoi mai putin.
Interesante cartile recomandate de tine Donia! Le-am comandat si eu aseara. Si filmuletul pus de Delphin (succes la despachetat in continuare!).