Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (442)
Raspunsuri - Pagina 8
VioletaH spune:
La multi ani, Oana!!! Toate cele bune iti doresc!
Ariel, eu am primit bani in contul PayPal si din cate imi amintesc banii nu intra pe card, raman in Paypal. Daca vrei sa-i scoti din Paypal se plateste o taxa (nu mai stiu cat este). Asa ca daca vrei sa-i pui pe card trebui sa faci tu transferul. Zi-mi daca ai nevoie de ajutor cu asta. Dar da-mi mesaj pe facebook sau YM, ca pana citesc eu aici trece vreme.
mihutza11 spune:
La multi ani Bubulina-gospodina!!! sa fii sanatoasa, fericita si implinita!!

La multi ani Marii si Marini!

mai asa m-ati innebunit cu marea asta ca azi noapte numai asta am visat.. ca eram la mare si tare frumos mai era..
Ariel ti-am scris si eu la celalalt subiect legat de PP..
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
ramo_cata spune:
repede -repede sa nu treaca ziua sarbatoritilor![]()

LA MULTI ANI ,OANA!!! SA FII SANATOASA,FERICITA SI RASFATATA DE BAIETII TAI

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF.MARII

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
daciana.t spune:
LA MULTI ANI, OANA!
LA MULTI ANI, TUTTUROR CE POARTA NUMELE SF. MARIA!
zoze...eu nu am rezistat din prima zi si am facut baie in mare, dupa amiaza si era o apa asa de calda. la noi un pic mai greu eram cand eu cand sotul in apa, si cu randu' la pazirea gazei si a bagajelor de pe plaja. Oricum Daci era in permanenta la marginea apei jucandu-se in nisip. nu-i bai cand ai pozele, astept 
eu nu am mai rezista din cauza oboselii acumulata. luni nopatea am plecat, marti am ajuns si dimineata nu am putut iesi la plaja, am iesit abia pe seara si ne-am intalnit si cu Giani
. Marti noaptea am luat trenul inapoi catre Bv, trebuia sa imi vizez somajul. am ajuns la somaj si pentru ca nu aveam buletin nu am vizat nimic...asa ca ziua de miercuri mi-a petrecut-o in autocare( trenul avea intarziere de 3 ore), prin Bucuresti sa ajung in Eforie cat mai repede. Am ajuns la 8 seara, obosita, nemancata, nebauta apa( adica am baut cu masura sa nu ma fac de kko ca nu stiu pe unde sunt opririle). Dupa care fiecare zi la plaja, in camera/dus/mancare/nani/plaja...dusul oricum il faceam asa ca sa zic ca am facut ca in 5 minute eram uda de transpiratie. vineri nopatea pur si simplu mi s-a facut rau, nu aveam AC in camera( deh, buget redus), la ultimul etaj, se ajungea si pana la 40 si ceva de grade in camera. vineri noaptea cand am plecat erau 28 de grade afara! la 2 noaptea!va dati seama la ce temperaturi se ajungeam ziua la orele pranzului.
apropo: mimo, am descoperit! toti cei de pe litoral nu cunosc decat un singur proiect de canalizare
...joi mi s-a infundat canalizarea si uite asa stateam in baie ca in Venetia
ca nu aveam mop si alte ustensile si nu era asa de un prosop. asa ca i-am instiintat si au rezolvat
marti dimineata am incercat sa gasesc cazare in eforie nord, asa la noroc...aiurea noroc
. am constatat ca mint astia de ingheata apele( ceea ce nu explica temperaturile ridicate
): intrebam la cate minute de plaja sunt: "aaaa, la 3 minute se vede mare din vila", ajung la vila prin niste hartoape de am zis ca raman cu masina pe acolo, marea nu era pe nicarii, nu se vedea nici un magazin nimic
. alta: e aproape, conditii, puteti gati pentru copil...ajungem la o casa oarecum izolata in spatele garii si a alor case( lucru ce mi-a amintit de patania celeilalte fete de pe aici, cu furatul actelor si a banilor)...pas! altul: e in cartierul nou, e la 20 minute plimbare pe jos...fac comparatia cu cealalta tipa si imi dau seama ca de fapt era cel putin o ora de mers..asa ca pas! am plecat in eforie sud am inceput sa luam pensiunile si hotelurile la mana si uimire am gasit camere libere. si mai scumpe si mai ieftine. cele cu AC in camera sareau de 150 ron, cam mult pentru bugetul nostru
.
olga imi pare rau ca iar ai probleme cu micuta, multa sanatate.
tuchi, ce figura de om 
mihule, parca si tu ar trebui sa pleci in curand la mare.
azi am dormit mai toata ziua, dupa amiaza am iesit la o plimbare in centru cu Daci si pentru prima data zic: imi pare bine ca stau intr-un oras de munte.
eu sunt obisnuita cu temepraturile ridicate, insa se pare ca sarcina asta nu le suporta, asa ca ma bucur ca e mai racoare, mult mai racoare, pot dormi, pot sta in pat fara sa curga apele pe mine.
Daci de la AC-ul din masina tuseste si ii curge nasul, sper sa isi revina repede.
gata despte mine ca v-am plictisit. merg sa pun poze si ma intorc cu link.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+20 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
natynic spune:
Felicit si eu pe Bubu (
) si pe sarbatoritii cu numele de azi! 
Vad ca Olga n-a mai scris, or fi ajuns la spital??![]()
...si tineti-i pumnii si lui Alice, am stat pana acum pe mess cu ea, Thea are laringita cu febra mare, de-aia cu picioare reci, am sfatuit-o cam care e schema "de lupta" cu febra peste noapte dar o asteapta oricum o noapte grea...Sanatate, Theuta!
ramo_cata spune:
acum am citit din urma off olga sanatate micutei si sper ca este mai bine..doamne ajuta

tuchi doamne bine ca ti-a venit mintea la cap la timp...trebuie sa intrii in posesia cartilor pentru ca-s ale tale
si numai bine...
noi ieri am fost la plimbare ,azi am fost la tara la socra'miu..am plecat dis-de dimineata,am facut un gratarel,ne-am jucat,ne-am murdarit ca niste purcei...rasfat la maxim cu tataie Nitu...ne-am simtit f bine,ne-am relaxat...
sper ca Siluan este mai bine...
zoze plutire placuta la mare...
va
si va doresc o noapte linistita..sa auzim numai de bine...
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
daciana.t spune:
naty
, grijulie ca intotdeauna cu toata lumea.
thea, multa sanatate
aaaa, apropo am zis ca cumpar gazei slip si o tin pe plaja in spil...mi-am gasit mi-a cerut expre' timp de 2 saptamani inainte: vleau la male in putza goala( asa ca mai putine poze de pus pe net)
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus
Claudia
+20 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
sanatate multa Sophie si Thea, sa va faceti bine cat mai repede!
noi am fost la balaceala putin, dupa masa si la plecare, iesim toti 3 din casa, iub cu Matei de mana, pe scari.. coboare cateva trepte, cand copilul se trage din mana lui tac'su, si incepe sa-l arate cu degetul, la picioare, tipand ca ars 'pacionciiii, napoi, pacioncii a tatiiiii'
.. noi, soc, asta o luase pe scari inapoi bolborosind in continuare.. cand se prinde tac'su de ce era asa socat copilul: plecase in papucii de casa, si Matei l-a vazut, a dat buzna in casa inapoi si i-a adus slapii de plaja, am crezut ca lesinam, cat de tare a fost faza, am ramas blocati si apoi am dat-o-n ras de ne-a auzit toata lumea din bloc

la intoarcerea de la piscina, ne oprim la Auchan sa facem cumparaturi, si-i spun daca face pisu, sa ne spuna, sa nu faca pe el. ca mergem la toaleta. La un moment dat, pe final de cumparaturi, o taie de langa mine, eu dupa el.. el, fuge si mai tare, eu dupa el.. si-l las.. se duce intre rafturi si sta cuminte si concentrat, iar eu vad de la distanta cu suroia pipi pe picioarele lui si se foram un mare lac imprejur
.. am zis ca lesin 
.. dar ce era sa fac, nu aveam cu ce sa sterg, asa ca l-am luat si eu rpd pe sus si am fugit de acolo sa nu ne prinda careva![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!