Mamici aspirante Galati (2)
Raspunsuri - Pagina 4
adrisimo28 spune:
incepe sa "moara"subiectul asta
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebelus11 spune:
buna fetelor!
stiu ca merit o "bataie" pt ca nu am mai scris de ceva timp pe forum, cu toate ca am mai intrat pe aici din cand in cand.
asa este...subiectul pare sa moara usor usor...sa fie asta o veste buna? adica s-au indeplinit visele aspirantelor din Galati?
cel putin in cazul nostru, minunea nu s-a intamplat inca....
Sa va povestesc pe scurt ce s-a mai intamplat in timpul in care nu am scris: dupa ce am descoperit overele polichistice, au urmat 3 luni de AC (diane 35) si se parea ca am rezolvat problema.
In urmatoarele 2 luni am mers pe tratamente naturiste, dar, in momentul in care am observat ca menstruatia mea o ia iar razna si nu mai vine regulat, am mers la control, si am descoperit ca ovarele polichistice reaparusera!
Am incercat o luna tratament mai mult naturist, care, multumim lui Dumnezeu, a dat rezultate! Drept urmare, continuam cu tratamentul naturist (mladite de zmeur, ulei de primula cu vitamina E) in combinatie cu Duphaston, pt a tine in frau problema cu ovarele, si, in plus am inceput de luna asta sa iau si pastile Fertility Blend (care sunt tot naturiste). Speram din toata inima sa venim cu o veste buna in cel mai scurt timp.
Apropo, a mai luat cineva pastilutele astea, Fertility Blend? Sau ati auzit sa fi luat altii? Au avut efectele asteptate?
Am mai auzit si de tinctura de branca ursului, dar nu stiu daca sa iau si asta. Adica, or fi toate naturiste, dar...ma tem sa nu fie totusi prea mult!
poate reusim sa revigoram putin subiectul....promit ca voi intra si eu mai des pe aici!
o zi buna tuturor!
luiza77 spune:
Buna ziua bebelus si ma bucur ca ai aparut, imi pare rau ca a trebuit sa faci atatea tratamente, si eu am luat branca ursului dar la mine nu a avut nici un efect , in schim am luat MACA timp de 3 luni si dupa tratament am ramas insarcinata , nu stiu sigur daca de la ele ca eu am asteptat 6 ani sa raman insarcinata si o consider o minune de la DD, dar este un tratament naturist si nu ar fi rau sa il incerci...eu mai am 4 saptamani si voi aduce pe lume un baietel mult asteptat....am sa mai intru pe aici sa vad ce mai faci, succes mult si tin pumnii stransi sa se intample minunea cat mai curand.Pupici
35+ cu Matei
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelus11 Am incercat o luna tratament mai mult naturist, care, multumim lui Dumnezeu, a dat rezultate! Drept urmare, continuam cu tratamentul naturist (mladite de zmeur, ulei de primula cu vitamina E) in combinatie cu Duphaston, |
mladitele de zmerur cum ti-au fost recomandate sa le iei?
adrisimo28 spune:
mladitele pana in ziua ovulatiei le iei, ca dupa stiu ca are efect invers
bebelus11 spune:
mie dna doctor mi le-a dat pt 30 zile, nu pana in la ovulatie. Chiar mi-a spus ca si ea a luat in tinerete GMT de mladite de zmeur pentru 3 luni la rand (30 zile pe luna) si chiar i-au facut bine.
Mie mi le-a recomandat in primul rand pentru a ma ajuta cu chisturile mele de pe ovare care tot aveau tendinta sa reapara. Si, bineinteles, le iau si pentru a "ajuta" o eventuala sarcina sa apara mai repede.
Deocamdata, tot ce pot spune ca, impreuna cu uleiul de primula si cu duphastonul, mladitele au facut minuni pentu ovarele mele...dupa o singura luna de tratament, la ecografie au fost curate luna!
acum....eu sper sa ma ajute si intr-o eventuala sarcina! asta a fost abia prima luna, dupa curatarea ovarelor de chisturi, in care am continuat tratamentul pentru a evita reaparitia chisturilor, dar am mai introdus si pastilutele alea pe baza de plante, Fertility Blend. Dna doctor mi-a spus sa incercam tratamentul pt 3 luni...poate avem succes!
Dar tu ce vrei sa pui prin faptul ca au "efecte inverse"?
Sincer, nu-mi amintesc daca oe prospect era scris ceva in sensul asta......chiar o sa ma uit pe prospect cand ajung acasa!
adrisimo28 spune:
bebelus eu din www.farmacie-net.ro/femei/menopauza-tulburari-menstruale/gemoderivat-mladite-de-zmeur-584" target="_blank">astea luam si acolo la crie la Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).
dupa ovulatie la instalarea unei sarcini nu mai face bine acest zmeur.cel putin mie asa mi-a zis dr-ita de la iasi.
bebelus11 spune:
Da, am vazut si eu ce scrie la precautii.
Deocamdata voi merge pe mana d-nei doctor, pt astea 3 luni. Dupa cum am spus, si ea a luat mladite de zmeur 3 luni la rand (30 sile pe luna) si spunea ca i-au facut bine.
La urma urmei, la precautii scrie: "la indicatiile medicului", nu ca ar fi complet "interzise" in sarcina.
Dupa cum am spus, voi merge pe mana d-nei doctor.
Nu ma intelege gresit: multumesc pt "atentionare", dar prefer sa urmez tratamentul asa cum a fost prescris, in primul rand pt a evita reaparitia chisturilor pe ovare.
Tu ai luat mladitele de zmeur pt a ajuta o sarcina, sau si tu ai avut probleme cu chisturile ovariene, ca mine?
te pup...tre sa "fug" la o sedinta....am intrat de la munca
mai vb.