Aspirante optimiste > 20 ani (552)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

vitamina b6 ajuta corpul sa metabolizeze energia in exces si produce cantitatile corecte de progesteron si stabilizeaza perioadele de dezechilibru.
acidul folic este important pentru diviziunea celulara.
daca organismului tau ii lipsesc anumite vitamine,acest lucru iti poate afecta nivelul de hormoni si poate chiar impiedica capacitatea ta de a ramane insarcinata.

Mergi la inceput

angi,draguta ms pt urari.cartea se numeste miracolul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Fetelor am ramas socata de vestea de la Giulesti ... veti vedea ca Nike va fi bine si ea si bebe au avut un inger pazitor ca nu au plecat acolo mai ales la cat s-a insistat. Doamne ajuta sa nu mai moara nici un bebelus si sa se faca bine, iar Nike si Sebastian sa se faca bine amandoi si sa mearga acasa.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

kitty felicitari de ziua ta! Poate primesti si cadoul dorit...

maduta sa-ti traiasca fetita!!!

Am vazut si eu foarte scurt la stiri nenorocirea de la Giulesti. Incredibil... aparatele alea nu pot fi verificate?

Eu acu m-am intors de la eco, am folicul dominant de 18 mm. Asa ca-s buna de insamantat pe miercuri. Am programare la IA la ora 22.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

deeva ms frumos...si tie sa-ti dea dd un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

maduta felicitari pt bebelina

deva bafta multa la IA Doamne ajuta sa fie cu noroc luna asta

mai dvrm am vb cu nico la tel. era ff suparata si trista. plangea pt k asistenta sefa de acolo a venit si i-a zis sa nu mai stea asa relaxata, k se poate intampla si la ei ce s-a intamplat la Giulesti in orice mom.
ca aparatura e ff veche si k nu se stie niciodata.
plus k pana acu tot i-au zis k nu va trai bb, k e un retardat, au facut-o sa sufere enorm. a slabit 9kg. deja a zis k nu mai poate.
toata lumea cere bani incontinuu, ca sa s epoarte cat de cat frumos.

mom asta stiu. va tin la curent cu ce mai aflu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

multumim Kitty, foarte important ce ne spui, sunt sigura ca sunt ff multe detalii pe care noi nu le cunoastem

paulapor la nike m-am gandit si eu cand am auzit de giulesti, parca Dumnezeu a ndemnat-o sa ramana acolo

deeya tinem pumnii sa se prinda de data asta, inteleg ca si tu ai ovulatie naturala si tosi nu s-a prins , nu ne spune niciun doctor care ar fi cauza

angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

maduta felicitari pt bebelina!!! (o sa ai pereche)

la toate fetele si sa speram ca sapt asta e una buna pt liniute

Mergi la inceput

multumim bebelu pentru vesti

Doamne ce oameni cu sange rece, in ce lume traim astia sunt in stare sa bage singuri mana la oameni n buzunare

Mergi la inceput

gabyy

Mergi la inceput