Aspirante optimiste > 20 ani (552)
Raspunsuri - Pagina 18
sorinake spune:
buna, fetele! ati auzit ce s-a intamplat la Giulesti??? Doamne ajuta sa fie bine toti bebelusii care au suferit arsuri!!! Imi vine sa urlu!Nici nu imi pot imagina ce e in sufletul mamicilor!!!!!!!!!!
madutza_bra spune:
Am revenit, dragele mele !
Sunt f fericita
. Bebe se pare ca este in proportie de peste 90 % fetita 

. Are CRL 7 cm, 157 bfc/min si dormea cand am ajuns acolo. Apoi a tot masurat dr-ita si in final s-a gandit si ea sa se trezeasca si a inceput sa se intinda si cu manutele si cu piciorusele ca abia mai reusea dr-ita sa masoare ceva
. Mi-a aratat si "gogosica" care arata ceva de genul 4 liniute
. Mi-a luat si sange pentru bitest, rezultatul o sa-l am peste 1 sapt, dar nu vad ce motive ar fi sa nu iasa bine...Deci suntem cu totii (toata familia) in al noua-lea cer de fericire.
Acum si vesti mai nashpa, ma doare capul de cred ca-mi plesneste. Din cauza asta am intrat si asa tarziu sa va spun ce am facut. Nu mai aveam nici un chef sa stau la calc 

. Am dormit 1 ora si tot nu mi-a trecut, acum am luat un Oscilococcinum si parca m-a mai lasat putin, sper sa nu fi facut vre-o raceala din aia nashpa 
pupici!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
13 + cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!!

n-am mai intrat de cateva zile...ieri n-am avut timp pt ca a fost ziua mea...ma cheama si Maria pe langa Catalina...multumesc de urari si va poftesc
si 
katy tinem galerie 

sa dea dd sa fie cu ochi 

roxy,lorena,cixinica,camcris,cosmi,angi,dana,cami,didi,

draguta am comandat cartea de pe net...sunt multe lucruri interesante in ea pt noi cele care incercam sa ramanem insarcinate.
de ex...cel mai simplu test de a face diferenta dintre mucusul cervical si secretia obisnuita este ca m cervical scufundat in apa formeaza o pata si pluteste pe cand secretia obisnuita se dizolva..
draguta spune:
felicitari madutza

, ma bucur ca este bine si e si fetita
imi pare rau ca ai starile astea, am prins si niste pupici de molipsire

sorinake si eu sunt asa trista pentru ce s-a intamplat la giulesti
, ce tragedie...
katy daca nu ai mai avut pana acum aceste secretii poate e
si nu vrea sa se arate deocamdata, nici nu te gandi la altceva, nu ai voie

madutza_bra spune:
kitty, draguta 
multumesc de urari!
Vai de mamele care au avut copilasi acolo. Cristi a stat cateva zile la terapie intensiva si stiu ce fel de copilasi sunt acolo. Majoritatea prematuri care se chinuie sa traisca
, apoi sa vina o asa nenorocire peste ei... groaznic 
Cred ca ma bag in pat. Ne mai citim si maine, poate se mai testeaza cineva 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
13 + cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
draguta spune:
Kitty la multi ani si multumim de cinste

si la anul de ziua ta sa ai bebicul mult dorit
cat a costat cartea si in cat timp ai primit-o?
interesant ce spui din ea, altceva ce noi nu stim si ne e folositor poti sa ne mai spui in cateva cuvinte? asta daca ai timp un minutel, doua

kitty-27 spune:
cum sa nu...draguta...cu mare placere.nu m-a costat mult undeva la 80 de lei cu tot cu transport...dar merita citita...

kitty-27 spune:
suplimentele de coenzima q10 reprezinta un mod foarte bun de a imbunatati functia celulara si diminueaza orice aspect negativ din calitatea ovulului care poate aparea cu varsta.folosita in mod traditional la tratarea dezechilibrelor cardiovasculare ,q10 este considerata puterea celulelor,fiind utilizata si la repararea celulelor distruse de radicalii liberi care pot preveni sarcina si inhiba fertilizarea.
ang_21_costi spune:
mada
multe felicitari, sa-ti traiasca
, sa stea linistita la mami in burtica pana la termen, sa fie sanatoasa, mancacioasa (pana la urma o ai pereche
)
kitty
la multi ani si multzumim ptr tratatie 
cum se numeste cartea? (sigur ai spus dar eu
) oare nu se gaseste si in librarii?
draguta
ce mai faci?
of
bietii copilasi si bietele mamici
, e groaznic 

angi
Doamne