Mamici aspirante Galati (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Sorina, cand te intrebasem nu fusesem atenta ca erai si la aspirante... asa ca ne-am mai intalnit si pe acolo
denisa...e ok ce zici tu, daca ai posibilitatea, in Ro multi s-ar putea sa nu poata dpdv financiar, chiar ai zis ca e scump. Aici in Fr nu se fac astfel de monitorizari, iar numai o prolactina costa 120 de eur...
Oricum, multumim de explicatie si sunt super convinsa ca e o metoda f fiabila sa vezi ce si cum cu ovulatia, dar ... asta e... eu ma rezum la teste de ovulatie zilnice (din Z5 pana cand da pozitiv)

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelus11 spune:

draga gabi,
sper sa vin cu vesti bune saptamana asta, pe vineri (joi trebuie sa ma duc din nou la control). Poate ca primesc o veste buna de la dna doctor, avand in vedere ca tratamentul dat este pt ovarele polichistice. Poate ca a disparut formatiunea respectiva, cu atat mai mult cu cat nu era o fromatiune veche: acum 2 luni, cand am inceput seria analizalro si am facut prima ecografie, formatiunea respectiva nu era acolo...deci a aparut intre timp...nu stiu de la ce.
Oricum, nu mi-am pierdut speranta de a fi mamica, mai ales ca HSG-ul mi-a confirnat ca nu ar fi probleme cu trompele, care sunt permeabile. Si restul analizelor au iesit ok.
Pacat ca am cam pierdut si luna asta...pt ca dupa HSG nu am prea avut chef de ...Dar, daca se rezolva si problema cu ovarul...ne punem serios pe treaba!!!
Denisa, ai dreptate: cel mai bun medic este cel care trateaza si, as mai adauga eu, cel cu care te simti cel mai bine. De exemplu, in cazul meu, am trecut pe la multi doctori pana sa ajung la dna Statescu, dar abia acum ma simt increzatoare si mai linistita. Poate si pentru ca prima intalnire cu ea a fost super ok (sunt de parere ca prima impresie conteaza in cazul asta). A fost primul doctor care "m-a intors pe toate fetele" inainte de a da un verdict. In plus, la dansa reusesc sa fiu relaxata si calma. De exemplu, stiam ce ma asteapta la HSG (ca nu este o experiente pre placuta), si, pana sa intru in cabinet lunea trecuta aveam inima cat un purice si niste emotii... Dar, in momentul in care am intrat in cabinet si ma pregateam pt HSG m-am relaxat imediat pt ca dna doctor a fost foarte calma si draguta.
Hai ca revin cu noutati dupa controlul de saptamana asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna bebelus11...nu am mai intrat demult pe aici....ma bucur ca iti place de doamna doctor Statescu...eu spun sa ramai pe mana ei...imi pare rau si de micile neplaceri survenite in urma HSG-ului, cu tratament sunt ferm convinsa ca se va rezolva.
Eu sunt bine si super fericita ca dupa 6 ani de lungi asteptari, am reusit sa raman INSARCINATA, acum astept ca joi, atunci cand implinesc 6 saptamani de sarcina sa merg las primul ecograf, sper ca totul sa fie bine si sa il vad pe bebe pentru prima data, sunt incarcata de e,otii si il rog pe Doamne Doamne neincetat sa aiba grija de noi, momentan ma simt foarte bine....
Pupici tuturor fetelor si nu disperati....oricui si orcand se poate intampla minunea.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelus11 spune:

Draga Luiza...ce veste buna! Banuiesc ca esti
Felicitari pentru bebe! Sa te ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos!
Si, mai stii...poate ai deschis calea si pentru noi...celelalte aspirante si nu va mai dura mult pana dam si noi vestea cea mare!
Te mai asteptam pe aici sa ne tii la curent cu evolutia bebe-ului!

Mergi la inceput

Multumesc de urari bebelus, asa este suntem inal 9-lea cer, am revenit cu noi detalii, pe 1 noiembrie am facut ecografia, l-am vazut pe bebe care are 1,7 cm si i-am auzit si inimioara care bate cu putere, 150 de batai/minut, totul este foarte bine, am facut si analizele de sange pentru primul trimestru de sarcina, pe 22 noiembrie ma duc din nou la medic, voi avea 9 saptamani si 2 zile si abia astept sa il vad pe bebe.
Mult succes va doresc si bebelus poti sa scrii la aspirante optimiste, acolo ai sa gasesti multe fete si multe sfaturi, este o comunitate de super fete.Te pup

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

luiza felicitari si sarcina usoara la termen

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Adi pentru urari...totul este foarte bine...am fost luni la medic bebe are 2,59 cm, inima ii bate cu 180 de batai/minut, anlizele mi-au iesit toate bune, acum pe 29 ma duc la ecograf pentru masuratorile pliului nucal, si sa imi recoltez sange pentru dublu test.
Pupici si sa auzim numai de bine.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gepa spune:

buna tuturor fetelor noi dar si celor mai vechi pe forum!
sorinake nu-mi place ca nu mai ai nici un dram de optimism. si imi permit sa te cert cu toate ca voi incasa injuraturile de rigoare( ca doar stiu si eu cum incercau altii sa ma incurajeze mai ales cand eu eram la capatul puterilor si sperantelorsi eu ziceam: inca unulpe lista care vorbeste fara sa inteleaga prin ce trec ).
e greu in orice faza ai fi cu incercarile de a avea un bebe, insa vreau sa va mai aduc un strop barem de speranta, fiindca as zice ca sunt unul din exemplele care au reusit in final sa am un bebe dupa 8 ani de sterilitate primara.desi bebe are 15 luni acum, nu am uitat stresul prin care am trecut, si de aceea vreau sa va incurajez , macar atatcat pot si sa va sustin in orice incercare cu doctorii pentru un viitor bebe. asa ceva nu uiti toata viata, te marcheaza chiar si dupa ce ai puiul in brate. chiar daca nu am mai scris demult pe forum, totusi am intrat des sa mai citesc cine a mai reusit, cine e mai nou, etc).acest forum este de foarte bun augur ,in primul rand ptr ca astfel vede fiecare aspiranta ca nu e unica care trece prin asemenea probleme. si un sfat colo, o vorba buna dincolo, o informatie gratuita de la una la alta, conteaza foarte mult in astfel de perioade.stiu, fiecare fata are diagnosticul si complicatiile ei, insa prin comparatie, prin analogie, mai puneti cap la cap si cu ceea ce mai cititi voi, va ajutati sa aveti un tablou mai clar asupra a ceea ce aveti de facut.nu o sa va las sa va dati batute mai ales dupa atatea incercari si dupa ce ati pus atata suflet in acest proiect, bani si nervi si cate si mai cate sperante. desi si noi ne dorim al doilea copil acum, vad ca intampinam aceleasi asteptari ca si al primul si desi am jurat ca ptr al doilea nu as mai face ceea ce am facut ca sa il am pe primul, acum parca ma bate un gand sa o iau de la capat, insa nici financiar nu as mai putea sustine asemenea efort si parca nu as sti de unde si cu ce sa incep, pentru c ain final totusi din multitudinea tratamentelor alese,intre inseminari,rugaciuni, acupunctura,etc nu stiu in finalce m-a ajutat sa raman insarcinata. efectiv cand am zis stop fiindca ajunsesem in pragul nebuniei ( ca depresii am avut destule in 8 ani), atunci s-a intamplat minunea. poate in sfarsit creierul se deconectase de la acest stres si am zis: fie ce-o fi, eu trebuie sa fiu un om normal inainte sa devin o mama nebuna. multi dr mie imi ziceau ca sutn pf stresata de calcule cu per fertile, ca eram setata doat sa numar, zile, sa fac sex programat, sa fac teste de ovulatie si de accea au zis ca si inseminarile au dat rateuri: nici daca imi lipeau ovulul fecundat cu super glue, nu s-ar fi lipit, fiindca oraganismul era intesat de stres si atitudini negativistesi il respingea automat in primele ore.
asa ca, o sa fiu cu ochii pe voi, sa nu dezarmati si daca mai aveti per de pauze, tot in voi trebuie sa gasiti puterea sa va reabilitati si sa continuati acest proiect. merita din plin ! mult succes tuturor fetelor de pe aici si sa aud de viitoare burtici grase si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Buna fetele, la dl dr Botezatu nu merge sau nu a mers niciuna dintre voi?

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

liniste si pace la sectorul galati.
o primavara frumoasa va doresc si indeplinirea tuturor dorintelor.

Mergi la inceput