Aspirante optimiste > 20 ani (552)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

Iarasi ceva interesant...baile fierbinti.daca este un lucru pe care nu trebuie sa-l faci cand vrei sa ramai insarcinata este sa-ti cresi temperatura corpului tau.baile fierbinti si sauna fac acest lucru.in timp ce acestea par sa te relaxeze,intern,baile fierbinti iti vor creste temperatura astfel perturbandu-ti energia interioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

am vazut si eu fetele...tragedia.te chinui ani de zile sa faci un copil si sa-l pierzi astfel este ceva.....ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Bebelu imi pare rau ca Nike si-a pierdut din optimism si ma doare ca asta s-a intamplat datorita cadrelor medicale, dar cred ca este asa ... multi medici catalogheaza automat copiii prematuri ca fiind posibili retardati, care se vor chinuii toata viata, insa realitatea e alta. Poti sa ii spui ca a avut un inger pazitor si ca decizia de a nu pleca in Giulesti a fost cea mai buna. Te rog sa mai ii spui ca optimismul e cheia.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

numai necazuri auzim , nico fii tare ca o sa treaca totul bine, o sa aiba grija Doamne Doamne sa fie asa
mersi bebelu ptr vesti

yo va urez noapte buna si somn pufos

angi

Doamne ajuta-ne sa gasim comoara mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata viitoare mamici,

Ce faceti? sper ca ati dormit bine aseara mai ales ca s-a mai racorit putin vremea. In Cluj a plouat asnoapte si acum e un pic mai bine.

Fetelor si pe mine m-a socat tragedia de la Giulesti. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa fii in locul acelor mamici. Dumnezeu sa le ajute sa treaca cu bine peste asta.
Katy nu faci un test de sange? ceva este la tine ca prea ciudat a venit ciclu asta. Bafta multa tuturor fetelor ce urmeazasa se testeze si sa curga cu vesti bune

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza

Va invit la cafelutza si Capitol Nou

la toata lumea!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele

camcris cartea se numeste miracolul sarcinii

cosminuta pe 30 merg la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

salutare, fetele!
cum mai sunteti? n-am mai apucat sa intru zilele astea ca tot plecati am fost. am siracit intre timp la ovare am facut un drum de vreo 100 km si mi-a batut aerul conditionat pe picioare si acuma stau cu sticla fierbinte si cu antibiotice ca eu daca racesc, apai racesc ca lumea, nu ma joc si fix in perioada asta , feteleor, cand aveam planuri mariasta e, iar mai astept o luna. uite asa pierd eu lunile...mama ei de treaba!
katy, hai te rog eu frumos, vino cu o veste buna
si deeva, multa bafta luna asta cu IA.sa fie
madutza, felicitari pentru fetita, si sa fie sanatoasa si tu la fel!
marushca,sa fie bebe! Doamne-ajuta!
cos-minutza, eu nu ma pricep la TB, nici pe al meu nu-l pot interpreta, dar as vrea sa fie de bine pentru tine:)
cixinica, hai mama cu o veste buna!
Dumnezeu sa-i odihneasca pe bebelusii care au murit la Giulesti si sa ii faca bine pe cei care au ramas in viata! nu-mi vine sa cred ca in sec.21 se poate intampla asa ceva si mai strigator la cer este ca asistentele si doctorii nu au evacuat nici un bebe pana la venirea pompierilor. poate puteau fi salvati...
si eu ma gandesc la Nike si ca bine ca nu s-a dus acolo. Doamne-ajuta sa fie bine amandoi. personalul medical care te face sa te simti ca un ...dupa ce dam atatia bani ca sa-si ia ei salariile si nici nu au grija de tine daca nu mai pui ceva in plus in plic, ar trebui bagati la zdup! cineva in situatia ei nu cred ca are nevoie sa i se repete vestile proaste sau sa i se spuna numai lucruri pesimiste. nu ii face bine nici ei nici lui bebe. dar cine sa faca asa, cand asistentele nici nu se uita la tine daca nu faci un pic de scandal sau daca nu cotizezi? credeti-ma fetelor, eu platesc trei impozite (unu pe salariu, si 2 pe cota unica separat), as cotiza bucuroasa si la sanatate pe langa fiecare impozit, daca as sti ca s-ar schimba ceva. insa nu cred ca e vreo sansa in viitorul apropiat.

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput