Mamici aspirante Galati (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelus11 spune:

Buna fetelor,
Ma poate ajuta cineva cu programul cabinetului d-nei dr Statescu?
Ieri am incercat toata ziua sa sun pt a-mi face o programare dar nu a raspuns nimeni. Numarul de telefon cred ca e bun pt ca l-am luat din Pagini Aurii, deci nu cred ca asta e problema.
O sa mai incerc si azi, si, daca tot nu reusesc, cred ca ma voi duce acolo personal dupa-amiaza pt a-mi face programare.
Va pup si astept o veste in legatura cu programul...daca stie careva (Luiza, poate vezi mesajul si ma poti ajuta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna bebelu.....te ajut cu mare drag...trebuie sa suni incepand cu ora 16, si iti dau si doaua numere de telefon 0236/461426 si 0740609016.....succes....te pup si imi cer scuze ca nu am vazut mesajul mai devreme...

Mergi la inceput

mulumesc luiza.
Am reusit sa-mi fac programare maine la ora 17.
Am inteles ca HSG-ul pot sa-l fac tot la d-na dr Statescu la cabinet.
Ai idee cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna bebelus...se poate face la cabinet histerosonografia...eu am facut-o pe 1 iulie....m-a costat 300 de ron...succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Bebelus, nu ai mai intrat pe aici... esti ok?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Asa este: nu am mai intrat de mult pe forum....am tot fost ocuoata cu analizele si cu serviciu.
Pana acum, am facut toate analizele hormonale, si, in mare au iesit bine. Am avut o mica problema cu nivelul prolactinei (care era mare), dar mi-a recomandat d-na doctor tratament cu dostinex si, dupa tratament, cand am refacut analiza la prolactina, a iesit Ok.
Azi mai am un hop de trecut: sunt programata la HSG la d-na doctor statescu. Sincer, am ceva emotii pt ca stiu ca nu este o experienta prea frumoasa, dar sunt dispusa sa trec peste orice pt un bebe mic.
Acum, sa speram ca si rezultatul la Histero o sa fie bun.
Promit sa vin cu vesti despre rezultat.

Mergi la inceput

Neata, fetelor!
Asa cum am promis, am revenit cu ultimele noutati dupa HSG-ul facut luni. Am avut parte de 2 vesti: una calda si alta rece. Vestea buna este ca trompele mele sunt permeabile, deci nu sunt probleme in acest punct de vedere...ceea ce m-a mai linistit, avand in vedere ca mai facusem o HSG acum 3 ani la care imi iesise trmompa stanga cu niste anse (dar permeabila, cat de cat) iar cea dreapta foarte subtire. Acum se pare ca trompele sunt cat de cat bine...cu toate ca nu am apucat sa o intreb pe dna doctor daca tot mai exista problema pe trompa stanga (anslele respective), poate si datorita faptului ca eram destul de amrtita dupa HSG.
Veste proasta este ca la HSG a aparut o formatiune polichistica pe ovarul drept (care nu se vazuse la ecografia intravaginala facuta acum 2 luni). Dna doctror a fost destul de "intoarsa" cand a descoperit problema, dar cred ca motivul a fost mai mult legat de faptul ca ea era pregatita sa incepem un tratament de stimulare ovariana imediat dupa HSG, daca rezultatele erau bune..se pare ca acum mai avem ceva de asteptat.
Sincer, acum nu stiu ce sa cred: din care am auzit, problema ovarelor micropolichistice se poate rezolva cu medicamentatie dar mai astept sa vad ce spune dna doctor pt ca m-a chemat peste 10 zile la o alta ecografie sa vada daca formatiunea respectiva nu a disparut intre timp. Pana atunci mi-a dat sa fac tratament cu antibiotice (amoxicilina) si din ziua 14 a CM trebuie sa iau Duphaston. Nu stiu daca tratamentul asta este menit sa ma ajute la problema cu ovarul micro=polichistic, dar...astept.
Din pacate imi etse ciuda ca eram foarte ametita dupa HSG si nu am apucat sa-i pun mai multe intrebari d-nei doctor, dar poate primesc vesti bune peste 10 zile.
cam astea sunt noutatile...nu foarte bune, din pacate, dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

bebelus, tratamentul dat de ea, este standard pt opk, daca nu persista, deci,parerea mea e ca s-ar putea sa nu mai ai cand te duci iar la control, daca nu o sa-ti mai continue tratamentul adaugand inca ceva. Oricum OPK nu te impiedica sa ramai insarcinata, ci doar te amana. Sper sa iasa bine si te asteptam iar cu vesti.
De partea mea nimic nou... temperatura luata in fiecare dimineata, teste de ovulatie...etc

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna duminineata

In legatura cu mediciii eu ma abtin, nu recomand,nu critic fiindca m-am lovit de ei foarte mult timp. Medicul care te trateaza este cel mai bun ptr. tine si cel mai rau in momentul in care greseste.
In legatura cu monitorizarile ovulatiei va recomand(ca un sfat)monitorizare eco+analize la progesteron si estradiol.
Mult timp m-am monitorizat cu temperatura bazala(aveam o intreaga scara matei, fiindca trebuie sa respecti o ora si nu trebuie sa te dai jos din pat pana nu-iti iei temperatura)asa ca eu in prima luna de monitorizarea a temperaturi, mai trageam si cate o tura de casa, mai scapam si ora.
La monitorizarea eco+analize vezi evolutia folicului,creste,se sparge si daca este matur, daca exista progesteron sau ai un deficit de progesteron in CM.
Ai un CM regulat sau nu, al meu este cam haotic(20,24.23,26 vine cum doreste), daca este regulat este mai usor din punct de vedere a zilelor de ovulatie.
In ziua 2-3 de CM te duci frumusel la un laborator de analize si recoltezi hormonale de ziua 2-3(Progesteron,LH,Prolactina, TSH(multi medici nu-l recomanda,este important sa fie sub 1 val.in ziua 2-3 CM),Estradiol, FSH).
In ziua 8-9 te duci la un eco sa vezi cum stai cu foliculi si daca exista un folicul dominant,il urmaresti pana ajunge la o dimensiune de 20-22 mm, cand este 20-22mm imediat faci un estradiol si un progesteron, prestati in toata aceasta perioada, la una- doua zile de la estradiol , mai faci un eco sa vezi daca sa spart folicul, cand vezi ca sa spart foliculul numeri 7 zile iar in a saptea zi mai faci un progesteron sa-i vezi valoare, val. poate sa-ti spuna daca a avut loc ovulatia si ca nu ai un deficit de progesteron.
Val. la estradiol poate sa-ti spuna daca este matur sau nu, iar monitorizarea poate sa-ti spuna daca este folicul sau chist.
Stiu ca este cam intortocheat si scump recomandarea mea, dar eu sunt una dintre multele fete care am crezut ani la rand ca eu am ovulatia in ziua 11,12,13, faptic eu o am in ziua 9-10.
Succesc mult la BB.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

sorinake tu? - nu stiu, esti aspiranta?

eu sunt si cred ca voi fi aspiranta forever...:-)))

Mergi la inceput